Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 13 Şubat 2010 Adana buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kebap+içecek+salata== 6 ytl

diğerlerinde ise çay passta faslında ise herkes ne içmiş ne yemişse kendi karşılayacaktır...

Selam,bir adanalı olarak katılımı çok isterdim ama şehirdışında oldugumdan katılamıyacagım.ama inşallah bir dahaki sefere katılırım.saygılar.

Bende daha önceki adana gezisine katılmıştım ve çok memmun kaldım.arkadaşlarında dediği gibi nasip hava şartları malum kış ortası konyadaki arkadaşlarla da görüşüp gelmek isteriz.hava şartlarına bağlı gelemesekde şimdiden iyi eğlenceler arkadaşlar

Bende sizlerin arasında olmak istiyorum ya:( 3 ekimde gelmeyi çok istedim olmadı inşallah bu sefer gelcem.azmettim valla..:)))

Denizkızı benim birde misafirim olcak onuda eklermisin .Tşkler.

ekliyorum elbette arkadaslarr :)

Katılımcılar:
1- denizkızı88
2- bulug + 12 misafir
15- murat01_80
16- melek01_80
17- ALİDOĞAN+4
22-KÖŞECİ+1
24-Bager_özlem
25memet eyril+1
27-yörükkızı
28-flofi
29-sema
30-

Böyle anlamlı bir günde aranızda olmak istiyorum Listeye eklermisiniz Teşekkürler

bişey soracam engelli olmayan bir arkadaş getirebilirmiyiz?

O gün için önemli bir işim olmazsa ben eşim ve çocuğumla katılmak istiyorum. Listeye adımı ekleyebilirsiniz. 3 Ekimde olduğu gibi arkadaşların arasında olmaktan mutlulk duyarım. Bu organizasyonu düzenleyenlerin ellerine sağlık...

Istenmeyen sebeblerden dolayı aranızda olamıyacagım adana ve mersin km olarak uzak nasıll gelecez dıye dusunuyorum acep bı sponsora ıhtıyacım var nede olsa ıslak ve yaşlı bır adamım ben .

Engelsiz bir yaşam için el ele

Katılımcılar:
1- denizkızı88
2- bulug + 12 misafir
15- murat01_80
16- melek01_80
17- ALİDOĞAN+4
22-KÖŞECİ+1
24-sema
25memet eyril+1
27-yörükkızı
28-flofi
29-Bager_özlem+1
31-burcu ilhan
32-metin isa+2
35-

Mersinden gelcek olanlar alidogan abimle irtibata gecmesi rica olunur

Merhaba

bişey soracam engelli olmayan bir arkadaş getirebilirmiyiz?

yeterlimi acıklamama gerek varmı?
evet bırde fiyatın toplamını sormusunuz ee aganın eli tutulmaz
sızler 50 tl koyun cebinize o kadar.
murat01 beleşmi demisisin sayın sakallı agaya bele$
hepinizi yüreğiyle seven abiniz alidoğan_3346

Ali doğan Abi merhaba :

Abi adanaya bende gidecem eğer sen yolu sorun edip gelmeyeceksen ben seni mersine gelir alırım.Ben de Tarsustan gelecem fakat mersinden bir arkadaşımıda alacam istersen senide alırız.:)

denizkızı katılımcıların adı ve yanındaki misafirler yazılıyor.ona göremi yer ayırtılıyor?neden bu şekilde yapılıyor.şikayet anlamında sormuyorum.merak ettim.ha bileyimki olur ya son anda misafir getirebilirim de!

elbette misafir getirebilirsiniz bize sayısını belirtmeniz yeterlidir :)

ben dedimde işleri varmış ayşegül.

:) toplantı hiltonda deelkine hem.

Katılımcılar:
1- denizkızı88
2- bulug + 12 misafir
15- murat01_80
16- melek01_80
17- ALİDOĞAN+4
22-KÖŞECİ+1
24-sema
25memet eyril+1
27-yörükkızı
28-flofi
29-Bager_özlem+1
31-burcu ilhan
32-metin isa+2
35-naci
36-ayşegül_01
37-

engelliler parkı çok güzel hava açık olursa bende gelirim tekerlekli sandelyede olduğum için yağışlı havada zor oluyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt