Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Özürlüler Partisi T.Ö.P

Prens MickeyMouse;
Neden cevap vermeyeyim ki; Oy verme ehliyetine sahip değilim.

Türkiye Özürlüler Partisi TÖP 2007 Rafet Türkmen Seçimlere katılma yeterliliğine sahip değildir. Bu yüzden; Herhangi bir seçime girmemiştir.
Muratgüven arkadaşın sorusuna internetten cavabını buldum.Gerekli yeterliliği sağlayamadığından hiç bir seçime girememiştir.

Allah aşkına arkadaşlar bunun bir tabela partisi olduğu apaçık ortadadır.En basit haliyle bir web sitesi bile yok sanırım.Küçük olsun benim olsun anlayışı bu.

Eğer bu partinin gerçekten icraat partisi olduğu savunan var ise bu partinin nerelerde ve kaç adet teşkilatı olduğunu söylesin o zaman?

sizin bu yazdıklarınızı görenler
engellinin engelliye nekadar destekmi engel mi olduğunu çok açık görüyor !!
sayenizde olacak işler bile olmayabilir.
emeğinizi taktir ediyorum doğrusu

Hayır ben daha engel olmuyorum ki :)

Engel oluyor olsa idim araştırma zahmetine girmezdim.
Ne partiye ait bir web sitesi, ne de programına ait bir veri bulabildim.
Ben de ilk etapta teşkilatlarını sordum ki yakınımızda var ise gidip soralım dedik.

Ama malesef burada da yazılanlara da ciddi anlamda cevap verecek birileri de yok gibi.

[SIZE=2]peki o zaman biz yapal[/SIZE][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2]ım
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2][/size][/font][/size][/font][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]

Arkadaşlar siyasi parti örgütlenmesini dernek veya vakıfla karıştırmayın bence .Bunlar maliyet isteyen konular .Bu konularda bişeyler yapmak isteyen arkadaşlarıma mevcut siyasi partilerin engelli kollarına başlamalarını tavsiye ederim .Hatta ciddi olanları bulundukları illere göre yönlendirebilirim de

donkişotluk yapacak bağımsız millet vekili adayı
veya X partisi içi engelli kolları değil
tam anlamıyla engeelli sorunlarını mecliste tartışacak bir kadrolaşmış bir oluşum istiyorum
şu an X parti adına bir parti sözcüsü yok o açıdan şu an elimizden olası X engellileri temsil eden partiye sonuna kadar destek derken yapabileceğimiz en basitinden tek şey seçim günü engelliyi temsil eden bir parti varsa az çok demeden 1 oy bile olsa destek olmaktır.
dahası facebookta abuk sabuk konu başlıklarıyla açılan bir çok grupları milyonları toparlarken
biz engelliler şu an tam anlamıyla oturmuş veya oturamamış bir parti yapısını tartışıyoruz !
eğer parti yapısı tam oturmamışsa biz oturtalım !
bunun ötesi yok zaten ! dahası başka sözümde yok !
herkezi saygıyla selamlarım.

Ahmet beyin yazdıklarının altına bende aynen imzamı atarım.
Bu arada Ahmet bey yeni dikkatimi çekti. Enişteniz sayılırım :) Özkonak tarafından......

Etp

Herkese selamlar arkadaşlar
group.php
asla kimseden para alınmayacak basında çıkan aidat vb gibi üyelerden para alma gayreti gösteren kapkaç ruhlu bir parti oluşumu değildir.
Sadece bir gönül birliği projesi dir kurumsal bir yapıya sahip değiliz facebookta bir gurubuz lütfen kimse bir yerlere çekmesin kaldiki mecliste bizi temsil edecek gayretli ve cesur siyasetçilere ihtiyacımız vardır sesimiz duyurmak ve varolduğumuzu ortaya koymak gibi kaygılarımız vardır.
çıkar amaçlı bir oluşum olsaydı bende katılmazdım burada herkesin duyarlı olması lazım yıllardır türkiyedeki engellilerin dışarıya çıkamayışı söz konusudur bu bağlamda demokratik ve çözüme dayalı yaklaşan herkese her kesime açık olduğumu şahsım adına söylemek istiyorum
birlikten kuvvet doğar bunu asla unutmamalıyız eyer böyle bir parti bizlere derman olacaksa kim olursa olsun artvinden mardine istanbuldan karsa kadar demokratik ve kardeşçe aynı sorunları paylaşarak bunu başaracağımıza eminim.
saygılarımı sunarım

basarılamasada en azından ses cıkmış olur belki birileri duyar

T.Ö.P kurulsun yada kurulmustur sayın oturanboğa partiye başkan olsun özürlülerin hakkını en iyi savunacak kişidir o zaman hep destek tam destek...

Açık konuşmak gerekirse Bulent bey parti kursa bazı partilerden çok daha fazla oy alacağına eminim. Ayrıca %5 i bile gecmis olsa bu parti o zaman engellilerin de kadar önemli yer teşkil ettigini anlarlar sanırım bazı zihniyetler.

arkadaşlar böyle bir partinin varlıgı bizi çok sevindirir ve gururlandırır

narinim,
öyle bir partinin olması veya umut gibi sunulması Türkiyede partililerin demokrasiyi işletemedikleri, temel hak ve özgürlüklerin sağlanması anlamında sınıfta kaldıklarının göstergesidir.

zeten amacta bu deyilmi bu noksanlıgı gözlerine sokmak

zeten amacta bu deyilmi bu noksanlıgı gözlerine sokmak
Eee, anlaşıldı o zaman. Bu partinin tek amacı engellilerin haklarını savunmakmıdır? Eğer öyleyse töp engelli olmayanlara negatif ayrımcılık mı yapacak? Parti tüzüğünde yalnızca engellilerden bahseden bir parti nayi nasıl yapacak? Böyle particilik olmayacağı gibi böyle partide olmaz. Bu olsa olsa demokrasi doygunu Avrupalıların kurduğu '' Alplerde uçan yeşil başlı güvel ördek partisi'' yada ''Kelerler dağda gezer, yavrusun manda ezer'' ve eşdeğeri partiler gibi olur. Ve umarım bu gibi partilerinde türevleri çıkmaz.

Selamlar arkadaşlar. T.ö.p türkiye özürlüler partisi en başta adana da kuruldu. Ve genel başkanı da adana ikamet etmektedir. Rafet türkmenin babası çok yakın dostumdur. Aslen ş.urfa doğumludur. Sağır ve dilsiz bir arkadaşımız dır. Ama çok azimli çok çalışkan ve o kadar da gayretlidir. Bu parti kuruldu ama ayakta duramadı. Bir parti kurmak kolay degil manevi destegin yanında maddiyat çok önemli ve çok para harcanmaktadır. Rafet kardeşimiz bu uğurda çok para harcadı hatta babası bir dairesini satıp partiye harcadı ama rafet bey artık son noktasına geldi para gücü yetmedi partiyi ayakta tutmaya. Geçen yıl partiyi kapatmak istedi ama anayasa mahkemesi ve ab uyarısıyla kabul etmedi. En az 5 yıl geçmesini istedi.41 ilde teşkilat kurabilseydi seçimlere girecekti. Benim düşünceme göre çok iyi özürlüler partisini kurmak ve hatta hepimizin destek vermeksi gerekir fakat olmadı olmadı olmadı. Yoksa sesimizi ve haklarımızı ancak böyle duyurabilir, alabilirdik. Yoksa başka türlü organize olamıyoruz biz özürlü(engelli) arkadaşlar

Ben başkan yardımıcı olabilirim ama para veremem :S :)

bana göre anayasal olarak böyle bir parti adı olamaz diye biliyorum.
Başka adla olur.

Sen hala böyle bir partinin adını bile olamaz diyorsun ya? Parti 3 yıldır kurulmuştur. Peki neden böyle bir adla olamaz levent bey

bende burdayım
1) ssk yoksa ssk yararlamassın dıye bırsey kalmayacak herkes devlet guvencesı altına alınacak.
2)ssk,sız işçi calıstıranların butun mal varlıgına el konulacak..
3)emeklı olan vatandaslar kesınlıkle calıstırlımayacak emeklı maasları ona gore duyzenlenecek..emeklı maasları evıne kadar getırılıcek
4) vergı kacıran sahıslar hakkında af edılmeyecek suretıyle cezalandırılacak...
5)bakan mılletvekıllerı maasları koruma aracları korumaları vede makam aracları duzenlenecek...
6)rusvet avanta kollama amcam dayım gıbı makamlarını kullanıp ıyı nıyetı kotuye kullanan sahıslar hakkında afsız cezalandırmalar uygulanacak
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

ve herkes dusuncelerını yada neler ıstedıklerını yazsın

Engelliler Partisi

Ankarada yaşayan parti yönetiminde çalışabilecek arkadaşlarımın bana mesaj atmalarını bekliyorum.Unutmayalım bizimde siyaset yapma hakkımız var.Ve haklarımızı kendimiz belirlemeliyiz.Bu arada bütün illerdeki kardeşlerimizde gerçekten istiyorlarsa kendi bölgelerinde gruplarını kurabilirler.Sadece engelli kardeşlerimiz değil,engelsiz kardeşlerimizde bize katılabilir.

Üst Alt