Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ulaşımda engelli kartımın olması işyerinde yol parası almama engel mi?

ulasım kartım oldugunu işyerine söylemem gerekiyormus,ben zaten engelli olarak işe basladım engellilere ücretsiz ulasım hakkı oldugunu bilmeyen varmı...dolmus daha çok işime yarıyor onu daha çok kullanıyorum dedim olsun dediler dolmusla gittigin günlerin ücretini alırsın kaç gün gittiysen dediler otobüsle gittiklerin haksız kazanc oluyor dediler,Suanda bu konuda işyerinin disiplin kuruluna tasındı nelerle ugrasıyorum neyin içindeyim anlam veremiyorum...

resmen mobbing , iş kanunu gibi şeylerde uzman birinden destek isteyin , insan kaynaklarıyla görüşün , kibarca durumu izah edin ...

sen sana işyerinden verilen yol parasını sonuna kadar hakkediyorsun işyeri böyle bir uygulama yapıyorsa şayet senin nasıl geldiğin onları ilgilendirmez istersen helikopterle iniş yap işyerine farketmez bu sana verilen haktır

çok saçma ulaşım kartı var diye yol parası vermemek neymiş o senin hk
kiii öyle yaparlarsada kartım yok dersin biraz sende kurnazlık yap

Ve işyeri disiplin kurulundan çıkan karar!!!!ücretsiz ulasım kartı aldıgım günden bugüne kadar geçen döneme ait kesinti yapılacakmıs ve bundan sonrada yol ücreti ödenmeyecekmıs,haksız kazanc oluyormus,bu konuyu yargıya tasıdıgımda kazanabilirmisim fakat işimi kaybedermişim,hakkımda yazılı ihtar çıktı...ben böyle bir sey görmedim devlet bana bir hak tanıyor bana ödemedikleri para işyerine kalıyor onlara kalınca benim hakkımı onlar kullanmıs oluyor haksız kazanc onlar yapmıs olmuyormu...

allah akıl fikir versin ne koparsam kardır mantıgı

Lanet olsun böyle işverene...
İşinizi kaybetmek istemiyor olabilirsiniz elbette bu sizin kararınız,ancak konu yargıya taşınırsa sonuç kesinlikle lehinize olur.
Ben olsam tepki olarak notere gider önce o işveren yalakası sendikadan istifa ederim.

Benimde Engelli Kartım var aynı zamanda işyerinin vermiş olduğu ücretsiz pasom var. Bana engelli kartımı işyerim değil devlet veriyo. işyerimde ise herkese uygulanan hak engelliğede uygulanacağı için hiçbir sorun olmadı olamazda.

Üst Alt