Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Turknet engelli tarifesi sınırsız internet 37.49

herkes Türknet ten şikayeçi, internette şikayet furyası var Türknetle ilgili. Yine de tavsiye ediyomusunuz?

Arkadaşlar TurkNet kendi sayfasında ADSL Limitsiz İnternet 16 Mb'e kadar, + Sabit Telefon Hattı + 7/24 saat Bedava Konuşma fiyatını = 49.99 yazıyor, Peki nasıl oluyor da biz engellilere, 37.49 TL. oluyor...

malcomx 'in gönderdiği yukarıdaki kısa yolu açarsan tarifeye ulaşabiliyorsun. Ben de senin gibi düşünüyordum ancak 37,49 doğru çıktı. :)

erolktr arkadaşım doğru diyorsun malcomx 'in gönderdiği yukarıdaki kısa yolu açiyorum ve bahse konu tarifeye ulaşabiliyorum. Ancak TurtNet'in ana sayfasını açıp incelediğimde böyle bir kampanya göremediğimden dolayı sizlere soruyorum.

Ben giriyorum. Sıkıntı yok.

Ayrıca müşteri hizmetlerini arayarak bilgi de aldım.

İsterseniz müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alın..

arkadaslar burdan okuyarak turk nete üye oldum 4 gündür int. giremiyorum

dünya kadar masrafım oldu yeni modem aldım 1 kere bile giremedim daha :(

arkadaşlar boşuna demiyom fazla olsun ttnet olsun okadar dedim başka internet firmaları var hepside ttnetin kiracısı yalan dolanla iş yapıyorlar ondan sonra yakayı kurtaranakadar bi hal oluyorsun

Arkadaşlar bende 3 yıldır ttnet kullanıyorum ilk iki yıl 45tl ödedim daha sonra 48 tl ödedim bu ayda 51tl yapmışlar ev telefonu hariç oda ayda 13ila16tl geliyor bunun neresi indirimli internet sürekli kopuyor bıktım artık bu nedenle turknete geçmek istiyorum ama kararsız kaldım.sizce ne yapmalıyım

Uydunet'tin engelsiz tarifesini kulanıyorum
uydunet ve teledunya paketi icinde sınırsız kota kulanıyorum
aylık verdigim net para 34TL
BUNDAN DAHA UCUZUNU BEN BULAMDIM
DAHA UCUZU VARSA BENİDE BİLGİLENDİRİN ARKADASLAR

unutmadan hatırlatayım kablosuz modem ve teledunya uydu alıcısınıda onlar bedava verdiler bana...
kurulum ucretide almadılar benden

şuana kadar hic bir sorunla karşılaşmadım internet kopma veya herhangi bir sorun olmadı
cok memnunum bu uydunet'ten

34TL den aylık sınırsız daha ucuz internet varmı arkadaşlar ?

guncel telefonsuz(yalın) ınternet kampanyası lazım .engellı ındırmlı.
turknetten çok şıkayet varmış onu ıstemıyorum.

3 ay önce kampanyaya katılıp
ttnet'in yalın 50 gb kotalı sınırsız internetini aldım, engelli tarifesi ile arasında fiyat farkı yok aynı..
ben başvuru yaptığımda 24 ay taahütlüydü şimdi 12 ay'a düşürmüşler aylık 70 TL.. buradan bakın

ttnet cok pahalı superonlıne kaçpara kullnan varmı?

superonlıne yalın dahıl 54lıra dıyor dogrumudur kullanan varmı .

ttnet yalın için 15+2lıra daha alıyor .

superonlıne yalın dahıl 54lıra dıyor dogrumudur kullanan varmı .

ttnet yalın için 15+2lıra daha alıyor .

evet ben 1 yıldır kullanıyorum süpernet yalın 50 gb kotalı 8 mps hız limitsiz ayda 54 tl
gerçekten süper hızıda mükemmel,tavsiye ederim

ucretsız modem de verıyolarmış galıba kapatırken gerı alıyolarmış.tahattsuz olmasıda guzel.

ilk aboneliğinde ilk faturaya taahütsüs olduğu için 38 tl ekstra bi ücret yansıyor
,sonrasında heray 54 tl standart fatura gelir başka bi ücret yok
evet aboneliği istediğin zaman iptal ettirip modemi iade etmek gerekiyor

bu bahsettiğim taahütsüz tarife sadece bizler için engel tanımayanlar tarifesinde geçerlidir

Dsmart yalin internet 16 mpbs 75 gb akk ama hic akk ye takilmadim ayda 1tb dan fazla download yapiyorum 57 lira

Üst Alt