Arkadaşlar 7 Mayıs 2012 Tarihinde Böyle bir Haber Çıktı ve Bu Operasyondan sonra Tutuklamalar oldu ... Sadece İlginc bir Tesadüf Eseri ÖMSS Birincisi de
ÇORUM'dan Çıktı ... Ben ; birseyi ima etmiyorum ; ya da birinci olan kişinin Birinciliğini Haksız aldı demiyorum.. Sadece ilginc bir Rastlantı Olarak Görünce Paylaşmak istedim ...
------------------------------------------------------------------------------
7 MAYIS 2012 -->
Çorum Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan sahte rapor operasyonunda, aralarında doktorların da bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı.
Çorum'da polisin düzenlediği operasyonda, rüşvet karşılığı sahte rapor düzenledikleri iddia edilen 21 kişi gözaltına alındı.
Bazı kamu çalışanlarının para karşılığı sahte rapor düzenledikleri bilgisine ulaşan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri çalışma başlattı. Uzun süren çalışmalar sonunda polis ekipleri, cuma günü bir operasyon düzenledi.
Çorum, Osmancık ve Sungurlu ilçesinde eş zamanlı düzenlenen operasyonda aralarında Doktor S.D., Türkiye Sakatlar Derneği Osmancık Şube Başkanı M.K., sağlık çalışanları ve bazı kamu kurumlarında görev yapan memurların da bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan 21 zanlı, bugün adli makamlara sevk edildi.
LİNK :
http://www.sabah.com.tr/Gundem/2012/05/07/sahte-rapor-operasyonu
ÖMSS Sonuçları Açıklandıktan Sonra;
ÇORUM'LU Süleyman Bölükbaş'ın ÖMSS 1. Liği HAKKINDA ;
Ösym tarafından ilk kez uygulanan Özürlü Memur Seçme Sınavı'nda (ÖMSS) kategorisinde Türkiye birincisi olan Süleyman Bölükbaş, Hitit altınıyla ödüllendirildi.
ÇORUM Valisi Nurullah Çakır, kentteki Halk Eğitim Merkezi ve Anadolu İş Okulu'nun ortaklaşa yürüttüğü kurslarda sınava hazırlanan orta düzeyde zihinsel engelli Bölükbaş'ı makamında kabul etti.Kursun açılmasına destek veren Vali Çakır'a teşekkür eden Bölükbaş,
ÇORUM'U birincilikle temsil etmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.
LİNK :
http://www.engellilersitesi.com/Detay/10745/OMMS-BIRINCISINE-HITIT-ALTINI.aspx
Tekrar Ediyorum Arkadaşlar ; Herhangi bir Art Niyetim yok ... Kimsenin Başarısını da Gölgelemek gibi bir düşüncem yok ..Birinci Olan Arkadaşı'da Tebrik Ederim Elimde İspatım olmadığ sürece ; kimsenin Hakkına Girmem ... Detay ve Rastlantı ilginc Geldiği için paylaşmak istedim ...
Saygılar ...