Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Buluşması] 22 Aralık 2007: Fokurtu Cafe'de buluşalım / İstanbul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Organizasyon Tanımı: Bayram Buluşması
Sitede Organizasyonu düzenleyen kişi(ler): Karanlıklar-pirensi_1 & Güçlü_Şirin
Organizasyona katılım için gerekli katılım ücreti: Hesaplar Alman Usulü Olsun diyoruz..
Organizasyon tarihi: 22 Aralık 07
Organizasyon saati: 12:00 & 18:00
Organizasyonun gerçekleşeceği adres: Koşuyolu Mah. Koşuyolu Caddesi Saraçlar Çeşme Sokak No:71 Kadıköy/İstanbul

1- Karanlıklar-pirensi_1
2- ReaL + 1
4- Biricik +1
6- Salim_52
7- Elifcan
8- Güçlü_Şirin
9- Devrim
10- E®KAN
11- Nurhan
12- TarElif
13- Derya
14- Şule
15- Çelik
16- Emir
17- Preses58
18- Sevenneyapmaz
19- YİĞİT34
20- Olek
21- barıs01
22- karizma-istanbul
23 - Turgay22
24- Şekerpare_1979
25- emine yavuz

sağol ramazan benim de adımı yazdırmışsın ama ben ogün büyük itimal ist dışında olçam gelmem çok zorrr şimdiden bayramınızı kutlar iyi eğlenceler dilerim

arkadaşlar ğönül derki bu bayramda hep bir arda olalım ister bizde bu ğönlümüzün istegini gercekleştirelim dedik bu bayram güzel bir gün geçirmek için tüp engelliler.biz ailesini (22 ARALIK)da fokurtu cafede bir araya gelmek dilegiyle

saygılarımla:engelliler.biz ailesine

Ben de varım bir aksilik olursa belirtirim.

evet elif abla bu bayram hep bira arada olacaz inşallah bir aksilik cıkmazda çok güzel hep beraber bir gün geciririz güzel bir gün için

BENDE OLMAK İSTERDİM AMA MAALESEF ŞARTLARDAN DOLAYI GELEMİYORUM AMA SİZ BENİDE ANIN ORDA OLURMU?BENDEN HERKESE KUCAK DOLUSU SEVGİLE VE İYİ EĞLENCELERR.SENİDE TEBRİK EDİYORUM KARANLIKLAR PRENSİ BU ORGANİZASYONDAN DOLAYI.

sağol esra gönül ister ki herkes burda olaım işin dolayısı gelemedin için üzgünüm inşallah bir daki sefer sende aramızda olursun o ğün seni de anacamızdan emein ola bilirsin _ ESRA İNAN Kİ ORDAKİ ARKADAŞLARDA SENİ ÇOK SEVİYORDUR

TEŞEKKÜR EDİYORUM KARANLIKLAR PRENSİ ANACAĞINIZDAN EMİNİM SİZE İYİ EĞLENCELER DİLİYORUM ŞİMDİDEN :D

mrb nasılsınız karanlık perensi benide eklersen sevinirim bende gelmek istiyorum ben sevenneyapmaz saygılarımla

merhaba arkadaşlar buluşmanın hayırlara vesile olmasını diliyorum benide yazarmısınız bir aksilik olmazsa gelirim

bende varım

:lol: :lol: slm arkadaşlar benim haberim olmadan ismımı yazmışsınız çok tşk edryorum bukadar güsel insanları bir arada görmek inanın bana büyük mutluluk vericek o günü sabirsızlıkla bekleyecem ve bend orada olmaya calışacam anlayamadıgım bişey var prenses58 arkadaşın yazıları neden silindi acaba sanırım buarada bir yanlış anlaşılma oldu ufat defek yanlışlıkları buyutmeyelım lütven önümüz bayram dargınlık olmasın diyor ve şimdiden bayramınızı kutluyorum saygılar
[size=6]
NOT: PERENS KARDEŞ KAFENIN ADRESİNİ VE TLF NOLARINI AÇİK BİR ŞEKILDE YAZARSANIZI GELECEK OLANA ARKADAŞLAR DAHA RAHAT GELİR[/size]

salim abi demisin haberim olmadan benide eklemisin oğ ün seni de armızda görmekten mutlluk duyacaz abii seven ne yapmaz tabi abi nedemek saygı bizden ğönül ister ki hapimiz toplanalım ama işlerimiz ve oturdumuz şehirler yüzünden hep bir arya gelemiyoruz inşallah güzel bir gün geciriz daha güzel bir ortamız oluri inşallah saygılarımla engelliler.biz :D :D :D

