Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üretral darlık için Holmium lazer tedavisi hakkında bilgisi olan var mı?

Bamam 10 gun once antalya yaşam hastanesinde uretra darlıgı amelıyatı oldu.HOlium lazer tedaviside olan bir hastaneydı.ama doktor direk normal ameliyat yaptıçHolium tedavisini osrdugumda daralan kısım uzun oldugu ıcın holıum olmaz dedi.Babam şimdilik memnun

Üretra darlığı ameliyatı olanlardan yardım rica ediyorum.

Merhaba arkadaşlar,

Ben çok uzun süredir ağrılı, acılı idrar yapıyorum, özellikle idrara başlarken çok acı çekiyorum. Bunun üzerine bir üroloji doktoruna gittim. Bana 20 gün evvel üretra darlığı teşhisi konuldu. Kamera ile penisimden girip baktılar ve darlığı gördüler.

3 gün evvel idrarım tamamen tıkandı, aşırı derecede ıkındım, bir süre sonra ıkınarak idrarım geldi ama idrar kanalımın içinde bir yerleri sanki yırttım, işemenin hemen ardından damla damla kan geldi..

Bu sebepten acil Holmium Lazer ile üretra darlığı ameliyatı olmak istiyorum ama İstanbul Avrupa yakasında hangi hastanelere gidebilirim? İnternetten baktım ve şimdilik sadece Küçükköy Özel Başarı Hastanesi'ni bulabildim. Doktor olarak Doç. Dr. Tevfik Ziypak yazıyor..

Bu konuda tecrübeli abilerimden acil yardım beklemekteyim. (Ameliyatın fiyatı konusunda da bilgisi olanlar yazarsa sevinirim, maddi durumum iyi sayılmaz..)

Ayrıca; ameliyat olan arkadaşlar lütfen süreci detaylı anlatabilir mi acaba? Çünkü, benim gibi ameliyattan korkup kaçan birçok insan var, onlar da bu yazılanları okuyacaktır muhakkak ve bizlere yazdığınız şeyler ışık tutacaktır. Kapalı üretra darlığı ameliyatı öncesi hastanede neler yapılır, adından narkoz mu verilir, lokal mı uyuşturulur, ameliyat sırasında acı hissedilir mi, ameliyat sonrası ne kadar acı hissedilir, ameliyat sonrası ne kadar sürede hemen işimize geri dönebiliriz, vs. vs. yazacağınız tüm detaylar bizlere ışık tutacaktır.

Merhaba beyler bayanlar merdivenden kayanlar yaş 26 2sene önce kaza geçirdim doktor 2senede delik deşik etti şimdi stend diyor ama oturmayabilir diyo bana yardımcı olun lütfen ne yapmam gerek

Holmium lazer tedavisi ile ilgili olarak güncel deneyimi olan arkadaşlarımız yazarsa mehmettttt ve diğer arkadaşlarımız için çok faydalı olur

merhaba arkadaşlar, mehmettttt OturanBoğa

daha önce 2 kez holmium lazer ile amaliyat oldum. 2nci amliyat 2015 de idi.
6ay kadar rahat bir dönemin ardından darlık gün be gün yüzünü göstermeye başladı.
sonuç olarak 2 kez kapalı holmium lazer ameliyatı oldum ve ikisinde de darlık tekrarladı.

artık iyice tıkanma noktasına gelmeden açık ameliyata karar verdim. çarşamba günü (03.10.18 ) üretroplasti ameliyatı geçirdim.

2 gün hastane yatışının ardından şuanda evimdeyim. sondam 15 gün kalacak.
Doktorum ameliyatın başarılı geçtiğini ve uçuca anastomoz (daralan yerin çıkarılması ve diğer uçların birleştirilmesi) yöntemi ile darlığa müdahale ettiğini söyledi.
şuanda tedirginlik dışında bir kısıtım yok. oturup kalkabiliyorum. 2 kez pansuman yapıldı ve yarın pansumanı çıkarabileceğimi söyledi doktorum.

bu konu ile sorularınız var ise yardımcı olmaya çalışırım.

Allah herkese şifalar versin

Holmium lazer kesin çözüm 2018 5.ayda oldum şükürler olsun çok rahatım.

Üst Alt