Sevgili Kral,
Organizasyona katılan arkadaşların, düzenlediğimiz organizasyondan keyif almaları, güzel paylaşımların yaşandığını görmek, kimsenin keyfinin kaçmaması ve hep beraber olmak/ bunlara vesile olmak çok güzel bir duyguydu... Şimdi katılan arkadaşlarımızın organizasyonun başka bir tarihte tekrar edilmesini istemeleri beni çok fazla mutlu etmiştir. İlk organizasyonumdu ve çok tedirgindim, çünkü hiç bir şeyin ters gitmesini istemedim, sizlere belli etmemeye çalışsamda çok fazla stresim vardı, ama sizlerden aldığım o pozitif +
elektrik ile hayır dedim, bugün hiç bir şey ters gitmeyecek, yağmurda yağsa, rüzgarda esse güzel bir gün olacak... Nitekim güzel oldu ve bende ayrılırken bir burukluk hissettim, Keşke bitmeseydi....
Tekrar edilmesi isteğinizi saygıyla ve şükranla karşılamakla beraber, Wattabe etkinliğimiz sonrasında organizasyonun daha kapsamlı ve çok daha güzel bir revizyonla tekrar edileceğini söylemek istiyorum...
Kafamda o güne sığdıralabilecek çok güzel sürprizler ve ikramlar var. Bunların üzerine çalışıp, uzun süre hatırlanacak süper bir boğaz organizasyonu düzenleyeceğim... Az Sabır Lütfen....