Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uçtum! [O an]

cok geçmiş olsun arkadasım gazisin sen artık işallah bu vatanın serefsız terör örgütü pkk dan sıyrılmıs halınıde göruruz ısallah

sizlerin sayesinde buradayız

sizin gibi vatanını seven insanlar olduğu müddet bu vatan bölünmez emin olun, rabbim sizleri korusun yar ve yardımcısı olsun sayenizde evimizde huzurluyuz

Yazdıklarını okuduğumda bir an o olayı bende yaşamış gibi hissettim.Ne söyleyeceğimi inanın bilmiyorum.Bunu sadece yaşayan bilir.Biz her ne kadar yaşamasakta sizin şu an neler hissettiğinizi anlayabiliyor ve yaşadıklarınızı yaşıyoruz.Öncelikle çok geçmiş olsun.Tüm MEHMETÇİKLER ve siz hakkınızı helal edin....

gazi olmak çok güzel bir duygu olamlı. askeriyeyi ve sizleri çok seviyorum. aşığım bu vatan için emek verenlere...
saygılarımla:)

geçmiş olsun kardeşim gerçekten sizler bizim için bu vatanı bekliyorsunuz hakkınızı helal edin Allah yardımcınız olsun

umarım bu vatansızlara, kimliksizlere biri çıkıp dur der... en ağır şekilde gazilerin şehitlerin bedelini öderler...

Çok geçmiş olsun... senden daha ağırları var haline hamdolsun yinede .
Sağlıcakla kal.....

geçmiş olsun demek gelmiyor içimden açıkcası??keşke şurda bir ünlü soyadı yada bu ülkeyi yönetenlerinde birinin bir yakının şehit yada gazi olmuş görsek:mad:hep bizemi geçmiş olacakk iş iştennn:confused:kızıyorum bu yüzden size bize hep geçmiş olacak sefasını başkaları sürecek...rabbim askerimize milletimize kuvvet versin..devletimize de versin tabii ama öncelikle onlara insan haklarını gören doğruyu bilen bildiren bir beyin nasip etsin yaradan..şifalar dilerimm...

sana geçmış olsun der, sizler var oldukca bu vatanda var olacaktır sağ olun arkadaşlar;
yalnız sizleri yöneten en üst makamdaki rutbeliler sizlerin hakkını nasıl ödeyecekler onu bilmiyorum.

geçmiş olsun güllerdiyarı..

hakkınızı helal edin..ve umarım bundan sonraki tüm hayatınız mutluluklarla geçer.siz bunu hakediyorsunuz..

geçmiş olsun asker allah yardımcın olsun. allah tüm mehmetçiklerimizi kazadan beladan kötülüklerden muhafaza etsin... sende üzülme allah sana önemli bir rütbe vermiş gazi olmuşsun. mükafatını alırsın inşallah... allah yolunu açık etsin....

Bu ASKER yatmadı VATANINI satmadı! yüzlerce Mehmet veriyoruz toprağa,bi çok Mehmetinde bedeninden bi parçayı veriyoruz toprağa... Allah sizlerden Razı olsun.Rabbim gelmiş ve geçmiş etsin.bedeninden verdiğin parçanın Rabbim karşılığını çokk fazlasıyla versin inşallah

kiymet20;
hepinize şükranlarımı sunuyorum,vatanseverliğinizle beni ağlattınız ya..

bizler sana teşekkür ederiz vatana sahip çıktığın için..

rabbim herkese nasip etmiyor şehitliği gaziliği yüreklerimiz yanıyor ama bir okadarda şehitlerimizle gurur duyuyoruz.Rabbim bundan sonraki yaşamnızsa sağlık ve afiyet versin ...

Çok geçmiş olsun, inaın çok kötü oldum.
O an olayı ben yaşadım sanki...
Rabbim o bacagınızın eksikliğini hissettirmez ve başka şeylerle kapatır inş.

Vatan Için Kan Döktün
canından Can Verdin Gazi..
atan Için,
can Döktün, Kanından Kan Verdin
elin Medeniyetten Apartılmış Mayınına
yataklık Yaparken, Vatan Dediğin Arazi?
baş Verdin, Kol Verdin, Ayak Verdin Gazi! !
kanla Yazılan Destanına…
ülkenin Dağına Taşına, Ormanına Kayınına
söz Verdin, Şiir Verdin, Ayak Verdin Gazi..

Üst Alt