Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk Telekom Faturalı (Mobil) Yeni Paketleri 2019

emreylcn

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
Türk Telekom Faturalı (Mobil) Yeni Paketleri 2019 Taahhütlü ve taahhütsüz

[SIZE=6][SIZE=3]Ben 15 gb 1000 dakika 1000 sms tarifesinin mantıklı olduğunu düşünüyorum aylık ortalama 10-13 gb kullanan birisiyim aşağıdaki tarifeler yeni müşteriler için ve türk telekom hattını ilk defa faturasıza geçirecek olanlar için geçerlidir

Türk telekom satıcısı değilim merak etmeyin

Türk telekom erişilebilir tarifeler veya engelli tarifeleri yazdıgınızda görürsünüz
[/SIZE]
[SIZE=3]Devletimizin bize vermiş olduğu engelli tarifeleri takip ediyor ve yararlanıyorum Gerek internet gerek su gerek ulaşım vs . vs [/SIZE]
Taahhütlü tarifeler
[SIZE=4]1000 dakika 1000 sms 15 gb mobil internet [/SIZE]
[/SIZE]

ilk 12 ay :41.30 TL
ikinci 12 ay :46,90 TL
[FONT=sans-serif]toplam taahüt süresi 24 ay [/FONT]
[FONT=CentraleSansMedium]Üstelik bu tarifemize gelen müşterilerimize Muud Premium Üyelik, Türk Telekom Bulut 150GB ve Türk Telekom WiFi 10GB/20GB paketleri Prime Ayrıcalık kampanyası ile 24 ay boyunca ücretsiz!
[/FONT]

[FONT=CentraleSansMedium]*Numara taşıma, yeni hat tesisi ve Türk Telekom Mobil hattının, Taraftar ve diğer iş birliği faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla Destek Prime 15GB tarifesine kayıt olan müşterilerimizin 12+12 fatura dönemi boyunca Türk Telekom faturalı mobil tarifelerinde kalma sözü vermeleri durumunda, taahhüt verilen fatura döneminden itibaren geçerli olmak üzere ilk 12 fatura dönemi boyunca tarife ücreti 41,30 TL, ikinci 12 fatura dönemi boyunca tarife ücreti 46,90 TL olarak uygulanacaktır.[/FONT]
[FONT=CentraleSansMedium]**Yeni aktivasyon, numara taşıma, Türk Telekom faturasız mobil tarifelerinden geçiş yoluyla kaydolup taahhüt vermeyen müşterilerimiz için geçerli fiyattır.[/FONT]
https://bireysel.turktelekom.com.tr...Sayfalar/destek-prime-15gb-tarifesi-yeni.aspx

[SIZE=3]1000 dakika 1000 sms 10 gb internet
[/SIZE][FONT=sans-serif]ilk 12 ay :34,30 TL[/FONT]
[FONT=sans-serif]ikinci 12 ay :39,90 TL
toplam taahüt süresi 24 ay

[SIZE=4]1000 dk 1000 sms 5 gb internet [/SIZE]
[/FONT]
[FONT=sans-serif]ilk 12 ay :24,50 TL[/FONT]
[FONT=sans-serif]ikinci 12 ay :30,10 TL
toplam taahüt süresi 24 ay
[/FONT]
Taahhütsüz tarifeler

[FONT=sans-serif][SIZE=4]1000 dakika 1000 sms 8 gb internet (taahhütsüz)[/SIZE]
yeni hat ve öperatör değişikliği yaparsanız
Aylık 34 TL
normal geçerseniz
Aylık 44 TL

[SIZE=4]1000 dakika 1000 sms 6 gb internet (taahhütsüz)[/SIZE]

[/FONT]
[FONT=sans-serif]yeni hat ve öperatör değişikliği yaparsanız [/FONT]
[FONT=sans-serif]Aylık 29 TL[/FONT]
[FONT=sans-serif]normal geçerseniz [/FONT]
[FONT=sans-serif]Aylık 39 TL

[/FONT]
[SIZE=3]1000 dakika 1000 sms 4 gb internet (taahhütsüz)[/SIZE]
[FONT=sans-serif]yeni hat ve öperatör değişikliği yaparsanız [/FONT]
[FONT=sans-serif]Aylık 22 TL[/FONT]
[FONT=sans-serif]normal geçerseniz [/FONT]
[FONT=sans-serif]Aylık 22 TL <<<<<<<<<<<<<<< fiyat aynı ben babama bu tarifeden almıştım şuan kullanıyor 1. ayında

12.01.2019

Emre Yalçın
[/FONT]

1000 dakika 1000 sms 4 gb internet (taahhütsüz) kampanyasının linkini atabilir misiniz göremedim de ?

