Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tüm mide ameliyatı oldum. Askerlikten muaf olabilir miyim?

Skyflood2511

Yeni Üye
Merhaba 2017 de tüp mide ameliyatı oldum yani midemin büyük bir kısmı ameliyatla alındı. Şuan da 2020 ye kadar tecilliyim, tecili bozdurup muyaneye gitsem bu ameliyattan dolayı muaf alabilir miyim? TSK yönetmeliğinde midenin bir kısmının alınması muafiyet sebebi olarak görünüyor ama emin olamadım. Bilgi verebilir misiniz

Skyflood2511

tse yönetmeliği'Nin hangi maddesinde muafiyet tanımlanmış, ben göremedim?

Bu konuda güncel bilgisi olan var mı arkadaşlar?

merhabalar arkadaşlar, yönetmeliğe göre 45.madde 3.bölüm;

3. Komplikasyon yapmış mide ameliyatları (total veya parsiyel gastrektomi,
gastrojejunostomi, gastroileostomi vb.). Zollinger Ellison sendromu, sindirim
sisteminin diğer endokrin tümörleri.

bu madde dahilinde tüp mide ameliyatı olanlar muaf oluyor diye biliyorum. ben de bu ameliyatı oldum doktoruma sordum o bazı hastalarının muaf olduğunu söyledi bana. ayrıca ekşi sözlük'te ki bir arkadaş da durumu bana anlattı.

en yakın celp döneminde muafiyetten faydalanmak istiyorum. detaylı bilen arkadaşlarımız yorum yaparsa sevinirim.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri