Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk İşaret Dili her yerde aynı mı?

Denizli'de kurslar var.Öğrenmek isteyenlerin yapması gereken ya halk eğitime yada işitme engelliler derneğine başvurmak.İşaret dili çok zevkli :) tabi benim için geçerli bu, ben duyan konuşan sadece fiziksel engeli olan biriyim ve işitme engelliler ile ilgilenmeyi onlarla anlaşmayı seviyorum :) ben kursunu almadım ama almayı düşünüyorum.Ben gözlemleyerek ve kendi beden dilimi kullanarak anlaşıyorum benim gayretli olduğumu görmek onlarında hoşuna gidiyor :)

arkadaşlar ben işaret dili kursuna gittim ve çok zevkli bir kurstu.Sınavdan geçtim şimdi 2.kuru alıcam daha da ilerletmek için. Artık bende işaret dili ile konuşabiliyorum :) herkese tavsiye ederim çok zevkli :)

Kitap almak İsteyen İşaret Dili Öğrenmek İsteyen.

Eğitim, bize bir başkasının hediye edeceği bir olgu değil, bizim sahip çıkmamız gereken en büyük değerimizdir.bu gerçegi unutmayın ve yarınları beklemeden bugünden işaretlerine bakmaya başlayın.
Aslında hepimizin içinde uyuyan bir bir dili, işaret ve sevgi vardır. ama yoğun yaşantı insanı bazı özelliklerimizi bloke etmektedir. gerçekten de hepimiz, ama istisnasız hepimiz birer dil ve işaretiyizdir. İşaretlerinize iyi bakarsanız, doğru işaretlenseniz, içindeki sevgiyi uyandırırsanız doğanın sizi huzur, sağlık ve akışkan enerjiyle ödüllendirdiğini göreceksiniz.

BU KİTAP İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLERİ

ALFABE
AİLE
EŞYALARI
YİYECEKLER
ZAMAN
MATEMATİK
HAYVANLAR
EĞİTİM
TRAFİK
DİN
COĞRAFİ
MESLEKLER
SPOR
SAĞLIK
FİLLER
İLLER
ÜLKELER
ÖZEL İSİMLERİ VS..
2.500 TEN FAZLA CEŞİTLİ RENKLİ RESİMLER..

TÜRK İŞARET DİLİ KİTABI - Eğitim Kitabı, Çeşitli Kitap ve Dergiler sahibinden.com'da - 87178808

Maral,
Ben de şimdi internete girince hemen site araştırmasına giriştim :)
Videoların da bir kısmını izlemiştim gerçekten çok zevkli :D

öğrenmelisin bence gül çok zevkli bir dil hele ki şarkı çevirileri daha bir zevkli :)

evet biliyorum :D inşallah 2 aya öğrenmiş olurum senle pratik yaparız :)

AVusturyanin Isaret dilini biliyorum öyle professional falan degilim ama iyi kötü biliyorum. Sunu söylebilirim sadece Almanya ile Avusturya dili olan almanca arasinda cok cok az bir fark varken Bu iki ülkenin isaret dili arasinda biraz fazla fark var.. Bu durumda Türk isaret diliyle nasil ayni olsun ki ? Gercekten hic ayni degil hatta Türk isaret dilinde tek kelime bile anlmiyorum...

Üst Alt