Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 22 Mayıs 2010'da 2. İzmir Bahar Buluşması (Piknik)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende geliyorum ismimi yazarsam sevinirim cem abii :) tabi hala küs deyilsek :D

Ohooooo, benim küslüğüm 3 gün 3 geceyi aşmaz, eski çamlar bardak oldu, çam sakızı çoban armağanı :confused:

Hiç bir şey anlamadıysan açıklama: Barış hediyesi geticen ya hani, ondan diyorum çam sakızı felan :D Şaka bir yana, benle küs olduğunu sanan varsa, ben buradan kimseye küs olmadığımı söylemek istiyorum. Esat bile gelsin, başımın üstünde yeri var, o kadar yani:eek:

Adminbozkurt Burhaniye'den gelecek, levent retiniste Altınoluk'tan. Sanırım paslaşırsanız beraber gelirsiniz. Arabayla gelecekler adminbozkurt arkadaşımız gibi güzergah verirse, bir kaç kişi yolda buluşup bereber gelmesi kolay olacak. İzmir dışından gelecek tüm arkadaşlarımızın, abilerimizin ablalarımızın yolları açık, kazasız belasız bizlere ulaşmasını diliyorum.

Daha önceki İzmir buluşmalarına gelemeyen arkadaşlar hep başlığı kaçırdığından söz ediyordu, çok erkenden yazdım ki görmeyen duymayan kalmasın.

Ulaşım açısından sorusu olan burada belirtirse, ben gereken yol desteğinde bulunurum.

Buluşma yerinin google earth üzerinde bulunan resimlerinden bir kaç kare eklemek istiyorum. Bizim nasipse orada olcağımız tarihte, papatyalar aynen bu şekilde coşmuş olacak.

Beni ilave etmeyi unutmuşsunuz listeye:(

oooo hay maşallah keşke bende olabilsem yanınızda ama çok erken daha bunları söylemek için

Esat yazdığın bu mesaj senin olgunlaştığının bir göstergesidir...

Incir altına aman amannn incir alınaaaaa!!!!:))))jem ve murat yine yapıcağınızı yaptınız ille incir altı:((

Esat cocukluk hep insanın ruhunda vardır unutma...

Bende geliyorummm :D kendi arabamla geleceğim için ankaradan katılacak arkadaşların mj atmasını rica ediyorum Ankaradan gidecek arkadaşlar ile çok güzel bir yolculuk yapabileceğmize inanıyorummm :)

slm

jem bey benıde yazarmısınız bı aksılık olmassa aranızda olmak gusel olur

listeden çelik nickini celik diye değiştirirseniz sevinirim ben gelemiyeceğim...

Jem Abim ve Murat Piknik fikri süper olmuş tebrik ederim, Şimdiden süper olacağa benziyor, Tüm Türkiyeden katılım olan süper bir piknik olacak gibi geliyor bana ve tabiki bir aksilik çıkmaz ise kesinlikle bende orada olacağım...
Şimdiden size ne yapsam acaba diye düşünmeye başadım:)) Ayyy pikniğe gidiyoz yaw süpermiş bu:))

Sim@vlı hatırlamaz olurmuyum, bizim kafede yapılan buluşmaya gelmiştin. geçen seneki İnciraltı'na gelemedin, bu seferkini kaçırmaman dileğiyle.
Esat Antalya'dan da sen gel hadi!
Levent, adminbozkurt Burhaniye'den çıkıcak yola, Zekhanı da alıp felan o taraftan daha başka kim var acaba. Cümle devrik oldu ama anlaşılmıştır:)

Liste güncelleme:

Katılımcılar:
01- Jem + 2
04- MURATGÜVEN
05- Lewo + 2
08- ada
09- ceylannur
10- adminbozkurt
11- celik
12- atom karınca
13- roaccutane
14- deli mavi
15- ahmetermiş
16- yelizzz
17- vahide
18- koca çorumlu
19- fatma yıldız
20- şehribanu
21- magnesia
22- Niko
23- levent retinis pigmentoza
24- uzak doğu cadısı + 1
26- sim@vlı
27- danger111
28- imren
29- altuguygun11
30- BOM:D

Dostluğa ,muhabbete merhaba

Merhaba aranızda olmak benim için ayrı tat ayrı bir haz olacaktı

malasef olamıyacagım çünkü üçüncü bebeğimizin doğum tarihine denk geliyor sağlık olsun benim adıma bır dostum köfteden yesin
sizlere şimdiden iyi eylenceler iyi bir muhabbet ve dostluklar adına selamlıyorum.

"inadına yaşam inadına mücadele"

herzamaki sloganımla

"engelsiz bir yaşam için el ele"

Bana +1 yaparmısınız lütfen bir arkadaşımla birlikte gelmeye karar verdik:)

slmlar benide yazarmisiniz bende varim :)

Allah nasip ederse bende gelicem. benide yazın listeye...

daha çok var yav, geliriz herhalde...

umarım asabi eşimin, ''sanal reele taşınmaz'' emrini yıkabilirim:)

Gönül rahatlığı ile gelebiliriniz asabi hanım amacımız güzel bir gün geçirmek kaynaşma merak etmeyin reel de yüzyüze konuşmak sanalda konuşmağa benzemez ve buradaki gerginliker kesinlikle inciraltının kapısından giremiyecek

Liste güncelleme:

Katılımcılar:
01- Jem + 2
04- MURATGÜVEN
05- Lewo + 2
08- ada + 1
10- ceylannur
11- adminbozkurt
12- celik
13- atom karınca
14- roaccutane
15- deli mavi
16- ahmetermiş
17- yelizzz
18- vahide
19- koca çorumlu
20- fatma yıldız
21- şehribanu
22- magnesia
23- Niko
24- levent retinis pigmentoza
25- uzak doğu cadısı + 1
27- sim@vlı
28- danger111
29- imren
30- altuguygun11
30- eva
31- oz_nur
32- asabi cadı

mehaba arkadaşlar LİSTEYE BENIDE EKLERSENIZ SEVİNIRIM........

muratcığım, sorunum gerginlik meselesi değil:) gerginlik olmayacağını ben de biliyorum...

erol abin çok kuralcı bazı konularda, neyse bakalım...daha çok var zaten:)

Tanımam kural mural 16 mayısta ister erol abi ile ister yanlız inciraltında olun lütfen :):)

gelmek istiyorum...sanırım geleceğim:))))ekler misiniz beni de ,,,mersinden:))))

bende gelecem benide kaydetin

benide kaydetin bende gelecem

eğer sınavlarım olmazsa o ara ben de gelmek isterim..:) henüz tarhileri bilmediğim için bi şey diyemiyorum ama inşallah gelebilriiz..:)

pikniğe gelecemde yanımıa annemi getirsem olurmu bu arada benide kaydetin

sizleri tanımak isterim.ben burada sadece niko35,fatma yıldız ve yıldızbeyi tanırım.bu arada annemle gelsem olur mu.tabi çöyder temsilen.çöyder bir engelli derneğidir.

çöyderi ben de tanırım özer anneninde seninde başımızın üstünde yeri var .Cem abi listeyi günceller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt