Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye'de Özel tertibat yapan firmalar..?

Acill istanbul da araç tertibat ve proje yapan firmalar

merhabalar,
yeni üyeyim istanbulda yaşıyorum 2. el araç aldım üstüme almadım bekletiyorum istanbul da tertibat yapan ve projesini çizen firma kaçtane var bilen varmı eyüp de sayar oto var 600 tl istediler benden daha ucuza yaptırabileceğim bildiniz bir firma varsa yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler...

sağ el engelliler için direksiyona topuz hala şartmıdır.yoksa kaldırıldımı(tertibattan sayılmıyormuş)

İZMİR
Zeki Usta
Karabağlar.
Tel Cep: 0538 275 62 75
Tel İş:0232 253 18 88
Aparatımı zeki ustaya yaptırdım.
Kdv Hariç Proje dahil 460Tl ödedim ayrıca arabayı aldıktan sonra işyerine gidip ayarlattım
boyunu yükseltip gaz ayarı yaptı ücret almadı.

Zeki usta işini akrabasına devretmiş durumda.
Kazım Usta Aynı yerde karabağlarda.
Tel: 0232 253 18 88 aparat söküm işlemi 400 TL (350TL Proje bedeli+Söküm bedeli 50TL) Proje dahil.

mısmıl

2013 yılında bayiden aldığım sıfır araca 1150 tl karşılığında gaz-fren aparatı takıldı.

Daha sonra forumda ki yazılanlardan öğrendim ki fiyat çok yüksekmiş.

Aparatın topuzunun altında bulunan yüzük araç servisteyken düşmüş. Bunu sonradan fark ettim.

Sayar otonun iletişim e-postasına 2 kere yüzük hakkında posta atmama rağmen hiç bir şekilde cevap verilmedi.

1150 tl karşılığı bir garanti olmalıydı diye düşünüyorum.

valla tertibatlara bakıyorum şöyle kaliteli orjinal görünen yok gibi olanda istanbulda değil illa peugeot mu alacağız orjinal dursun diye bakıyorum engelli tertibatı diye mesaj yazılınca hemen çıkan kişiler var çoğunun internet sitesi yok olanlarında tertibatları derme çatma gibi birde tek fotoğraf var hiç birşey anlaşılmıyor ne oldukları belli değil engelli olunca herşey engel abi ya...

Merhaba İstanbul da tertibat taktira bileceğim yer varmı bilen yardımcı ola bilir mi saygilarimla

sayar engelli aparatlarından çok memnun kaldım tavsiye ederim. sadece istanbul için değil tüm türkiye için.

selam söyleyin.

Elden kumandalı gaz ve fren tertibatı hakkında

Arkadaşlar Hyundai İ30 model araba için İstanbul da elden kumandalı gaz ve fren tertibatı taktıracağım. Bu araç için nasıl bir tertibat taktırsam önerisi olan var mıdır? Fiyatlar hakkında da bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Arkadaslar çanekkale'de tertibat takan yer var mı acil yardım

Ankara da tertibatçı lazım güncel öneri var mı ?

Selamun aleykum arkadaslar. Aracimin bea yili oldu. Ilan veesim musteri geldi. Niterde sikıntı oldu. Tertibati söktür buyukcekmece de tse onayi al gel dediler. Eski tertibatı sokturmek icin proje lazimmıs. Sagolsun ismail sayar abi imdadima yetisti. Hemen projeyi hazırlayıp yapmam gerekenleri anlatti. Tabi isler ertesi gune kaldi. ismail abinin ddiiklerini yaptim noterden satısi verdim.eski tertibati yeni aracima takti ismail abi.yeniden proje cizildi tabi. Ismail abi hem uygun fiyata yapiyor hemde sagolsun cok ilgili.ismail sayar abinin telefon numarasi 0532 250 07 14.

Benim numaram 0544 360 03 93. Her zaman yardimci olmaya calisirim.ayrica honda civic aracini tavsiye ederim arkadaslar.

Arkadaşlar soldan gaz taktırmam gerekiyor Kayseri de yapan yer biliyor musunuz ben bulamıyorum.

engelli aparatı

arkaaşlar bu engellilern kulandıdı aparatarı yapan arkadaşlar 2000 tl para alıyorlar ama insanca düzgün bir vites topuzu takmıyorlar ne yüdügü belirsiz siyah bir boncukmu güllemi tv sehba ayagımı birşeye benzemeyen bir başlık kuyoyorlar hem görüntü iğrenç hem parmakları yoruyor. bunları yapan firma ve arkadaşları kınıyorum. türk milletti işte.
bu başlıgı nasıl değiştirebiliriz güzel deri kaplı bir vites topuzu takamazmıyız.

bende yaklasık 3,5 sene önce hüseyin beye yaptırdım tertibatımı tüm prosedürleri kendi halletti ankaraya kadar gelip montesinide orda yaptı gayet memnunum şimdiye kadarda bi aksilik yaşamadık tavsiye ederim

Son zamanlarda araç tertibatı yaptıran varmı elden gaz fren tertibatı fiyatari ve görüntü kullanım kolaylığı hakkinda bilgi verirseniz sevinirim

Üst Alt