Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 13 Şubat 2010 Adana buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Organizasyonu düzenleyenler: denizkızı88 - bulug
Buluşma tarihi: 13 şubat 2009
Buluşma saati: 10:00
Buluşma adresi: turgut özal bulvarı engelliler parkı içeriisinde bulunan engelliler kafesi
Yemek/fiyat: adana kebap, 6 çeşit salata, içeçek (6 tl). Ayrıca yemek sonrası çay pasta faslı.
Diğer: 14 şubat 2009 sevgililer gününden önce bizimle beraber sevginizi, dostlugunuzu, sohbetinizi, muhabbetinizi paylasmaya ne dersiniz.
canlı müzik eğlence de var. hadi canlarımm eglenmeye gülmeyeee :):)

Katılımcılar:
1- denizkızı88
2- bulug + 12 misafir
15- murat01_80
16- melek01_80
17- ALİDOĞAN +4
22- KÖŞECİ +1
24- sema
25- memet eyril +1
27- yörükkızı
28- flofi
29- Bager_özlem +1
31- burcu ilhan
32- metin isa +2
35- naci
36- ayşegül_01
37-

Adana buluşması;

Mrhba benide eklerseniz sevinirim sizlerle tanışmak isterim.

SLM Merhaba öncelikle bu işi ögrendin denizkızı8046 ve bulug, engelliler adına yapılan her türlü güzelliklerin içinde. Vaktimiz ve nasibimizde varsa aranızda olmaktan daima haz alacağım.

Makul bır fıyat verırsenız aranızda olabılebılırım ama asıstanıma sormalıyım randevum varmı o gun acaba!verdıgınız fıyata göre ıptal edebılırım randevularımı saygılar:D

Adanada Adana kebabı yemek :))) Ne güzel yaa en büyük hayallerimden biri amma iş güç vakit bulamıyoz maalesef. sizlere iyi eğlenceler bol bol tüketin o güzelim şeyi :)

bir kere adana organizasyonunda bulundum çok güzeldi hele adana kebabının tadı hala damağımda:)

Çıkan en son haberlerden sonra adana kebab biraz riskli ama maksat buluşma ve güzel bir gün bravo arkadaşlar iyi eğlenceler :):):)

murat01_80 abi makul fiyat mı sana??? sen bana ısmarla dersin die bekliyorum ama ayın 30unda sen maaş aldıgın iiççinn sorun yok benim için :D

Ya sizler nisbetmi yapıyorsunuz bizlere..Gelemeyeceğimizi bile bile..:)iyi eğlenceler..Dostluğunuz daim olsun..

herkesi yine beklerizz kendinizi avutmakla kalmayın aramıza katılın :):)
diğer ekim bulusmasına ne kaldı şunun şurasında demeyin daha 8 ay var :D

----------

amin hep beraber doslugumuz daim olsun ablacım:):)

----------

Katılımcılar:
1-denizkızı88
2-bulug+12 misafir
15-murat01_80
16-melek01_80
17-köşeci
18- ALİ DOĞAN+4
23-memeteyril+1
25-yörükkızı
26-sema
27-flofi
28-

ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN EL ELE...

VAR MI ARTTIRANNNN.):)

canım benim aranızda olmayı çok isterdim neden bunu baharda yapmıyorsunuz hem katılım daha fazla olurdu hemde havalarda çok daha iyi olurdu canım :)

Şimdi Adanalı olarak ben adımı yazdırmalı mıyım yazdırmamalı mıyım :)
Yani Denikızı88'im düzenlerde ben gelmez miyim ya.... :)
Yaz güzelim benide... ;)

bende gelmeyi çok istiyorum ama tarih çok kötü 13 şubat kışın ortası :)

acaba ben de adımı yazdırmalımıyım yazdırmamalımıyım
şu yoğurdu sarımsaklasakta mı saklasak, sarımsaklamadan mı saklasak
şu duvarı badanalamalı mı, badanamamalı mı
şu havada yolculuk yapmalı mı yapmamalı mı :D:D

benim ana bellek yanıyor yetişin :D

size iyi eğlenceler arkadaşlar, bir daha ki sefere inşallah aranızda oluruz;)

Acil bir işim çıkmazsa orada olmaya çalışacağım :)
13 Şubatta eğer yağmur yağmazsa bahar havası olur, dışarıdan gelecekler başka şehirler gibi soğuk olur diye düşünmesin. Ama yol durumunu bilemem tabi :)

ee tabı sema dogru sölemıs adana sıcak memleket bi kazakla gezersınız havalr cok souk dııl bırde hava acık olursa yandık patladık dıye sıkayet etmeyınde:D

bakıyomda canınız yine "adana kebab"" çekmiş ucuza kebab yemek için organizasyon yapıyonuz bak abin bile ucuzluğun kokusu almış ona göre gelip gelmeyeceği hakkında bilği topluyo.6.tl ye adana kebabda buram buram AT EŞEK ETİ kokuyor gibime geliyor.ama en iyi et de onlardadır yani simsiyah yağsız et mis gibi....nede olsa bizde etten anlarık kayseriliyik ya...
14 şubat sevgililer günü olsaydı bende 13 dane gırmızı gulü ve bırlanta dek daş yusüğü alıp dezdi izdivaçda bulunmaya denize gelirdim amma o gün yapmıyolar bende gelmiyeceğim işte.......

evet niko tadı hala damağımda :) baharda olsaydı giderdim.ne o kıskandınmı:) valla atmıydı eşekmiydi bilemem ama böyle bir lezzet istanbulda yok:)

biz misafirlerimize eşek eti yedirirmiyiz hiç yaa...:)
nurullah abim gelirsenn 14 şubatta da yaparızz :):):D

Saolun allah razı olsun gönül dostlarımızz :):) bizimde kalbimiz sizlerle olcakk :):)

tarsustan gelen yokmu

Ben tarsustan gelecem eğer tarsustan başka gelen varsa görüşelim.

Yine güzel bir gün olacaktır eminin bundan. İlk buluşmayı aratmayacaktır. Bu organisazyonda güzel geçecektir. Düzenleyen arkadaşlara teşekkürler.

adana kebap, 6 çeşit salata, içeçek (6 tl). Ayrıca yemek sonrası çay pasta faslı
fiyatlara :adana kebap + salata + içecek :6 tl yoksa sadece kebap 6 tl mi birde yemek sonrası çay ve pasta ücretinide yazarmısınız herşey dahil tüm ücret ne kadar

bende gelimmi gelmemmeliyimmi:D gelemiyecem ama :(gönlüm sizlerle iyieğlenceler bensiz kop kop kopunnn:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt