Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ülkemizde sakat yaşamak çok pahalı! [Tartışma]

bak işte kalorifer yok,
kalorifer kömürle çalıştığı için kullanamayız.
bizim köyde kömür yasak, havayı kirletiyor diye

soba için sadece odun kullanabilirsiniz.

bakın bizim doğal gazımızda yok.

bu ayıplarımızı yüzümüze vurmayın ne olursunuz.

Köyün neresi odun mantikli ya hakketten tam bir dogada yasiyorsun

yelpaze hakikaten cennet gibi bi yerden bahsediyorsun insanın aklı kalmıyor değil ama deniz kenarı aşırı nemli oluyor ve nem bana hiç yaramıyor baş ağrısından kurtulamıyorum hepsi neysede huri çoksa iş sakat hele birde ortam bulursam alkolede yine yenik düşerim bırak cenneti geçiktirmeyi cehennemi garantilerim şaka bir yanada insanlar ağaç gibidir fidanken toprağı uysun yeter her yere dikersin ama büyüyüp kök saldıktan sonra taşınan ağaçtan kütükten başka bişey olmaz

bulunduğum yer. türkiyenin nem oranı en düşük yerlerinden bir tanesidir.

duyanda demiri torun torba sahibi sanacak.:eek: ne guzel kafa baristiriyosunuz yelazeyle bizleri gormeden. misafir olursun ona be demir.azcik hiriden nuriden bise olmaz. hem sen aptesli namazli birisin.

demirci kimseye söyle sakın (Rakı'yıda kendim üretiyorum) :)

Hm mugla datca nin kasabalarindan misin yelpaze

Hm bodrum nem orani yoksa güzel mis

nefsimle oynamayın zaten irade denilen şeyden bende pek bulunmaz heleki işin içinde boğma rakı, huri ve kumar varsa ibrem anında kayar cehennemde uzun süre kalacak kadar günahım zaten var üstüne dahada eklemeyeyim tabi 5 yıllık kalkınma planım tutarsa 6. yılda deniz kenarına taşınıp küçük bir teknede alabilirim bodrumu karadan hiç görmedim lakin denizden çok seyrettim gerçekten güzel duruyor

Evet pahalı.. Örneğin Avusturyada (Ablam orada yaşıyor o yüzden biliyorum) daha uygun. Hastanede yattıklarında engelli yada değil yattığı gün kadar para alıyorlar.
Bu sadece 1 örnek biz hastanede yattığımızda full harcıyoruz :)
Ama sadece engelli olarak değil normalde de zaten hayat pahalı

Plumeria;

hastanelerde artık ücret alıyormuş Derin. Hadi hayırlı olsun. ilaç farkı benden 100 lira alıyorlar zaten süper sağlık sektörümüz var bizimde.

Son düzenleme:
Üst Alt