Türk Telekom Faturalı (Mobil) Yeni Paketleri 2019 Taahhütlü ve taahhütsüz
[SIZE=6][SIZE=3]Ben 15 gb 1000 dakika 1000 sms tarifesinin mantıklı olduğunu düşünüyorum aylık ortalama 10-13 gb kullanan birisiyim aşağıdaki tarifeler yeni müşteriler için ve türk telekom hattını ilk defa faturasıza geçirecek olanlar için geçerlidir
Türk telekom satıcısı değilim merak etmeyin
Türk telekom erişilebilir tarifeler veya engelli tarifeleri yazdıgınızda görürsünüz
[/SIZE]
[SIZE=3]Devletimizin bize vermiş olduğu engelli tarifeleri takip ediyor ve yararlanıyorum Gerek internet gerek su gerek ulaşım vs . vs [/SIZE]
Taahhütlü tarifeler
[SIZE=4]1000 dakika 1000 sms 15 gb mobil internet [/SIZE][/SIZE]
ilk 12 ay :41.30 TL
ikinci 12 ay :46,90 TL
[FONT=sans-serif]toplam taahüt süresi 24 ay [/FONT]
[FONT=CentraleSansMedium]Üstelik bu tarifemize gelen müşterilerimize Muud Premium Üyelik, Türk Telekom Bulut 150GB ve Türk Telekom WiFi 10GB/20GB paketleri Prime Ayrıcalık kampanyası ile 24 ay boyunca ücretsiz!
[/FONT]
[FONT=CentraleSansMedium]*Numara taşıma, yeni hat tesisi ve Türk Telekom Mobil hattının, Taraftar ve diğer iş birliği faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla Destek Prime 15GB tarifesine kayıt olan müşterilerimizin 12+12 fatura dönemi boyunca Türk Telekom faturalı mobil tarifelerinde kalma sözü vermeleri durumunda, taahhüt verilen fatura döneminden itibaren geçerli olmak üzere ilk 12 fatura dönemi boyunca tarife ücreti 41,30 TL, ikinci 12 fatura dönemi boyunca tarife ücreti 46,90 TL olarak uygulanacaktır.[/FONT]
[FONT=CentraleSansMedium]**Yeni aktivasyon, numara taşıma, Türk Telekom faturasız mobil tarifelerinden geçiş yoluyla kaydolup taahhüt vermeyen müşterilerimiz için geçerli fiyattır.[/FONT]
https://bireysel.turktelekom.com.tr...Sayfalar/destek-prime-15gb-tarifesi-yeni.aspx
[SIZE=3]1000 dakika 1000 sms 10 gb internet
[/SIZE][FONT=sans-serif]ilk 12 ay :34,30 TL[/FONT]
[FONT=sans-serif]ikinci 12 ay :39,90 TL
toplam taahüt süresi 24 ay
[SIZE=4]1000 dk 1000 sms 5 gb internet [/SIZE]
[/FONT][FONT=sans-serif]ilk 12 ay :24,50 TL[/FONT]
[FONT=sans-serif]ikinci 12 ay :30,10 TL
[/FONT]Taahhütsüz tarifeler
[FONT=sans-serif][SIZE=4]1000 dakika 1000 sms 8 gb internet (taahhütsüz)[/SIZE]
yeni hat ve öperatör değişikliği yaparsanız
Aylık 34 TL
normal geçerseniz
Aylık 44 TL
[SIZE=4]1000 dakika 1000 sms 6 gb internet (taahhütsüz)[/SIZE]
[/FONT][FONT=sans-serif]yeni hat ve öperatör değişikliği yaparsanız [/FONT]
[FONT=sans-serif]Aylık 29 TL[/FONT]
[FONT=sans-serif]normal geçerseniz [/FONT]
[FONT=sans-serif]Aylık 39 TL
[/FONT][SIZE=3]1000 dakika 1000 sms 4 gb internet (taahhütsüz)[/SIZE]
[FONT=sans-serif]yeni hat ve öperatör değişikliği yaparsanız [/FONT]
[FONT=sans-serif]Aylık 22 TL[/FONT]
[FONT=sans-serif]Aylık 22 TL <<<<<<<<<<<<<<< fiyat aynı ben babama bu tarifeden almıştım şuan kullanıyor 1. ayında
