Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ülseratif Kolit sebebiyle Total Kolektomi, Faktör 5 LEİ'den Homozigot için rapor..?

Yeniden Selamlar grup arkadaslarım
rapor suruvenimi bitirmiş bulunuyorum
Tuzla devlet hastanesınde basladıgım meceram bugun ıtıbarı ıle %90 rapor ıle son buldu
buradan cok sey ogrendım bırcokta arkadas edındım oncelıkle tesekkur ederım
notlarıma gelirsek

oncelıkle Tuzla devlet hastanesı rapor alınabılecek bır hastane ıl gıttıgımde ne kadar debelensemde cok uzun zamandır devlet hastanesıne gıtmedıgımı farkettım tuzladan capa ya sevk edılınce Çapa da yasadıklarım beni allah kimseyi hastaneye dusurmesın hastanesızde hastanesızde koymasın dedırttırdı ve genel olarak ıslerın hızlı gıttıgı bır hastane ki bir günde tum doktorları dolasmıstım eger sevk olmasaydı capaya salı işleri bitirip çarsamba kurula girebilecektım
almıs oldugum oranlar asagıdakı gıbıdır

Ülseratif Kolit % 50

ÜK dan dolayı Totak Koloktomi % 25
(ben burada çapadan aldıgım rapora gore tam tersı 25 e 50 beklıyordum aynı oranlar farklı rahatsızlıklara gelmıs oldu)

faktör 5 leiden genetık rahatsızlık hayatı risk tasıyan tromboz %60

her iki böbrektede olusan tas nedenıyle 6 defa operasyon %30

ileri derecede Osteoporoz (t skor -3,6)
buradan herhangi bir oran vermedı doktor bey ben ıtıraz edınce su an kırıgınmı var dedı onemlı olan risk değilmi dedim hemotolojıyı kastederek su an herhangı bır trombozum yok ama rıskım var daha once oldugundan dolayı dedım bıraz atısma boyutuna gelırken Dahılıye doktoru dostum celallenme ıstedıgını alacaksın orası olmasada merak etme bekle dedı bende oturdum dıyologlarımız baya samımı olmustu

yanı kuruladan 60-50-30-25 oranlarıyla cıktım 89.5 yapıyor sonuc 90 olarak geldı asagıya yuvarlamadıkları ıcın tesekkur ettım

sızlerlede paylasmak ıstedım sıcagı sıcagına sımdı Erdogan Er arkadasımızın yaptıgı gıbı gereklı basvurularımı yapıp kısmetse onumuzdekı aylarda once vergı ındırımımı almak sonrasındada emeklılık hadı hayırlısı

sorusu olan arkadaslara tuzla devlet hastanesı ıle ılgılı herseyı anlatabılırım
selametlerle

RAİSTLİN

Süleyman, şaka maka %25 almışsın total kolektomiden. Normal şartlarda mümkün değil abi aslında. Ama neyse sevindim. Toplam %90 :) Eh artık 1 arabayı hakkettin :)

Tekrar tebrik ederim. İnşallah vergi indirimi sürecin de başarılı geçer :)

Hayırlı olsun. Zaten tabloya göre hesaplama yapınca %89,5 dediğiniz oran 90 çıkar. Torpil geçtikleri bir durum değil, olması gereken şey.

Araç alınca da güle güle kullanın.

Vergi indirimi yaklaşık 1-1,5 ay sürer. Hemen sonrasında emekliliğinizi isteyebilirsiniz. Bunun için önce işten çıkıyorsunuz. Çalışmaya devam edecekseniz emeklilik yazınız gelince emekli statüsünde yeniden giriş yapacaksınız.

RAİSTLİN

Selamlar arkadaşlar ocakta aldığım engelli raporumun vergi indirimide gelmiş bulunmakta Mart ayında basvuruda bulunmustum yaklaşık olarak tam 4 ay sonunda onaylanmış sekilde geldi son anda raporumla birlikte tüm hastalık dokumanlarinida ilave etmemi söyleyen sayın #erdoğaner e özellikle teşekkür ediyorum şimdi emeklilik için hizmetimin dolmasıni bekleyeceğim Şubat ayında dolacak oda kıdem im Haziran'da dolacak yeni yıl yıllık iznini de kullanıp hayırlısıyla emekli olacağım darısı tüm arkadaşların başına emeklilik maaşım hesaplandığında onuda ayrıntılarıyla ekleyecegim kısmetse herkese iyi aksamlar
247de47bba715806e16b4c8881a63ce6.jpg
e3de92a77432437e80d16d076b509690.jpg

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

RAİSTLİN

Tekrar tebrik ederim Süleyman'cım. Hayırlı uğurlu olsun. Allah emekliliğini de nasip etsin.

Sağlıcakla kal,

Erdoğan :)

Emeklilik

Ülseratif kolit sonucu total kollektomi
İlleoanal poş ameliyatından dolayı oran kaç
Olur acaba;bundan dolayı malulen emekli olabilirmiyim

Şebboy

Selamlar malulen emeklilik kadar oran alamazsınız ülseratif kolit devam ediyorsa hem ondan hemde Total kollektomi den oran alabilirsiniz ben Total kollektomi den 25 UK dan 50 almıştım buda 62.5 yapar bu oran size laulen için yeterli olmaz çünkü ek bir rahatsızlıktan 60 olması gerekmekte

Raistlin

Çok sevindim rapor alabilmenize;hayırlı olsun;uk kalın bağırsağı tutan bir hastalık ;total olarak alındıysa amelyat sonrası NE gibi rahatsızlıklarınız devam etti acaba;benim tuvalete çıkma sıklığım fazla;bu eğer yeterli oran alabilirsem ;devlet memuruyum;malulen değil;erken emeklilik için başvurmayı düşünüyorum ;bunun içinde %40 yeteri diye biliyorum ;hayırlısı olsun;ben yinede şansımı denemek istiyorum ;çünkü çalışmama engel oluyor.

@Şebboy

Üst Alt