Gözleri var görmezler,
Kulakaları var işitmezler,
AKP'li Bakan Recep Akdağ Görme Engelli Kardeşimizi Azarlıyor - YouTube
Konu sağlıktan açılmışken daha dün 2 gündür ilaç alamayanları haber yapmadılarmı?
Ben anlamıyorum! Bunlar acaba avrupayı görse ordaki siyasetçilerin büsütnü yapıp odalarına put yaparlardı heralde...
Demireli evliya edinen bi topluma ne desen boş...
Hakedildiğiniz şekilde yönetilin. Size bulgur bile çok...
Böyle ucuz siyaset olmaz. Bize uymayan şucudur. Bucudur. İftira etme ahlakı mümin ahlakı değildir. Peygamberimizin eşinede iftira attılar. Edep yahu...
Bakan Recep Akdağ Sağlık çalışanlarını Ergenekoncu ilan etti - YouTube
Hadi onu geçtik hergün haberlerde 7-8 hastane dolaşan acil vakalar görmüyormuyuz?
Hani sizden önce şöyleydi? Aynısı işte sizden öncede hastane hastane dolaşıp ölenler vardı!
Şimdide aynı senaryo...
Arkadaşlar bırakın bu ucuz siyasetleri.. Bi hastanede iyi muamaele görüyorsanız. O akp nin başarısı değil. Dr. ların bireysel iyi niyetindendir.
Yoksa çok hastanelerde yattım. Kimisi melektir. Kimisi işini para için yaptığı için hasta onun gözünde işden ibarettir.
Sizden öncede depremde ölenler oldu. Sizden sonrada...
Sizden öncede dereler binaları yuttu. Sizden sonrada...
Kulakaları var işitmezler,
AKP'li Bakan Recep Akdağ Görme Engelli Kardeşimizi Azarlıyor - YouTube
Konu sağlıktan açılmışken daha dün 2 gündür ilaç alamayanları haber yapmadılarmı?
Ben anlamıyorum! Bunlar acaba avrupayı görse ordaki siyasetçilerin büsütnü yapıp odalarına put yaparlardı heralde...
Demireli evliya edinen bi topluma ne desen boş...
Hakedildiğiniz şekilde yönetilin. Size bulgur bile çok...
Böyle ucuz siyaset olmaz. Bize uymayan şucudur. Bucudur. İftira etme ahlakı mümin ahlakı değildir. Peygamberimizin eşinede iftira attılar. Edep yahu...
Bakan Recep Akdağ Sağlık çalışanlarını Ergenekoncu ilan etti - YouTube
Hadi onu geçtik hergün haberlerde 7-8 hastane dolaşan acil vakalar görmüyormuyuz?
Hani sizden önce şöyleydi? Aynısı işte sizden öncede hastane hastane dolaşıp ölenler vardı!
Şimdide aynı senaryo...
Arkadaşlar bırakın bu ucuz siyasetleri.. Bi hastanede iyi muamaele görüyorsanız. O akp nin başarısı değil. Dr. ların bireysel iyi niyetindendir.
Yoksa çok hastanelerde yattım. Kimisi melektir. Kimisi işini para için yaptığı için hasta onun gözünde işden ibarettir.
Sizden öncede depremde ölenler oldu. Sizden sonrada...
Sizden öncede dereler binaları yuttu. Sizden sonrada...