Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 20 Haziran 2010 Pazar günü Seyr-i Alem Tuzla buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa yakasında gelcek arkadaşlar saat 08 30 da Eminönünde Kadıköy iskelesinde olucam.Kadıköyde de saat 09 00 da 130 Tuzla otobüs durağında olucam,gelmek isteyen arkadaşlarla beraber gidebiliriz.NOT:130 Tuzla otobüsleri yarım saat de bir kalkıyor.

Aytaç orada havuzda var biliyorsun değilmi?Havuz kenarında yer kap bize:))))

alis bey eminönünde buluşuruz kahverengi ceket olacak üzerimde... yeşim hanım biliyor...

ne yazikki ben gelemiyorum :) arkadaşin dedesi vefat etti onun yerinede çalişcam :(

Gurel Altug :( çok üzüldüm arkadaşım uzun zamandır arkadaşız ama bir kısmet olup yüz yüze karşılaşamadık birdaki sefere inşallah kahvaltıyla sınırlı kalmıyacak arkadaşlar...

teyzoş:) alis beye derim eline bir demet papatya alır :) kırmızı gül yerine ben sizlere kırmızı halılar serdirdim olurmu nedersiniz :)

buyucu allah yardımcın olsun sınavda başarılar canım ... gene görüşürüz canım inşallah ...

1- alis
2- aytacyıldız
3- delimavi
4- gecemavisi77
5- teyzoş
6- kaan1975
7- ilke şipka
8- yeter yıldız
9- tsdistanbul şubesi
10-derya güleç
11-ömer güngören
12-özlem çıkla
13-nermin giyağan
14-kral
15-hasret geçit
16-halil atalan
17-güller diyarı
18-fatih akdoğan
19-Duslerinprensi
20-bilal beşer
21-arzu kara
22-nadire morkaş
23-seçil
24-raşit yürüm
25-osman abalı
26-atilla vural
27-arzu aslan
28aslınur-ceylannur
29-murat kemal yüksel
30-mehmet kürşad tufan
31-Çigdemy
32-zehirliyaprak
33-HAYAL
34-Derya arkadaşım
35-babalık ;) babamızda oldu ... umarım sizide aramızda görürüz ;)
36-sgurkan
listenin en son hali

Duslerinprensi;

senın için olsun cetın

ben özel konuk kırmızı halıda benim için... :D önce ben basıcam... teşekürLer ceYLan :D

bulusma cok guzel mekan harıkaydı emegı gecen herkese teşekür ederım tabıkı gelen arakadaşlarada

Güzel bir gün geçirdim ama yorucuydu, sıcaktan vesile...

Teşekkür Ederim emeği geçenlere..

Fatih AKDOĞAN

evet cok sıacaktı sonu da hava serınledı ve yamura yakaldık

Emeği geçen Arkadaşlarıma sonsuz sevgilerimle herşey o kadar güzeldi ki ortam havuz yemekler arkadaşlıklar hangi birini anlatayaım Allah hepinizden Razı OLsun...

resimler nerde dostlarrr

Cigdemy;

Sizi tanımak güzeldi yöneticim ama resimdeki ile baya farklılık var degişmişsiniz

Gelen arkadaşların hepsine ayrı ayrı teşekürederim.İnşallah en kısa zamanda yine başka bir etkinlikde buluşuruz.:))))

buluşma cok guzeldı emegı gecen arkadaşlara cok teşekür ederım

ç0k mutlu olduk bütün arkadaşlara çok teşekkür ederiz bizlerle oldunuz için ... en kısa zamanda görüşmek ümidiyle...:):)

önceden planlanmış bir aile toplantısı nedeniyle buluşmaya katılamadık..
yazılanlara bakılırsa güzel bir gün olmuş... sonraki buluşmalarda görüşmek üzere...

