Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversiteye ÖSYM engelli puanıyla yerleşme tecrübem...

Ben ygs ye basvurumu engelli olarak yapmadim raporum elime gec gececegi icn.raporum yarin elime gececek tercih zamani osym e dilekceyle durumumu bildirsem engelli kontenjanindan tercih yapabilir miyikm? Buyuk ihtimal boyle bisey olmz ama bi danismak istedim.

srkxx ösymeye engelli raporunun aslı gibidir fotokopisini başvuru formunun fotokopisin koyup dilekçe gönder bende öyle yapacam

Kaç puan aldınız ve nereye yerleştiniz?Engellilerin puan hesaplamasında farklılık varmı veya yerleştirilmede öncelik ya dakontenjan durumu nedir?Teşekkürler...

Yüksek lisans için de bu durum geçerli mi?

iyi akşamlar; ösym ye yüzde 53 engelli raporumu kurallara uygun olarak gönderdim safahatını nasıl takip edeceğim, önümüzdeki dönem gireceğim sınav/sınavlarda raporum olduğunu nasıl göreceğim, raporumun varlığı ilk 190 bine girmemde bana faydası olur mu.. şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim..

Üst Alt