Erişilebilir faturalı tarifeleri, re tıkla

Fiyatlar çok kazık :mad:

Ben benzersiz 6gb tarifesini 28 tl ye kullanıyorum hem normal tarife indirim yok bu fiyatlar kazık

haklısınız ama bunlar türk telekom prime tarifeleri arkadaşlara bilgilendireyim diye paylaştım

Neymiş Zorro ikidebir etiketliyon:)

Geçen banada geldi 10gb net sms dakkada var 30tlmiş

Ben kontur yüklemiyom pek 4 5ayda 1kere:)

Ben Turkcell kullanıyorum 34 tl 6 GB 750 dk Facebook’ta ve Twitter de geçerli 2 GB ve diğer uygulamalarda geçerli 25 GB 12 ay taahhütlü

Arkadaşlar TürkTelekom engelliye indirimi yok engelliye bindirim tarifeleri var!!!
Normalde BTK Kurul kararınca engelli tarifelerinde %25 indirim vardır zaten ayrıca simdi %25 ek indirim yapılması gerekiyor yani normal tarife üzerinde. %50 indirim olması gerekiyor.
Ancak TürkTelekomda herhangi normal bir tarife fiyatı ile kıyaslayın indirim olmadığını görürsünüz. Ayrıca ben türktelekom engelli paketini kullanıyorum normalde %25 ek indirim yapılması gerekiyor bunun için müşteri hizmetlerini aradım ama ek%25 yapılmayacağı söylendi. Bizleri aptal yerine koyuyorlar bu kadar basit!!!

uNiQuE_54
ne indirimi yav bindirm var bindirim. onlar btk ındır deyınce bındır anlıyo.altyapısnı kullanan Türknet bile ttnetten ucuz
Zorro
mobıl net kullanmıom tarıfemde beleş 1 gb net var her ay geldıgı gıbı kullanamdan gidio evde wifiden kullanıom kullanırsam

Telefonun akıllı değil galiba wifi olsa
TTNet abonesi olmazdın. -mka

Zorro
telim akıllı.ttnet abonelıgn evde masaüstü bilgisayarı ve tablet için.modem kablosuz ondan wifi olarak tablet ve telden giriolar ben pcden ve kafam eserse telden wifiden giriom

Arkadaşlar ben tarifemi 15 gb destek prime tarifesinden yana kullandım 1000 dakika 1000 sms 12 ay 41.30 tl sonraki 12 ay 46. küsür tl
ekstra 3 ay 30 gb internet verdi yani şuan da toplam 45 gb internetim var bence mantikli bu pakete geçmeseydim Turk hava yollarının yani şirketinde çalıştıgım Turk telekom tarifesine geçecektim aynı fıyattı bu daha cazip geldi

muud premium üyelik 24 aylık
aylık 10 gb Turk telekom wifi 24 ay her ay yenilecek
150 gb Turk telekom bulut üyeliği 24 ay
3 servis te ücretsiz taahhüt boyunca

Prime üyesi olduğum için müşteri hizmetleriyle anında görüşebiliyorum bekleme derdine son mail atıyorum ulaşıyorlar ilgililer

KAzık diyen arkadaşlar var olabilir ben uygun gördüm baya da bir araştırmadan sonra en uygunu bu öperatörler açısından ( Turkcell, Vodafone, Turk telekom) istiyen istediği tarifeyi paketi kullanabilir Ben para kazanmıyorum sonuçta yardımcı olmak istedim

İyi forumlar

Ben numara taşima yoluyla geçtim zaten 4 gün içinde açtırdım hattı
Ancak hat açıldığında atmanız gereken sms ler var bilginiz olsun daha bir ayım dolmadı Ama şuan ki tecrübelerim iyi yönde ilerliyor memnunum :)

Çekme sıkıntısı oluyormu ben Vadofone kullanıyom

bende turkcell kullanıyoru lifecell 9gb tarifesindeyim paket fiyatı 64 tl ve %25 indirim var ama telekom da indirim falan yok engelliyi bile kandırıyorlar her ne olursa olsun tarife üzerinden %25 indirim yapmak zorunda bu btk nın kararıdır.

