Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üstteki Üyeye Özel Mesaj Attınız Mı?

Bu kadar güzel iltifatlara Mazhar oluyorsak ne güzel ne mutlu 🙂 teşekkür ederim güzel kardeşim benim 🤝

Evet

@EMRAHBV,

Hayır. 4 seneyi geçmiş baksam daha 4 kişiye mesaj atmamışımdır zaten :)

@EMRAHBV, hafızam iyidir genelde o yuzden şaşırdı
kısa bir hatırlatma yapabilirmisin ve emrahbv uye adıylamı yazıstık dm den

hatırlamayorum ama sanırım galiba evet :) öyle diyovlavvv

@ENGELLEKTUEL, Hayır, Love Master nikimdi. Hani sen bir üyeyi sormuştun bana, hatırladın mı şimdi. 😊😉

Evet. Bu zamana kadar dert yanmak için atmıştım, bundan sonra eğlence ve oyunlar dışına mesaj yazmam, bol bol da üyeyi yok saydım, sadece eğlenmek için revize ettim kendimi.

Yine atacağım, bu defa kitaplarını almak için, buradan da sinyalini vereyim :)

@WinstonSmith, Sen istediğin her zaman, istediğin her şey için yazabilirsin. Sen benim buradaki ekibimin içindesin, benim sigortamı attırma, illa fikir ayrılığı olacak bazı şeylerde, canımı sıkma, vallahi gelirsem vilayetine sopayla kovalarım seni. 😄 Kitap içinde ne içinde istersen yaz, anlaştık mı?
Tabii ki attım, o benim kardeşim. 😊🖊📚

@EMRAHBV, o zaman oyun kurallarına göre sen bana özel mesaj atmadın
cunku oyun kuralı alttaki üye adı üstteki uye adına mesaj attımı diyor
yani atmadın :)

oyuna dönelim :)

Hayır

@EMRAHBV, oye eski adıyla minnak kurbağmıydı yeni adıyla yeni nesin * lı member diyeyim
doğru şimdi hatırladım ah ah ne gunlerdi be

@ENGELLEKTUEL, Üye adı demiyor, üstteki üyeye diyor. 😊😉 Hesabım buydu, sadece kullanıcı adım değişti. 😄😉 Harbiden kardeşim, yaşlanıyoruz valla.
Attım mesaj. 😄

Üst Alt