DEMEKKİ İSTANBULDA ENGELLİ ORANI ÖBÜR ŞEHİRLERE NİSBETEN DAHA AZMIŞ. :roll: :roll: :roll:

evet valla bende anlamadım kımse yazmıyor eyyyyyy istanbullu arkadaşlar nerdesınız hadi görelım sizleri :lol:

arkadaşlar gönül isterki böyle organizasyonlar devamlı olsun ama gerçekten güzl bir buluşma olcak bundan emini herkes umarım gelir. tşk

mrb

bende isterdim ama aranıza katılmayı istanbul bana cok uzak bu yüzden katılamam eger maddi bir katkım olursa elimden geleni yaparım cenk kardeş keşke böyle buluşmalara katılabilsek ama imkansız siz degerli arkadaşlarla bir araya gelmek cok güzel ama ne yapalım olmuyor işte

katılım azmı ne....Bende bayram tatili için İstanbula gelecem ama oraya gelebilirmiyim bilmiyorum...İnşallah gelir tanışma fırsatı bulurum...Görüşmek üzere..Gelemezsemde sizlere iyi eglenceler

neden suskunsunuz ya anlamıyorum hadi görelım istanbullur sizleri nerdesiniz :cry:

EHE EHE BENDE GELİYORUM.PRENSES SENDE BAŞKA ENGELSİZ YOK.MERAK ETME SEN.ENGELLİ GELEN KABUL EDERLER ENGELSİZ KABUL ETMEZLER:D KARANLIK BENİM Kİ DE EKLE MİSİN?BEN FORKUTT NARGİLE CAFEYİ NERDEN BİLİYORDUM DA.ŞİMDİ DE BENDE BUGÜN KADIKÖYE GİTTİM VE DOLAŞTIM ORAYI VE BULDUM ORAYI...KADIKÖYDE CARREFOUR DA 5 DK DA YAKIN HEMEN.EĞER ARKADAŞLAR ORAYI BİLMİYORSANIZ SİZE YARDIMCI OLABİLİRİM.ORAYA BULAMAZSANIZ MEDIPOL HASTANESINDE DURAK VAR ORDA İN.BENDE ORDA BULUŞURUM.VE FORKUT CAFEDE SERVİS VAR.O ARABA SİZE YARDIM EDEBİLİR.BEN FORKUTDA SAHİBİ KONUŞTUK.O DA TAMAM DEDİ.SERVİS YOLLARIM.SİZE SANDALYE VARSAN SİZE ARABA GETİREBİLİRLER..HABERİ OLSUN.ARKADAŞLAR ANLADINIZ MI?ELİF SEN BİLMİYORSANIZ MEDIPOL HASTANESİNDE ORDA DURAKTA İN ORDA BULUŞALIM BENDE ORAYA GÖTÜREBİLİRİM TAMAM ELİFCAN.EĞER İSTEMİYORSAN SEN BİLİRSİN.TAMAM.

ARKADAŞLAR DUYDUK DUYMADIK DEMEYİİİİN...
DOODODOODUUDUDOODODODOODOOD ÇAT.

PROTEZİMDEKİ SORUNU HALLEDEBİLİRSEM İNŞALLAH BENDE ORADA OLACAĞIM.

KAAARAAAANLIK BENDE GELİYORUM HABERİ OLSUN.BENİ DE EKLEBİLİR MİSİN?:D

turgaycım demeki fokurta gafeye gitin oranın sahibi ilaan abidir gecen sende orda toplanmıştık genede yeri öğrenip arkadaşlara yardımcı oldun için sağol inanıyorum ki çok ğüzel bir gün gecirecezsevgilerimle arkadaşlar ne zamandan beri böyle bir buluşma düzenleyemiyoruk ist olarak şimdi herkesten desteklerinizi bekliyoruz prenses bende engelli deglim onun için sıkılmam önemli olan kimin ne olacanı bilmek büğün salmız yarın engelliyiz veya ölmüşüzdür bu belli olmaz yeterki kendimisi bilelim biz saygılarımla tekrardan

PRENSES SENDE BULAMIYOORSAN BENDE SANA YARDIMCI OLUYİM.İSTERSEN SEN TEK GİDERSEN BULAMAZSINIZ ORDA.BEN SİZE VE ARKADAŞALRI BULUŞALIM.HEM BERABER ORAYA KADAR GÖTÜRELİM.OLUR MU PRENSEN..

KARANLIK NERDESİN YA BENİ ADIMI EKLEMİSİNİZ.
AAA BİR KİŞİ DAHA ONU DA EKLE.
şekerpare de geliyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt