Bende geliyorum ismimi yazarsam sevinirim cem abii tabi hala küs deyilsek
Ohooooo, benim küslüğüm 3 gün 3 geceyi aşmaz, eski çamlar bardak oldu, çam sakızı çoban armağanı
Hiç bir şey anlamadıysan açıklama: Barış hediyesi geticen ya hani, ondan diyorum çam sakızı felan Şaka bir yana, benle küs olduğunu sanan varsa, ben buradan kimseye küs olmadığımı söylemek istiyorum. Esat bile gelsin, başımın üstünde yeri var, o kadar yani
Adminbozkurt Burhaniye'den gelecek, levent retiniste Altınoluk'tan. Sanırım paslaşırsanız beraber gelirsiniz. Arabayla gelecekler adminbozkurt arkadaşımız gibi güzergah verirse, bir kaç kişi yolda buluşup bereber gelmesi kolay olacak. İzmir dışından gelecek tüm arkadaşlarımızın, abilerimizin ablalarımızın yolları açık, kazasız belasız bizlere ulaşmasını diliyorum.
Daha önceki İzmir buluşmalarına gelemeyen arkadaşlar hep başlığı kaçırdığından söz ediyordu, çok erkenden yazdım ki görmeyen duymayan kalmasın.
Ulaşım açısından sorusu olan burada belirtirse, ben gereken yol desteğinde bulunurum.
Buluşma yerinin google earth üzerinde bulunan resimlerinden bir kaç kare eklemek istiyorum. Bizim nasipse orada olcağımız tarihte, papatyalar aynen bu şekilde coşmuş olacak.