12.01.2019
Emre Yalçın
[/FONT]
[SIZE=6][SIZE=3]Ben 15 gb 1000 dakika 1000 sms tarifesinin mantıklı olduğunu düşünüyorum aylık ortalama 10-13 gb kullanan birisiyim aşağıdaki tarifeler yeni müşteriler için ve türk telekom hattını ilk defa faturasıza geçirecek olanlar için geçerlidir
Türk telekom satıcısı değilim merak etmeyin
Türk telekom erişilebilir tarifeler veya engelli tarifeleri yazdıgınızda görürsünüz
[/SIZE]
[SIZE=3]Devletimizin bize vermiş olduğu engelli tarifeleri takip ediyor ve yararlanıyorum Gerek internet gerek su gerek ulaşım vs . vs [/SIZE]
Taahhütlü tarifeler
[SIZE=4]1000 dakika 1000 sms 15 gb mobil internet [/SIZE][/SIZE]
ilk 12 ay :41.30 TL
ikinci 12 ay :46,90 TL
[FONT=sans-serif]toplam taahüt süresi 24 ay [/FONT]
[FONT=CentraleSansMedium]Üstelik bu tarifemize gelen müşterilerimize Muud Premium Üyelik, Türk Telekom Bulut 150GB ve Türk Telekom WiFi 10GB/20GB paketleri Prime Ayrıcalık kampanyası ile 24 ay boyunca ücretsiz!
[/FONT]
[FONT=CentraleSansMedium]*Numara taşıma, yeni hat tesisi ve Türk Telekom Mobil hattının, Taraftar ve diğer iş birliği faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla Destek Prime 15GB tarifesine kayıt olan müşterilerimizin 12+12 fatura dönemi boyunca Türk Telekom faturalı mobil tarifelerinde kalma sözü vermeleri durumunda, taahhüt verilen fatura döneminden itibaren geçerli olmak üzere ilk 12 fatura dönemi boyunca tarife ücreti 41,30 TL, ikinci 12 fatura dönemi boyunca tarife ücreti 46,90 TL olarak uygulanacaktır.[/FONT]
[FONT=CentraleSansMedium]**Yeni aktivasyon, numara taşıma, Türk Telekom faturasız mobil tarifelerinden geçiş yoluyla kaydolup taahhüt vermeyen müşterilerimiz için geçerli fiyattır.[/FONT]
https://bireysel.turktelekom.com.tr...Sayfalar/destek-prime-15gb-tarifesi-yeni.aspx
[SIZE=3]1000 dakika 1000 sms 10 gb internet
[/SIZE][FONT=sans-serif]ilk 12 ay :34,30 TL[/FONT]
[FONT=sans-serif]ikinci 12 ay :39,90 TL
[SIZE=4]1000 dk 1000 sms 5 gb internet [/SIZE]
[/FONT][FONT=sans-serif]ilk 12 ay :24,50 TL[/FONT]
[FONT=sans-serif]ikinci 12 ay :30,10 TL
[/FONT]Taahhütsüz tarifeler
[FONT=sans-serif][SIZE=4]1000 dakika 1000 sms 8 gb internet (taahhütsüz)[/SIZE]
yeni hat ve öperatör değişikliği yaparsanız
Aylık 34 TL
normal geçerseniz
Aylık 44 TL
[SIZE=4]1000 dakika 1000 sms 6 gb internet (taahhütsüz)[/SIZE]
[/FONT][FONT=sans-serif]yeni hat ve öperatör değişikliği yaparsanız [/FONT]
[FONT=sans-serif]Aylık 29 TL[/FONT]
[FONT=sans-serif]Aylık 39 TL
[/FONT][SIZE=3]1000 dakika 1000 sms 4 gb internet (taahhütsüz)[/SIZE]
[FONT=sans-serif]yeni hat ve öperatör değişikliği yaparsanız [/FONT]
[FONT=sans-serif]Aylık 22 TL[/FONT]
[FONT=sans-serif]Aylık 22 TL <<<<<<<<<<<<<<< fiyat aynı ben babama bu tarifeden almıştım şuan kullanıyor 1. ayında
12.01.2019
Emre Yalçın
[/FONT]