-mka Aynen öyle valla indirim yok bindirim var buna dur diyen de yok ses çıkaran da herkes memnun..
Arkadaşlar bu arada indirim oranı %25 değil %50 olması gerekiyor ancak herkes %25 biliyor..
daha evvelden %25 indirim vardı ve 2019'dan geçerli olmak üzere %25 ek indirim daha devletimizce yapıldı yani toplam %50..
Ancak bunu dikkate alıp ta %50 indirimi uygulayan yok maalesef normal tarifelere kıyasladığınızda görebilirsiniz.

uNiQuE_54 Mümin Çelik merhaba, indirim yapılmasının zorunlu olduğu ile ilgili kaynak, mevzuat vs. gösterebilirseniz ilgili yerlere bildirim ve şikayet yapabiliriz.

hcm BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU
KARARI
Karar Tarihi : 18.05.2018
Karar No : 2018/DK-THD/154
Gündem Konusu : Sosyal Açıdan Desteklenmesi Gereken Kesimlere
Yönelik Düzenlemeler
KARAR : Tüketici Hakları Dairesi Başkanlığının hazırladığı takrir ve ekleri incelenmiştir.
Türkiye Cumhuriyeti Anayasa’sının 10 uncu maddesi, 3/12/2008 tarihli ve 5825 sayılı Kanun, 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu’nun 4, 6, 12 ve 14 üncü maddeleri ile Elektronik Haberleşme Sektörüne İlişkin Tüketici Hakları Yönetmeliği’nin 8 inci maddesi ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Teşkilat Yönetmeliği’nin 23 üncü maddesi kapsamında;
1) Mobil işletmeciler tarafından; katma değerli hizmetler hariç olmak üzere, elektronik haberleşme hizmetlerinin sunulması çerçevesinde uygulanan ücretler için KDV matrahı üzerinden; şehitlerin dul ve yetimleri ile engelli ve gaziler için, diğer bireysel abonelere elektronik haberleşme hizmetlerinin sunulması kapsamında tüm tarife/paketler için geçerli olacak şekilde diğer abonelere uygulanan fiyatlar üzerinden kendileri adına kayıtlı, birer (1’er) adet hat ile sınırlı olmak üzere asgari %25 oranında ek indirim uygulanması ve söz konusu indirimli fiyatların, işletmecilerin internet sitelerinde kolayca erişilebilir şekilde ilan edilmesi,
2) 200.000’in üzerinde abone sayısına sahip olan işletmeciler tarafından;

bu kararın tam metnide var ama ben kısa olarak attım

Türktelekom a bulaşmayın derim ilk olarak 12 yada 24 ay sizi baglıyorlar bugün vodafone 5 gb internet 27 tl Taahhütsüz geciş yaptım aynı internet türktelekomda 30 tl üstü ve Taahhütlü türk telekom devletin koydugu kanunu uygulamıyor sadece müşteriyi ne kadar uzun tutarım anlayışında bence türktelekom a hiç bulaşmayın yanarsınız

Yaşadığım deneyimlerden sonra en iyi operatör
Türktelekom diye bilirim en az kazık olan olarak
Tükcel tam bir kan emici vodafonda yüksek fatura kullanmadığınız halde kalan kullanım süreleri mevcut olmasına rağmen tarife aşıp uygulaması yapıyor her iki operatörde en iyi ve cazip olan türk telekom
Elele maxsi paket kullanıyorum 24 tl şebeke içi sınırsız her yöne 500 dk konuşma 500 sms 1 gb internet ek olarak 5 gb internet alıyorum toplamda 34 tl ödüyorum bana yetiyor.

Mümin Çelik ilk fırsatta bu bilgiyi araştırıp (BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI , Karar Tarihi : 18.05.2018 , Karar No : 2018/DK-THD/154) tam metnini de okuyup firmalara yazacağım.

Türk Telekom sahtekardır ve fırsatçıdır kesinlikle bulaşmayın. Yardımcı olmak konusunda diğer operatörler ondan çok daha iyidir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla herkes bir şey söylüyor ama ben gayet memnunum Türk Telekomdan. Konuşmam kesilmedi hiç çekmemezlik yaptığını görmedim. Başka bir şirketin mobil hattı çekmezken ( stadda maç izlerken arkadaşım ve eşinin ) benim 4.5G çekiyordu :) Asla Türk Telekom un reklamını da yapmadım yapmam. Sadece gerçekler bunlar. İnternetinde evde 40 Mbps , şehir merkezinde 90-100 Mbps yi gördüm hız testinde. ( Eskişehir den bahsediyorum )

@hcm @Mümin Çelik

Ayrıca birde 2012 yılında çıkmış olan %25 engelli indirimin kararını da buradaki linkte görebilirsiniz. https://telkoder.org.tr/wp-content/uploads/2017/06/BTK2012-31.pdf

Yani demek istediğim mevcut internet ve GSM tarifeleri için BTK' nın %25 indirim kararı 2012'de çıktı zaten vede 2018 de %25 ek indirim çıktı yani %50 indirim olması gerekiyor. @hcm Ben CİMER'den ve BTK şikayet sitesinden en az 10 kere yazdım otomatik cevap yazıp duruyor bu BTK yazıklar olsun diyorum işte madem bu kararı alıyorsun vede denetleme için yönetmelikde çıkarıyorsun ancak ne denetlemeni yapıyorsun nede yönetmeliğine aykırı olana ceza kesiyorsun! otomatik cevap yazıyo durdular..

Arkadaşlar benim burda anlatmak istediğimi anlamayanlarda var ben burda 3-5TL. nin mevzusunu yapmıyorum sadece verilen hakkımıza sahip çıkmaya çalışıyorum bugün buna sahip çıkmazsın sesiniz çıkmaz yarın başka başka haklarınızı elinizden alırlar.. Engellilere bir hak verilmiş gibi görülüp de uygulanmadığını ve de mevcut engellilere indirim yapmayıp ayrımcılık yapıldığını en az 10 kere devlete şikayet ediyorum ancak BOŞ!

Türk Telekom İnternet ve Telefon engellilere indirim Yapıyor

Bugün 24 ay Taahhütlü telofonumun kampanyası bitti heryöne 500dakika 18 tlden aldım engelli pakedini yaptılar 15 senedir kullanıyorum aynı telofonu neyse geçen ayda internet pakedim bitmişti fakat engellilere ait bir paket olmadığı için 16mps sınırsız 24 ay taahhütlü 66,75 ten paket aldım aslında bu 73 liramı ne ama ben 15 yıldır aynı telofon kullandığım için ufak bir indirim oluyor engelsiz paket aldım aklınızda olsun kotalı alırsanız artık kotaya gelince internet tamamen kapanıyor .neyse görevliye neden engelli pakedi indirimi olmadığını sordum oda yeni paket yapılınca engelli pakedinin sonlandığını iptal kısmından fiş alarak engelli kartıyla başvurmamı istedi 1 ay sonra yani bugün tekrar başvurdum 24aylık taahhüdüm olduğunu geçen ay başladığını söyledim engelli kartımı alarak tekrar bilgisayara işledi bundan sonra faturama yüzde25 indirim olacağını söyledi. Yani bizlerde yanlış biliyormuşuz ama bu taahhüt işlemi yaparken ordaki çalışanların söylemesi lazımdı çoğuda bilgi sahibi değil beni 200 gb sınırlı kotaya soktu daha önce 200gb dolunca hızın düşer dedi bende türk telekomu arayarak doğruluğunu araştırdım. meğerse 200gb olunca hemen internet kapanıyormuş 2019da değişmiş bende sınırsıza geçirittim aynı gün çoğu çalışanların malesef bilinçsiz bunların yada uğraşmak istemiyor .Sonuçta 24 ay taahhütlü pakedim yüzde25 indirimli gelecek artık. Aklınızda olsun engelli kartınızla herzaman Türktelekomdan indirim alabilirsiniz. Kulandığınız paket varsa indirimsiz ise Türk Telekoma giderek iptal kısmından numara alarak engelli kartıyla başvurabilirsiniz.

Son düzenleme:
bende turkcell kullanıyorum 1000 dk 1000 sms her yöne 1000 dk bip araması 9 GB internet %25 indirim ile 47 tl ödüyorum ve çok memnunum telekomdan kat kat daha iyi
uNiQuE_54 benim yazdığım 2018 yılı kararı

Üst Alt