Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Twitter'da 2018 atamalarıyla ilgili kampanya başlatıyoruz

Konular
8
Reaksiyonlar
0
2018 de ekpss girecekler size sesleniyorum Twetter dan bu tag i kullanarak sıkça yazarsanız ekrana düşeriz

#Engellilermüjdedenmağdur TAG e destek ol

Twetter etkinliğinde ısrarcı olunursa sonuç alınır benden söylemesi ben her yere yazıyorum ama tek kişiyle olmuyor

Bimer ve cimere yazdıktan sonra Twitter da sesimizi duyurmak gerekiyor. İnşaallah bir sonuç alabiliriz

Twitterda gündem olmak öyle kolay değil bi kere organize olmak lazım bir saat belirlenmesi lazım örneğin yarın aksam saat 20:00 de gibi . Ama bunada katılım lazım saat gün belirlemeden önce yüksek katılım için organize olmak lazım . Belki yine TT olamayız ama en azından bir bakana yüzlerce kişi yazmış olur, organize olurkende hangi bakan hangi devlet büyüğüne yazılacaksa belirlemek lazım yoksa boş 2-3 kişinin yazması

Valla organize olup iş çıkaran çok kişi gördük bizde olalım biri önder olsun bu işe

Sen ilk önce Türkçe öğren, Tarih öğren... Zoru zoruna aldığın 70 puanı 2018 de alamam kaygısına düşüp cahil cahil konuşuyorsun!!!

Sen kanun koyucu musun? 2018 Ekpss ye gireceklerin hakkını sen mi vereceksin? Yoksa amâân tek ben atanıyım da geride kalanların canı cehenneme mi diyorsun?

@melek37 denen birisi bana bu yorumu atmış sizce böyle birisi insanlara destek olabilir mi bunu yayınlıyorum çünkü bu gibi düşüncelere sahip olanlar bence insana destek olamaz birlik olacağına suçu başkasına atarak önüne gelene sataşarak bir sonuç elde etmeye çalışıyor hakeret içeren konuşmalar iletişimden yoksun ve bir o kadar da bilgisiz kendi kendine gelin güvey kendine kendine kavga eden ne dediği bilmeyen konuşurken üslübuna dikkat etmiyenden ne beklersin ben istemez miyim engelli kardeşlerimizin atanmasını hiç bi şey demiyorum ortada cahil varsa sensin bizim orada bi laf var delidir ne yapsa yeridir.

2018 de atamaların artması dileğiyle kimsenin emeği boşa gitmez inşallah

Üst Alt