Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 23 Ocak 2010 İstanbul Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
46
Reaksiyonlar
0
Organizasyonun Tanımı: Tanışma ve muhabbet
Organizasyonu düzenleyen kişi: eyup1987 & buyucu
Organizasyonun gerçekleşeceği yer: Bayrampaşa Park Ada Cafe
Organizasyona katılım için gerekli katılım ücreti: Herkes Kendi Ücretini karşılayacak
Organizasyon Tarihi: 23 Ocak 2010 Cumartesi
Saat: 12:00- Kalabildiğimiz kadar
Diğer açıklamalar: Organizasyonun amacı engelliler biz ailesine üye olan birbirine yakın illerdeki arkdaşların tanışmasıdır.Müzik Ve Eğlenceli Bir mekan ok kapsamlı bir buluşma olmasa da gene de bir birimizi tanıyacagımız muhabbet edebilecegimizz bir gün düzenlemek istiyoruz. Katılmak isteyenleri bekleriz..
Arkadaslar Ben sahsım ve daha önceki yapmıs oldugum bulusmalarda gördüm ilgive mekan olarak engellı arkadaslar için uygun bir yer olduğu için adacafeyi seçtim.Aynı zamanda Buyucu arkadasımız ben sıtede uzun kalamadığım için yardım etmektedir. Sağol sun Cumartesi ooff(boş çalışmadığım gün) günüm olduğu için pazar çalışıyorum ondan her bulusmayı Cumartesi Günleri Düzenliyorum Gelmek isteyen Arkadaslara Tesekkur ederim Gelmeyecek olan arkadaslar lutfen belirtsin Buluşmaya gelmeyecekler lütfen buşumayı berbat hale getirmeye çalısmasın

Katılımcılar;
1-) eyüp1987
2-) Princes
3-) EFSANE-52
4-) Hasan301
5-) Asterunya
6-) ömürtörpüsü
7-) Never
:cool: 6 misafir
9-) Lethe
10-) ŞAHİN35
11-) Kral
12) gül_gonca

bu bölüme yazılanlar nereye gitti...katılımcılar daha çok değil miydi

selamlar avcılardan geleceğim oraya nasıl gelebilirim

Bende gelmek isterim. Ada cafe Bayrampaşa parkının içinde mi, yeri tarif edebilirmisiniz

Katılımcılar;
1-) eyüp1987
2-) Princes
3-) EFSANE-52
4-) Hasan301
5-) Asterunya
6-) ömürtörpüsü
7-) Never
:cool: iremsu
9-) Lethe
10-) sakird29
11-) ŞAHİN35
12-)Kral

Pek sessiz burası yaa hareketlendirelim birazz..

GÜNCELLL..... :)

arkadaşlar bu gün rezervasyonu yaptırdım bılgılerinize
Katılımcılar;
1-) eyüp1987
2-) Princes
3-) EFSANE-52
4-) Hasan301
5-) Asterunya
6-) ömürtörpüsü
7-) Never
:cool: iremsu
9-) Lethe
10-) ŞAHİN35
11-)Kral

eyüüp tek tek mesaj at ertelendi diye yoksa mağdur olaçaklar zaten az kişi var listede bu yaziyi kopyala/yapiştir ile herkese özel mesaj atmalisin

Noldu esat ne zaman ertelendi yaff, öle bişe yazmıyoki .

az önce eyüp yaağmurdan dolayi ertelendi diye bi yazi yazdi demek ki değiştirmiş keşke alinti olarak yazzsaydım bu kadarda tutarsizzlik olmaz :mad:
dalga mi geçiyorsun eyüp1987 alooooooooo

benim açık öğretim lşisesi sınavım çıkmazsay dı ben de ordaydım ama açık öğretim sınavım var herkese iyi eğlenceler

Hımm.. hiç anlamıyorum istanbul buluşmaları hep sorunlu oluyor böyle, buyucu el atmalı bence yoksa iş vasat...

az önce eyüp yaağmurdan dolayi ertelendi diye bi yazi yazdi demek ki değiştirmiş keşke alinti olarak yazzsaydım bu kadarda tutarsizzlik olmaz :mad:
dalga mi geçiyorsun eyüp1987 alooooooooo

buluşma var eglenmek isteyenler gelebilirsaat 14,30 muzik başlıyor ozamana kadar tanısmıs oluruz dalga denızde olur arkadaslar 23 Ocak 2010 saat 12:00 den kalabildiğimiz kadar........

Eyüp kardeş açtığın buluşma organizasyonunu iyi takip etmelisin, devamlı güncel tutmaya çalışmalısın ve bu sayede forumu görerek katılmak isteyenleri eklemelisin, yoksa bakacaklar 5 10 kişi geliyo herkes bi bahane uydurup çekilcek bi kenara :) Bu fikre nerden edindin dersen Babalık nickli abimizin düzenlediği bir org. vardı orayada bir 5 10 kişi yazdırmıştı ismini ve sadece 2 kişi gelmiş :)) o yüzden geçenki ankara buluşmasının forum sayfasını bir inceleyip bilgi edinmen iyi olur diye düşünüyorum. saygılar...

Arkadaşlar şimdiden iyi eylenceler .

ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN EL ELE

koca istanbulda sadece 12 kişimiyiz ya.
çok yazık çokkkk.

ne saniyorum çünkü görüyorum.ne olduğunu büyücü.
ama başka listemi var yoksa saklıyormusun ne.:):)

biliyorum gül hanım biliyorum:D bilmez miyim....de sizin kapınız mı açık? size gelmeyeceğiz canım, organizasyona katılsak mı diyordum:)

maden öyle diyorsun, bende katılmayın diyorum :)

bana mı dedin? katılıyoruz o halde

gül hanım isimlerimizi ekleyin listeye...

İstanbul'da olup da gelememek kötü ama malesef gelemeyeceğim...Çok güzel geçmesi dileğiyle kalın sağlıcakla.

Asabi kesin geliyomusun, sizinle ve birkaç arkadaşla tanışmak için gelmek isterim :) Ama sonra diğer bi forumda yazdırıp sildirmiştin öle yapmıcana söz ver gelirim inş.

şaka yaptım serkancığım:(

zaten erolla konuşmadım bile...hem kavga olmayacak, herşey yasalarla halledilir bu ülkede merak etme:D

gül hanım organizasyon nerede olacak?

asabi hanım, asabi hanım, 24 ünde genel kurulunuz var? unuttunuz galiba...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt