Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığına Atananlar?

Recai kardeşim valilik belgesi seni ilgilendirmiyor diğeride.. diğerini sadece evrakların teslim ettiğin zaman bir satır yazıp imzalıyorsun onlar veriyorlar listeyi sana senin gibi gelen herkes yazıyor 1,2,3,4,5 diye anlatabildim inşallah evraklar şöyle 1 başvuru formu 2 diploma 3 sonuç çıktısı 4 mezun belgesi 5 sağlık raporu 6 mal bildirimi 7 kimlik fotokopisi birde iki adet fotoğraf birinide başvuru formuna yapıştırın arkadaşlar fotoğrafların arkasına ad soyad yazmayı unutmayın Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

nuri3558

bana çok büyük sıkıntı çıkardılar maalesef..

raporumda istihdam kısmı işaretli ve çalıştırlamayacağı alanlar kısmı da boş. ama illa ki memur olarak çalışmasına engel yoktur yazısının raporda belirtilmesini istediler.tekrar hastaneye gittim ve heyete girdim! ve cumaya kadar çıkarabilecekler mi raporu o da şüpheli!

Bunu evrakları vereceğiniz yer mi yaptı size yoksa gönderdiniz de iptal mi edildi açıklama yapabilir misiniz biraz?

Arkadalar bir tek sıkıntı raporda cikar bence onun icinde zaman verirler

Arkadaslar ben de evraklari teslim ettm hadi hakkimzda hayirlisi

Ekrak teslimine gittim çalışamayacağı alanların boş olması sıkıntı değil dediler ve ekim 15 gibi işe başlarsın dediler

Arkadaşlar hepimize hayırlısı olsun bende evrakları teslim ettim yalnız mal bildirim formunda KYK borcunu yazmayı unuttum sıkıntı olur mu ya kafama takıldı 5 bin küsür KYK borcum var..

Arkadaslar nüfus cüzdanı fotokopisi veriliyor mu acaba ben onu unuttum da eğer veriliyor sa yarın gidip teslim edeceğim bilgisi olan arkadaşlar

Arkadaslar bu kurumun lojmanı var mı lojman konusunda bilgisi olan varsa paylaşsın lutfen

Arkadaşlar bir ricada bulunmak istiyorum burada bilgi ve yardımlaşma için bulunuyoruz.
Sayfa üzerinden ismim ile işyerimden bir vatandaş arayıp nereli olduğumu falan engelliler biz sitesinden kurumda çalıştığımı öğrendiğini söyledi bu şahıs her kimse lütfen böyle şeyler yapmayın zor durumda da kalabilirim.

Arkadaslar nüfus cüzdanı fotokopisi veriliyor mu acaba ben onu unuttum da eğer veriliyor sa yarın gidip teslim edeceğim bilgisi olan arkadaşlar

Nüfus cüzdanı fotokopisi almıyorlar aldıkları şey şunlar;

Başvuru formu
Mal bildirim formu
Diploma (fotokopi çekin yanınıza alın orada aslı görülmüştür kaşesi bastırdım ben orjinali vermedim)
Sağlık Raporu
ÖSYM yerleştirme çıktısı
3 Adet fotoğraf (2 tanesi onlarda 1 tanesi başvuru formu üzerine yapıştırıyor)

Başka da bişey almadılar benden bu kadar evraklar..

Benden aldilar kimlik fotokopisi dosyaya ekledi gördüm sayarken hatta

başvuru formuna bütün kimlik bilgilerini yazıyorsun zaten aile sıra no, sıra no, verildiği yer, veriliş nedeni vs. benden ayrıca kimlik fotokopisi almadılar.

Nuri kardesim bende kyk ve daha bir suru borcum var yazmadm valla zaten allah nasip ederde baslarsak ise borcumuzu oderiz sikinti yapma:)

Kardeşim benim içime oturdu gittim düzelttim mal bildirimini KYK borcumu yazdım içim rahat şimdi :)

Valla ben yazmadm cunku sayfa yetmeyeckti borclarimi yazmaya :)

:) Zaten 2-3 ay full borç ödicez birikenler falan filan bi an önce başlayalımda işe gerisi kolay :)

Kardeşim bayramdan sonra işleme konulur evraklarımız 1-2 haftaya düşer sanırım ama THSK raporda memur olarak çalışabilir ibaresi isterse mecbur 1-2 ay ertelenir yeni rapor alana kadar..

Çkys ne oluyor düştüğü zaman ne anlama geliyor

Çekirdek Kaynak Yönetimi Sistemi (ÇKYS) Sağlık bakanlığı çalışanları için olan bir sistem işlemlerimiz bittiğinde memurlyertemiz onaylandığı zaman TC kimlik no yazınca orada kayıtlı memur olarak çıkıcaz ve iş başı yapıcaz yani sisteme düşücek her kurumun nasıl bilmiyorum bizim Halk Sağlığı olduğu için Sağlık Bakanlığı sistemi böyle..

evraklarımı teslim ettim. duyuru yazanlar dışında bişey istenmiyor. sadece başvuru formu için ayrı bi fotograf daha istendi. mal bildirimini imzalayıp zarfa koyup üstüne isminizi mutlaka yazın. bunların dışında raporumda istihdam kısmında evet, çalışamacağım iş alanlarında ağır işler de calısması uygun değildir yazıyor. atama memuru bu rapor yeterli bana göre ama ankara daki komisyon kabul etmezse senden yenilenmesini isteyebilirler dedi. ankaradaki başkanlığı aradım ordada bnmle konuşan görevli raporunuzda sıkıntı yok diye onayladı aynı şekilde. bundan sonra yapmamız gerek ckys zimmet sorgulama sisteminden ismimizi kontrol etmek. eğer isimimiz düştükten sonra direk il müdürlügünü arayıp görev yeri belirlenmesi yapılmasını isteyecekmişiz. yani bizi tebligat vs gelmeyecekmiş bilginiz olsun. google a ckys zimmet sorgulama yazın tc no ile sorgulatakmısın ama ekimden itibaren sorgulamaya başlayın. görevli evrakların gönderilmesi ekimi bulur dedi. bu yaşadıklarım ve anlatılanlar bunlar sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

Kardes ben bu dediklerine ilaveten nüfus cüzdanı fotokopisini de teslim ettim sorun olmaz heralde dimi

Fazla evragın zararı olmaz recai istensede bişey olmaz

Üst Alt