Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye'de Özel tertibat yapan firmalar..?

Konya da Engelli araçları için Özel tertibat üretmekteyiz. Her engel grubu için özel tertibat üretimimiz vardır. Fiyatlar çok uygun.

Araçın bulunduğu ile bizzat kendimiz gidip tertibatı araçın olduğu şehirde takmaktayız.

Bizden Fiyat almadan Tertibat yaptırmayınız.
7/24 HİZMETİNİZDEYİZ.
TEL : 0532 724 20 01

iSTANBUL sayar otomotiv halis sayar kendiside çift ayağından polio sekeli olan engelli bir arkadaşımızdır ,teknik, servis proje çizimi, eksksiz bir şekilde 17 yıldır bu konuda hizmet vermektedir. Türkiyede ilktir. gsm 0532 213 22 48 yada ayrıntı ve seçenekleri görmek için 0212 612 65 65 (www.sayaroto.net) .

İZMİR
Zeki Usta
Karabağlar.
Tel Cep: 0538 275 62 75
Tel İş:0232 253 18 88
Aparatımı zeki ustaya yaptırdım.
Kdv Hariç Proje dahil 460Tl ödedim ayrıca arabayı aldıktan sonra işyerine gidip ayarlattım
boyunu yükseltip gaz ayarı yaptı ücret almadı.

tertibat

BAYRAK;

slm ben sağ kol engelliyim raporumda soldan topuzlu otomatik vites arac kullanır diyor bu tür tertibatlar yabıyormusunuz

Adana-Şaseci İsmail usta 0535 9791834.Çok güzel tertibat yapıyor.Ben sağa vitesin yanına, ileri itince fren çekince gaz olan modelden yaptırdım.Arabanın sağını solunu delmeden çok ince bir işçilikle istediğim sistemi yaptı.Çokta sağlam oldu.Nikelajlada kaplatırsanız arabanın orjinal parçası gibi duruyor:)))350 lira usta aldı,100 lirada makina mühendisi...

yapanlar ve yaptırdıkları yeri yazanlar fiyatlarıda yazsın lutfen..

arkadaşlar ben adanadayım burda tertibat yaptırıpta memnun kalan arkadaşlar varsa kime yaptırdığını yazarsa telefonu verirse acil aparat yaptırmam gerekli bana ulaşabileceğiniz te.0533 8149445 selam

İzmir Narlıderede egzoscu hasan usta. benim önceki aracımdaki tertibat japonyada yapışmıştı ancak bu aldığım aracın tertibatını hasan usataya yaptırtık süper bir işçilik diğerinkinden fazlasıyla rahat küçük ve aracın göğüslük altını bozmayan, görünüştede çok kibar duran tertibat. Herşey dahil (proje, Makine mühendisler odasına onay v.s 1000 tl) 25 gün önce yaptırdım.

bulent bey bu vıdeodakı araca bınme aparatı ve t sandalyeyı araca arka koltuga yukleme aparatı cok guzeldı bu turkıyede yapan varmı acaba

ben de Ankara da kendim yapıyorum...kendim de omirilik felçlisiyim...direksiyon altı sol el veya sağ el istege göre tertibat yapıyorum..bu tertibat hem otomatik vites,hem de manuel vitesli araçlarda rahatlıkla kullanıla biliyor...
montaj adresim , başkent sanayi sitesi 1757 sk.no 21 batıkent/ANKARA
TEL: 0532 402 59 09---0542 437 37 37
NURULLAH BAYTEKİN,
TERTİBAT BEDELİ ;200 TL...PROJE 130 TL..
TALEB EDİLDİĞİN DE KARGO İLE GÖNDERİLİR,USTA BİRİNE TELEFON TARİFİ İLE MONTAJ ETTİRİRİZ...

H sınıfı Özel Tertibatlı Araç Kullanabilir Ehliyeti olan ve Araç almak isteyen Engelli arkadaşlara duyrulur; Tercihinizi Türkiyenin heryerine hizmet veren BAYRAK ÖZEL TERTİBAT dan yaptırmanınız sizin menfaatinizedir hızlı ve güvenilir,ben memnun kaldım Tel:5327242001 Hüseyin bey
Tekel piyasası oluşturmuş kişilere dikkat !

arkadaşlar ben tertibatımı konyalı bi arkadaşa yaptırdım ANKARADA oturuyorum Allah razı olsun Hüseyin bey ta konyadan çıktı geldi benim bütün proje evraklarımı TSE Lİ OLARAK yaprıdı tertemiz bi işçilik le aracımı delip deşmeden tertibatı taktı bayi bile hayran kaldı işçiliğine hen defalarca telefonla görüştüm aklıma takılan bütün sorularımı doğru şekilde cevapladı Ankarada karış karış gezdim hem daha ucuza yapanı hemde bu kalitede işçiliği olanı bulamadım adamlar tertibatı 2 tane getirmiş 2 renk seçeneği bile sundu bana çok şaşırdım aldığı para son kuruşuna kadar helal olsun tekrar teşekkür ediyorum kendisine
aracın resimlerinide yayınlıyacağım yakın zamanda

hüseyin beye burdan ulaşın
Konya da Engelli araçları için Özel tertibat üretmekteyiz. Her engel grubu için özel tertibat üretimimiz vardır. Fiyatlar çok uygun.

Araçın bulunduğu ile bizzat kendimiz gidip tertibatı araçın olduğu şehirde takmaktayız.

Bizden Fiyat almadan Tertibat yaptırmayınız.
7/24 HİZMETİNİZDEYİZ.
TEL : 0532 724 20 01

ben sana sitede fiyat yazmayım diğer arkadaşlara ayıp olmasın sen direk ara sor zaten tertibata ihtiyacın varsa telefonu kapatmayacaksın kesin yaptıracaksın gercekten sağda solda üç aşşa buldum diye arabana yazık etme bu adam bu işi aşmış artık .
hem hüseyin beyin samimiyetine sonuna kadar güveniyorum söylediklerinin fazlasını yaptı eksiği olmadı karde istersen bi ara görüş fiyatta hoşuna gidecek eminim.

Slm.ben den huseyin bayrak tan araç aldım allah razı olsun çok memnunum.

Burda bir sıkıntım tüm arkadaşlara soruyorum.sol elde % 40 engelliyim.2 yıldır araç kullanıyorum.aracımın maliye de kaydı yokmuş yeni öğrendim.proje çizmemişim.birde otomatik olan vitesimi direksiyona yakın bir yere sabit şekilde yaptırmam lazımmış.bu işten iyi anlayan biri varsa lütfen yardımcı olur musunuz.şimdiden teşekkürler..YOKSA BONDROL ÖDEMEM LAZIMMIŞ

Bu formda bizden memmun kalan bütün müşterilerimize ilgilerinden dolayı canı gönülden teşekkür ederiz. Araçlarını her daim iyi günlerde kullanırlar inş.

Salih Hocam , sizin engel durumunuza uygun takılacak tertibatlardan dolayı MTV den muaf olamazsınız, vergi dairesinde size verilen bilgi yanlıştır. Çünkü sizin engeliniz sol elden olduğu için aracınıza sadece silecek kolu ve direksiyon topuzu takılabilir bu aparatlarda MTV muafiyeti malesef sağlamıyor.

vergi dairesi ile görüştüm.vites kutusu direksiyon alt tarafına sağlam bir yere sabit olarak yapılrsa birde projesi çizilirse MTV den muaf olacak dediler.bugün yine gidecem sizi bilgilendiririm.saygılar

hüseyin bey vergi dairesiyle bugün görüşeyim.olmasa 15 tatilde konyaya gelir aparatı takarsınız abicim.iyi günler

gaziantepde sahanengelliekipmanlari .com dan bakın

sağ kol için ben ankarada bakanlıkla görüştüm yasada yalınız sag kolu engelliler için tertibat kabul oluyormuş sahanengelliekipmanlari. com dan bakın

sinyal kolu ve vites topuzu özel tertibat konumundan çık tı hüseyin bey 05304959327 den ulaş

bende yenı arac aldfım tertıbat yaptırmak ıcın huseyın bayrak beyle ıltıbata gectım dedıgı gıbı aracı aldıgım bayıye geldı tertıbtı cok ıyı bır sekılde takıldı cok ıyı bır tertıbat oldu sorunsuz kullanıyorum guvenılır bır arkadas aldıgım arac ıse dacıa duster 1.5 dızel laurete 110 hp

Yusuf bey , aracınız hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanırsınız inş, vermiş olduğumuz hizmetten memnun kalmanız ve memnuniyetinizi dile getirmeniz bizi onure etmiştir Teşekkür ederiz.
Biz BAYRAK ŞENSOY MAKİNA olarak engelli kardeşlerimizin 7/24 hizmetindeyiz. Türkiyenin her yerinden bize ulaşabilirsiniz.

İzmir-Aydın-Manisa

Tüm engelli araçlarının tertibatlarını uygun fiyata takıyoruz. İzmir-Manisa ve Aydın bölgelerine hizmetimiz vardır. 0555 420 10 42

Kendisi de bizden biri olan Hüseyin Bey'e çok teşekkür ederim. Süper iş çıkarmış. (Her ne kadar ürünü satacak olsam da, alana şimdiden Hayırlı olsun) K0NYA BAYRAK AUT0 HÜSEYiN BAYRAK0532 724 2001

arkaslar kia soul emotion agir engellilerin kullanicagi araclardan bir ornegidir kolunu kaldiramiyan ellerini az bile olsa kullanabiliceklerdir arkadakaslar arastirdim kas hastalari artik rapor alabiliyor bu arac bizim surebilicegimiz donanimda bir arac bende kas hastasiyim bu tipde bir arac sonradan donanim yapilirmi rica ediyorum birilerine muhtac olmadan hayatimizi surdurelim

[ı]sevgili yılmaz bende adana da oturuyorum kia soul iyi araç mersin yolu üzerinde kia bayiinde görmüştüm.özelden bana ulaşabilirmisin biraz bilgi almak istiyorum selamlar[/ı]

beyefendi peugeot engelsiz yasam projesi sunmakta bu bizim gibi hastalar icim uygun almanyada bir sirket daha var onuda arastirim paravan.de yazarsaniz ulasabilirsiniz benm hotmaillime numaranizi yaZin sizi ariycam ylmazgler@hotmail.com

Proje çiziminde Makine mühendisleri bu konuda çok insafsız ve duyarsız biz ucuza araba alıyoruz diye basit bir projeden büyük meblağlar istiyorlar
bir ev projesi bu kadar tutmuyor nedeyse ama ona muhtaç olduğumuz için ücretini yükseltiyor yok TSE şu kadar para yok şuraya bu kadar diyip bizleri kandırıyorlar. ama inanmayın bir sürü mühendis var araştırın fiyat alın en iyi bilgiyi TSE den alabilirsiniz hatta LPG takan yerlerin mühendisleri bir acara LPG taktırmakla Özel Tertibat takmak aynı prosedür ama LPG daha masraflı ve yakıtınızı düşürüyor özel tertibatta ise basit bir 2 demir çubuk monte ediliyor. LPG takan yerlerin mühendisleriyle ve ustalarıyla görüşün. saygılar.

tarsus'ta yaşıyorum. hüseyin bayrak arkadaşımızın yolladığı tertibat çok kullanışlı ve ergonomik. klasik motosiklet gaz tarzı tertibatlardan çok farklı ve rahat. kendisne buradan sevgi ve selamlarımı yolluyorum..

Üst Alt