Çok güzel bir organizasyondu,deli mavi,aliş,aytaç,çetin,yeter misafirperliğiniz için teşekkür ederim.Yalnız Ispartaya dönerken pendik ve kartalda koca koca ağAçlar ve tabelalar fırtınadan önümüze önümüze devrildi,şoförümüz manevralar konusunda ustaymış yırttık anlayacağınız,birde servis içinde uyumuş kalmışım son anda farkedilmişim,Katılan herkese teşekküre derim..

KRAL;

Evet evet, bak hayatını karartan kişiyi görmüş oldun , facede ekle gebertirim Kadir :D

Buluşmaya geç katılmama rağmen gün harika bir gündü.hava da çok sıcaktı ama bizim dostlarla olan sıcaklılığımızın yanında bir hiç kalırdı.emeği geçen arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür eder ve orada tanıştığım bütün arkadaşların ayağına ve yüreğine sağlık diyorum.Bir başka organizazyon da buluşmak dileğile, sağlıcakla kalınız.

avni abi cerenimle herzaman sizleri aramızda görmek bizleri sevindirecek ...:)

güllerdiyarı canım arkadaşım seni görmek o kadar mutlu ettiki dostlugunu birkezdaha gösterdin ...bu arada çok üzüldüm allah korumuş gecmiş olsun ...

babamızdan 100 puan almak bizleri sevindirdi :)... umarım bütün arkadaşlarımız mekanı begenmiştir ...

ben bu arada 3 senedir herzaman yanımda olan dostum AYTAÇ arkadaşıma çok teşekkür ederim ...senin emegin çok arkadaşım ...:)

alis iyiki benim hayatımdasın ve ben daima senin yanında olucam herzaman teşekkür ederim...:)

alis iyiki benim hayatımdasın ve ben daima senin yanında olucam herzaman teşekkür ederim...

Ay ay ay Duygulandım :)... iyiki varsınız valla yaa ben çok mutlu oldum sizlerle birlikte olmaktan deli mavi ve alis sizleri görmek kaynaşmak çok güzeldi yürekleriniz o kadar sıcak ve samimi ki Allah bizleri sizlerden ayırmasın... EE sırada bir deniz gezisi olacak mı acaba :)

AyTaCYıLDıZ;

süper bır gun canlar ınakı bırde pıknık olsa managal yapsak dıyorum güzel bır mekan bulunsa

Duslerinprensi:) bizde seni tanıdımıza sevindik yüz yüze daha iyi oldu görüşmek bundan sonra herzaman görüşecez :)

elimizden geldikce istediklerinizi yapmak isteriz piknik olsun aslinur abla ve deniz gezisi olsun... piknik için düz bir mekan gerek ...AYTAÇLA ALİŞ ellerinden geleni yapcaklarına eminim :)

Emeği geçen ve katılan herkese ben de çok teşekkür ediyorum. Her anlamda çok güzel bir organizasyondu, yeni etkinliklerde görüşmek üzere arkadaşlar..

çok fazla kalamadım, herkesle tanışamadım ama çok güzeldi, emegi geçen herkese teşekkür,

sevgiler :)

Arkadaşlar güzel övgüleriniz için sağolun,bu övgüler birdahaki organizasyonlar için beni ve diğer arkadaşları cesaretlendirir.Bu organizasyonda yanımda olan ve emeği geçen yaşamımın ayrılmaz parçası Deli Mavi ve dostum Aytaç'a teşekürederim.Yine gelen her arkadaşa ayrı ayrı teşekürederim.Düşlerinprensi seni tanıdığıma sevindim.Cidemy tanıştığıma bende sevindim.aslinur piknik,mangal vb... olabilir.güllardiyarı Isparta'dan geldin sağol.babalık memnun kaldığın kaldığın için bizlerde memnun olduk.Arkadaşlar çok resimler var bir çoğu tek tek o resimleri bazı arkadaşlar özel istedikleri çin onlara yolladık.Ayrıca bazı arkadaşların niklerini bilmediğimiz için yanlışlık yapmak istemediğimizden nikleri yazmadık.Lütfen bu konuda bizi affedin.:)))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt