Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk Telekom Faturalı (Mobil) Yeni Paketleri 2019

Mümin Çelik Benim gönderdiğim de daha evvel zaten mevcut olan %25 indirim kararı.. ve ayrıca sizin gönderdiginizde 2018 kararı ek %25 olan indirim. toplam indirim %50 olması uygulanması gerekiyor. Ancak çoğu kişi sadece 2018 de yapılan ek %25 indirimi bildigi için indirim yapıldığını zannediyor.

Ben dün itibariyle turkcell faturalı hat aldım engelli raporu üzerinden

HERYÖNE 1000 DAKİKA

HERYÖNE 100 SMS

BİP İÇİN 1000 DAKİKA

13 GB İNTERNET

FACEBOOK İÇİN AYLIK 1GB

TWİTTER İÇİN AYLIK 1 GB

TOPLAM FATURA TUTARI 41 TL

Telekommun bizim için avantajlı tarifeleri var.

Evet sonunda mevcut tarifem üzerinden turk telkomdan %25 indirim aldım.İlla engelli tarifesinde olmak zorunda değilsiniz ve tahattütünüzünde önemi yok yapmanız gereken btk nın 1 maddesi uyarınca hakkınızı aramak bunun için türk telekom ofis e gidip engelli kağıdınızı ve evde gitmeden ufak bir dilekçe yazın türk telekom müdürlüğüne diyerek 0507........ nolu faturalı hattıma %25 engelli indirimi yapılmasını rica ederim. deyip ad soyad ve imza bayide mutlaka rıza belgesi de doldurulacak bu belgeyi bayi veriyor ama mutlaka türk telekom ofisi olsun normal bayiler işlem yapamıyor.

Ne kadar + paket nasıl internet sms ve ses

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ailece 6GB tarifesindeyim 3000 dk her yöne grup içi bedava sınırsız SMS

4 kişi 85 TL 5 KİŞİYE KADAR KULANICI OLABİLİR TARİFE FİYATI 65 TL EKLEDİĞİMİZ KİŞİ BAŞI 5 TL ÜCRET İLAVE OLUYOR

evet tabi aile olduğu için faturayı ben ödüyorum:)şimdi %25 de indirim olacak 47 tl galiba fatura gelir

Ben kamu tarifesinden 45 tl ye 12 gb net 1000 dk sms grup içi 5400 dk

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi tarifede olduğunuzun bir önemi yok %25 indirimi sizde alabilirsiniz

Mümin bey bize bu güzel bilgiyi söylediğin için teşekkürler.

Yani zam gelmiş bilginize güncelleme yapmışlar 22 TL olan paket olmuş 27 TL 5 TL lik bir zaman gelmiş

Erişilebilir Cep 4GB Tarifesi'nde 19.03.2019 tarihi itibarıyla ücret güncellemesi yapılacaktır.19.03.2019 itibarıyla tarifenin aylık ücreti;tarifeye yeni aktivasyon, numara taşıma veya faturasızdan faturalıya geçiş yolu ile gelen taahhütsüz müşteriler için 27TL olacak şekilde güncellenecektir. Tarifeye, faturalı tarifelerden geçiş yoluyla kayıt olan taahhütsüz müşteriler için ise tarife aylık ücret 37TL olarak güncellenecektir.

Son düzenleme:
Bu başlığı gördükten sonra engel raporumu götürüp başvurdum. O aya kadar 10 GB'lık faturalı tarifeye 42,5 TL ödüyordum. Engel raporunu verip kaydettiğim ay bana eski faturalı tarifemin faturasını 112 TL gönderdiler. Geçtiğim faturasız destek paketine de 75 TL yükleyerek açılmıştı. Sonraki ay yani bu ay da 55 TL yükledim 13 GB'lık destek tarifesi için. İlk ay nasıl bir şey olmuşsa her hafta sil süpür 'den 5 GB gönderdiler. O ay bitince 250 MB internet zor geldi. Bu ayın sonunda uğradığım zarar yanıma kar kalarak faturalı eski tarifeme geçmeyi düşünüyorum. Keşke bu başlığı hiç okumasaydım. Keşke engelli tarifesine geçeceğim diyerek kazıklanmasaydım.

750 dk 5000 sms 10 gb 29 tl den 39 a cıktı bu ay engelli degil faturalı degil oglumun tc sini verdim mobil ögrenci ama net cekmiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben türk telekomun "doyasıya 3 aylık paketi"ni kullanıyorum...
paketin geçerlilik süresi 3 ay...

https://bireysel.turktelekom.com.tr.../Paketler/doyasiya-3-aylik-paketi-mevcut.aspx

bu 3 ay boyunca 20GB internet, 750dk her yöne konuşma, 750 sms hakkı alıyorsun...
ücreti 95 lira... aylığa vurunca 31,5 lira gibi bir rakam oluyor...
3 aylık geçerlilik süresinden sonra paket otomatik yenilenmiyor, paketi yeniden (sms yoluyla, vesaire) almak gerekiyor...

bu paketi ilk kez aldım, ve 27 mayıs itibariyle (yani yarın) 3 ay dolacak...
750 konuşma dakikasından 732 dakika kalmış durumda...
750 sms'den 743'ü kaldı... ve toplam 3 aylık 20GB internetin yaklaşık 11GB'ı da kalmış durumda :D

aslında bu paketin geçerlilik süresi 3 ay değil de 6 ay olsaydı benim gibi kullanıcılar için harika olurdu...

başvuru yaparken istenilen raporun tarihi ne için alındığı önemli mi? herhangi bir rapor verkek yetermi? selamlar

“telekom 15 tl faturalı 2gb 500 dak 1000sms“

Ben bu tarifedeyim 17₺ ödüyorum ama arkadaşın biri paylaşmış şimdi 20₺ olmuş galiba

Türk Telekom rapor istemedi benden ? Engelli kimlik kartımla müşteri ilişkileri bir hanım 5 dk dolmadan hattımı teslim etti.

Faturalı 8 gb. 1000 d. her yöne 1000 sms 1 sene taahhütlü 35 lira.Sekizin içindeki 3 gb. sene boyunca hediyemiş.Kimliği verirken tc yeterliymiş engelli indiriminden faydalanmak için.Bu sabahtan itibaren kullanmaya başladım türkcell evde ful cekiyordu bu nazlanıyor fakat Türkcelin cekmediği yerde de cekiyor acıkcası.

böyle bir uygulama yeni abonelikler için olmalı,
bugün görüştüm, 80 tl/ay ödeme yapıyorum/ULTRANET-16Mbps 24 Ay Taahütlü bu paketin, engelli indirimi olarak düzenlenmesinin daha pahalıya mal olacağı bildirildi-(evde/sabit internet kullanımı için)

Son düzenleme:
Yeni hat

Merhaba yeni hat fiyatları ne kadar ve içinde ne kadar kontör var? Hangi operatör engellilere daha çok indirim veya fazla paket veriyor?

Üst Alt