Üretra darlığı ameliyatı olanlardan yardım rica ediyorum.
Merhaba arkadaşlar,
Ben çok uzun süredir ağrılı, acılı idrar yapıyorum, özellikle idrara başlarken çok acı çekiyorum. Bunun üzerine bir üroloji doktoruna gittim. Bana 20 gün evvel üretra darlığı teşhisi konuldu. Kamera ile penisimden girip baktılar ve darlığı gördüler.
3 gün evvel idrarım tamamen tıkandı, aşırı derecede ıkındım, bir süre sonra ıkınarak idrarım geldi ama idrar kanalımın içinde bir yerleri sanki yırttım, işemenin hemen ardından damla damla kan geldi..
Bu sebepten acil Holmium Lazer ile üretra darlığı ameliyatı olmak istiyorum ama İstanbul Avrupa yakasında hangi hastanelere gidebilirim? İnternetten baktım ve şimdilik sadece Küçükköy Özel Başarı Hastanesi'ni bulabildim. Doktor olarak Doç. Dr. Tevfik Ziypak yazıyor..
Bu konuda tecrübeli abilerimden acil yardım beklemekteyim. (Ameliyatın fiyatı konusunda da bilgisi olanlar yazarsa sevinirim, maddi durumum iyi sayılmaz..)
Ayrıca; ameliyat olan arkadaşlar lütfen süreci detaylı anlatabilir mi acaba? Çünkü, benim gibi ameliyattan korkup kaçan birçok insan var, onlar da bu yazılanları okuyacaktır muhakkak ve bizlere yazdığınız şeyler ışık tutacaktır. Kapalı üretra darlığı ameliyatı öncesi hastanede neler yapılır, adından narkoz mu verilir, lokal mı uyuşturulur, ameliyat sırasında acı hissedilir mi, ameliyat sonrası ne kadar acı hissedilir, ameliyat sonrası ne kadar sürede hemen işimize geri dönebiliriz, vs. vs. yazacağınız tüm detaylar bizlere ışık tutacaktır.