Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversitelere atananlar kimler? | 2017

eMeL_eMeL

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
1
Ben Sinop Üniversitesi Bilgisayar işletmeni olarak atandım atanan ya da daha önce atanan varsa bilgi almak isteriz :)

Ben 3. tercihimi sinop bilgisayar işletmeni olarak yazmıştım, tercihlerin son günü 3. tercihimi bandırma memurluk ile değiştirdim. :eek: Puanım 77 ve ilk iki tercihimde benden yüksek puanla kapatmıştı. 3. tercihimde bandırmaya atandım.

Eğer 3. tercihimi değiştirmeseydim kesin sinop'a bilgisayar işletmeni olarak atanacaktım çünkü 74 puanla kapatmış :eek:

Evet en son benle kapattı galiba 74 :D İnşallah bundan sonrası da hayırlı ve güzel olur :)

ben izmir katip çelebi üniversitesine memur olarak atandım.

üniversiteler duyduğum kadarıyla sosyal olanakları geniş ama maaş olarak düşük oluyor. yoğunluk birimden birime değişiyormuş ama genel olarak işin öğrencilerle olduğundan işler zor değil. bir de yıllar boyunca kampüs hayatını devam ettiriyorsun sanırım :d

bende oraya atandım sitede teslim edilecek evraklar mevcut eylülde evrak teslim edeceğim sonrası hakkında bilgim yok sinop güzel yerdir.

ben namık kemal üniversitesi tekirdaga memur olarak atandım puanım 74.895 bundan sonrakı surecte neler bızı beklıyor bılmıyorum. evrak ne zaman teslım edılecek.

Sinop ünvstesi 15 eylüle kadar evrakları istiyor kazandığınız ünvstenin sitesini takip edin duyurular kısmında bir çoğunun istenilen evrakları çıkmış..

İsletmenlik sertifikasıni okulda bilgisayar görenlerden de istiyorlarmı bilgisi olan varmı ?
ben ticaret lisesinde bilgisayar dersi aldım bu durumda isletmenlik tercihi yapsam yinede isterlermi.bu şekilde ataması iptal edilenler varmış diye duydum.

bilgisayarlı muhasebe sertifikam var. Ticaret lisesinde gördüğüm için tekrar isletmenlik almak sacma olur. hem vakit kaybı hem bildiğim seyleri tekrar görmek sıkıcı olur.

Son düzenleme:
Arkadaşlar çakılı kadro diye bir şey yok. Ben asalet onaylandıktan sonra tayin isteyip gidilebilecegine inanıyorum.

ben geçen sene ordu üniversitesine sekreter olarak atandım sorusu olan varsa msj atsın yardımcı olayım.

3 yıl oldu üniversite de çalışalı geldiğim günden itibaren kurum bulup tayin olabilmek için uğraştım, sonunda kurum buldum üniversitede muvafakat verdi engellilik durumundan dolayı ve tayin oldum. bu süreç çok zor arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi güvenlik soruşturması prosedürünü evrakları valiliğe vererek başlattımı? Bilgisi olan varmı?

EKPSS 2016/1 - 2017/1 veya önceki yıl atamalarında Üniversitelere atananlar

Merhabalar

EKPSS 2016/1 - 2017/1 veya önceki yıl atamalarında Üniversitelere atananıp hala atandigi kurumda calisan var mi veya etrafinda tanidigi olan var mi

Üst Alt