Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TYP’de iş çıktı bana. Çalışma koşulları ve hakları nelerdir?

@(Gölge),

eyvallah .. o diyen arkadaş güzel demiş.. lakin devlet memuru olsak sıkıntı olmaz bu kadar belki ama bilmiyorum neden böyle şeyler hep beni buluyor diye düşünüp düşünüp duruyorum ..

@ozmuşlu, Söylediğin şeylerin çoğu ne yazık ki iş hayatının genel sıkıntıları sana özel bir durum yok emin ol.

Canın sıkılmasında haklısın sanırım geçici elamansınız diye biraz angarya işleri sizlere yüklemişler.

Üsulunca amirinle konuşsan bakın ben işten kaçmıyorum ama biraz fazla yükleniliyor engelli de olduğumuz için zorlanıyorum ayrıcalık istemiyorum ama daha dengeli bir görev dağılımı yapılsa deseniz.

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.

Arkadaşlar,

İş hayatı engelli ya da engelsiz herkes için zor. Benim tavsiyem işe fazla odaklanmayın. İşi sabah gidip aksam çıktığınız biz günlük bir görev gibi düşünün. Özel hayatınızı etkilmesine izin vermeyin

bakın moreliniz bozulmuş canınız sıkılmış .Ben 42 yaşındayım çok şükür emekli oldum. Esnaflık yaptım. Ağır işlerde çalıştım. Kurumsal şirketlerde yönetici olarakta görev aldım.

Hepsinin kendine göre zorluğu var. Eskiye dönüp baktığımda iş hayatı için üzülüğüm dakikalara acıyorum.

İçinde bulunduğunuz durum gerçekten zor. Ama bir kaç kendini bilmez için daha fazla zor bir hale getirmeyin

takmayın olsun bitsin.

Çalışmanın insanoğluna bir lanet olduğunu söyleyenler var. Kuran'da ademle havva yasak meyveyi yerse yorulursun ibaresi var. Yani çalışmak zorunda olursun ve yorulursun anlamında.
İncil'de de yasak meyve yemesi nin sonunda karşılıksız birşey elde edemeyeceksin gibi geçiyor.

@engellibilgi,
evet çok güzel yazmıssını haklısınız huyum kurusun işte bazı şeyleri çok kafaya takarım 1 2.si bu tarz işlerd epek çalışmadım onun zorluğu var birde..
sosyal mecrada bir yazı okumuştum o aklıma geldi işyerindeki herkes sizin arkadaşınız değildir. işinizi yapın ve paranızı alın diyordu. gerçekten öyle
birde bugün şunu anladım bizim ülkede TYP = AMELELİK demek buna kanaat getirdim..

@osmangazi,
yasaklı meyveden kasıt nedir acaba ???

@osmangazi,
tamam elma yada armut her neyse peki neden yasak burdaki mantık zihniyet nedir ?? madem yasak yada haram günümüzde ema neden tüketiliyor ??

eyvallah az önce babama sordum kuranda türkçe mealinden bakıp açıkladı bahsedilen şey meyve değil ağaç Allah ağaca yaklaşma diye emretmiş onlarda yaklaşınca mahrem yerleri açılmış sonrasında mahrem yerini kapatmış diye açıklıyor....

s.a arkadaşlar ;
yaklaşık 1 ay önce TYP den gençlik spor il müdürlüğüne işe girdim kurrada adım çıkınca çok sevindim ama iş biraz sıkıntılı. Bizi kyk ya verdile 10 bin kişinin kaldığı kız yurdu. işimiz çoğu zaman dışarda çöpleri toplayıp temizliyoruz. buraya kadar sorun yok. bu gün akşam üstü şefimiz watsap grubundan mesaj yazmış sinirim bozuldu. şimdi bizim dinlenme odamız bodrum kat denilecek biryerde ve telefon çekmiyor. bende hal böyle olunca yukarıya çıkıyorum orda kütüphane dinlenme odası v.s sosyal alanlar var bende zaman zaman çıkıp orda oturuyorum şef de kızlar rahatsız oluyor oraya gitmeyin diışarda dolaşmayın gibisinden mesaj yazmış akşam akşam sinirim bozuldu.
zaten çalıştığımız yer mahrumiyet bölgesi gibi yer ulaşım sıkıntı yeme içme sıkıntı içeceğimiz suya kadar kendimiz evden götüryoruz. kuş uçmaz kervan geçmez bir yer kantine girmek yasak oraya girmek yasak buraya girmek yasak kimse bizi adam yerine bile koymuyor. zaten hepi topu 6 aylık iş üzerine birde böyle saçma sapan işler işlerle uğraşıyoruz...

Şefe şikayet gitmiştir, biri kızları rahatsız etmiştir. Öğrenciler yokken gidilebilir, öğrenci varken yasaklanması normaldir.

@Tenê,

1.Sİ kimse kimseyi rahatsız etmedi edemez.. heryer kamera dolu
2.si onların yaşında yiğenim var benim
3.sü ellerine esir mi düştük yani oraya girme buraya çıkma ulan şeytan diyor ki 1 aylık maaşı al defol git ordan zaten lanet berbat bir kurum nereye gideceğimi kime derdimi anlatacağımı şaşırdım aslında bir erkek yurduna geçsek rahat ederiz....

Üst Alt