Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Buluşması] 22 Aralık 2007: Fokurtu Cafe'de buluşalım / İstanbul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslarrrrrrr bayram bulusmaya hazırmısınız? süper olacakk kacırmayınnn... :lol: :lol:

Buluşma çok sıcak, samimi ve eğlenceliydi.. orda tanıdığım arkadaşların hepsi çok tatlı ve içten di... buluşayı düzenleyen arkadaşımız karanlıkar prensine, güzel gün için, kendi adıma çok teşekkür ederim..

Hani resimler nerde .bu başlığa mı koyacaksınız? Eğer başka bir yere koyarsanız haber verin bea
Bu arada çok güzel bir gündü tşk herkese

... byy...

Selamlar Canımlarım...
Yazmaya önce karanlıklar prensine gönül dolusu tesekkurlerimle başlamak istiyorum...cok kosturmus cok emek vermis bizleri bir araya getirmek icin.cok yorduk seni yakısıklı prensimiz. iyiki varsın.. ellerine , gönlüne saglık guzel insan...!!

Sitede yazarken nickleriyle tanidigin insanlari böyle toplantilarla yüzyüze görmek cok heyecan verici, cok keyifliydi..AA o senmisin! sesleriyle sevincli bir şaşkınlıkla yeniden sarılmak kaynaşmak harika birsey..Cok eylenceli bir gün yaşadik.. taniştik konustuk sarıldık öpüştük güldük.Baglama eşliginde türküler söyledik.. Ben bile sahne aldim türkü soyledim sahne tozu yutmak alkış almak ayrı bir keyifmis yahu..:))

kısacasi FOKURTU Cafede fokur fokur fokurdadık ve kaynadık.. ALLAH ayırmasın.. Yeni tanişmalara yeni bulusmalara yelken actık. haydi ENGELLİLER BİZ gönül gönüle el ele SEVGİYLE..
HASRETLE KUCAKLIYORUM HEPİNİZİ...

HAZAN ABLA ÇOK HARİKA GÜZEL ANLATMIŞTIR.TEBRİK EDERİM.:DERKAN TEBRŞK EDERİM VALLAH GÜZEL ÇIKMIŞTIR.AMAM BENİM Kİ ÇIKNADI HERHALDE.DEMEK BEN ERKENDE ÇIKMIŞTIM.VALLA TÜHH YA..BENDE DÜŞÜNÜYORUM Kİ TEKRAR KATILMAK İSTİYORUM.PRENSES DE İSTİYOR.PRENSES SEN YOUTUBE İZLEDİ Mİ?FİLM ÇEKMİŞ FOKURTA DA GÖRDÜ MÜ SEN? YAA NE GÜZELDİ KEŞKE AKŞAM KADAR KALSAYDI.DİME SENEM..

Adanada da bi organizasyon düzenleyin ama Seyhan otelinde olsun Hazan abla da şarkı söylesin :)

Sevgili ve değerli sohbet odası arkadaşlarım,

Sohbet odasındaki tanışmayı gerçek aleme taşıyıp bizleri bir araya getirmeye çalışan özel insana (k.pirensi) emeği ve gayreti için ve Fokurtu cafe işletmecilerine müteşekkürüm:)
Nikleri söyleyip aaaa o senmisin sesleri arasındaki gülüşmeler ve samimiyet dolu yüzleri görmekten çok mutlu oldum, Engelliler biz sitesi sayesinde Hazanı, Hazan sayesinde de öğrenip gittiğim ikinci organizasyondu bu. Umarımki bundan sonra saymayı yetiştiremiyeceğim kadar çok organizasyonlar olur ve hepbirlikte çılgınca eğleniriz.:)
Sizleri tanıdığıma ve hayatıma renk kattığınız için hepinize teşekkür ederim.
sevgiyle kalın:):):)

vidyoları izleyince daha bi üzüldüm gelemediğime ya :(
abla selda bağcan a benzettim sizi de ilk bakışta :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt