Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 23 Ocak 2010 İstanbul Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şaka yaptım serkancığım:(

zaten erolla konuşmadım bile...hem kavga olmayacak, herşey yasalarla halledilir bu ülkede merak etme:D

gül hanım organizasyon nerede olacak?

Tamam affedildiniz :) Ya şimdi asabi eş bey ne diyo yaa ne kurulu buuu boşverin kurulu murulu :)

Katılımcılar;
1-) eyüp1987
2-) Princes
3-) EFSANE-52
4-) Hasan301
5-) Asterunya
6-) ömürtörpüsü
7-) Never
:cool: 6 misafir
9-) Lethe
10-) ŞAHİN35
11-)Kral
12)-asabi cadı
13)-asabi eş

Degerlı dostlarım katılmayacak olan arkadaslarımız lutfen bu baslığa hiçbir yorum yapmasın Rica ediyorum.Örneğin soykankaan bey ve diğer arkadaşlar lütfen gereksiz yere yazmayın elbette bizlerde isteriz siteyi takip etmek ancak çalıstıgımiçin yogunum fırsat buldukça giriyorum siteye ve Buluşmayı Düzenleme deki Amacım Aynı il sınırlar içerisinde olmayan ve Kaderleri hep aynı olan bende dahıl olmakkaydılla Bırgünde olsa Farklı ama hoş birgün için düzenliyoruz.Benim elimden gelen bu kadar eğer sizlerde bırgun düzenlerseniz ozaman buyuk bıryerde herkesın dedığı gibi yaparsınız.

eyüp, asabi cadı kendini kaptırdı olayın akışına ama, ayın 24'ünde genel kurulumuz var, orada yönetim kurulu üyesi olduğunu bile unuttu... katılması şart. :)

Arkadaşlar akomdan yapılan açıklamaya göre cumartesi günü istanbulda yogun kar yagışı bekleniyor dikkatinize teşekkürler

evet öyle bende duydum haftasonu çok şiddetli olacak diye... ama evi yakın olanlar gidebilir bence. taksiler çalışıyo.

Eyup kardeşim bu konu birkaç gündür gündüz saatlerinde bir kenarda unutulmuş bir şekilde bekliyordu, ben konu güncel kalsın diye yazıyorum bu sayede başkalarıda yazar ve görür katılır diye düşünüyordum ama istemiyorsan yazmayız...

Gül tarih çok sakat yaf.Aynı tarihte valinin verdiği bi kokteyl var gitmesem ayıp olur.İnşallah bir başka buluışmada görüşürüz.

Dedim ya gül bugün geldi davetiye.Katılmasam büyük nezaketsizlik olur.İnşallah başka buluşmada görüşürüz.

Buyucu hele şükür el attın. Bir org. sen vardıysan o organizasyon asla vasat sonuç vermez :) Belki son an bende gelirim bir arkadaşın düğünü var o tarihte bakalım.

Merhaba zeytinburnundan gelmak istesem nasıl ulaşabilirim

Arkadaşlar ısrarlarınız için teşekkürler ama benim de;
öncelikle kent konseyinde toplantım var, sonra da derneğe gidip kararları imzalamam gerekiyor, ardından emniyet müd. ziyaret için randevu aldık, bunlar erken biterse bende geleceğim, allahtan kurul kongre felan yok tüm günümü alırdı. ilerletyen günlerde kesin şekliyle yazdırırım ismimi....

Gülcüm bak herkes devlet erkanınca çok muhim zatı muhteremler ,davetleri de varmış senin sivilcen ne ki!!Altı üstü bir sivilce işte.Bu arada çocuğu bırakacak kimsem olmadığından ben gelemiyorum.Kusura bakma canım.

Katılımcılar;
1-) eyüp1987
2-) Princes
3-) EFSANE-52
4-) Hasan301
5-) Asterunya
6-) ömürtörpüsü
7-) Never
:cool: 6 misafir
9-) Lethe
10-) ŞAHİN35
11-)Kral
12)-gül_gonca

Degerlı dostlarım katılmayacak olan arkadaslarımız lutfen bu baslığa hiçbir yorum yapmasın Rica ediyorum.Örneğin soykankaan bey ve diğer arkadaşlar lütfen gereksiz yere yazmayın elbette bizlerde isteriz siteyi takip etmek ancak çalıstıgımiçin yogunum fırsat buldukça giriyorum siteye ve Buluşmayı Düzenleme deki Amacım Aynı il sınırlar içerisinde olmayan ve Kaderleri hep aynı olan bende dahıl olmakkaydılla Bırgünde olsa Farklı ama hoş birgün için düzenliyoruz.Benim elimden gelen bu kadar eğer sizlerde bırgun düzenlerseniz ozaman buyuk bıryerde herkesın dedığı gibi yaparsınız

----------

herşeye Ragmen umarım katılım yuksek olur dıye beklıyoruz.

----------

Adaparka gitmek için
Eminönünden gelecekler peron 4 te 32 cevatpaşa otobusune binilecek,Fatih ve civarında oturan arkadaşlar da bu otobus ile gelebilir,
Beyazıttan ve çevresinden gelecekler 32 A otobuslerine binecekler,
Taksim ve çevresinden gelecek arkadaşlar da 32 T otobusleriyle gelebilirler.
İneceginiz durak yıldırım duragı, yıldırım mahallesi duragı.Ordan indikten sonra yüz metre ileridedir park
Metro ile gelecek arkadaşlar kocatepe duragından inip kartaltepe-karadeniz otobüslerine binip parkın hemen önünden inebilirler.
Metrobüs ile gelecek olanlar topkapıda inip ordan geçen 32 A, 32 T, 32 otobuslerine binebilirler...

eyüp, asabi cadı kendini kaptırdı olayın akışına ama, ayın 24'ünde genel kurulumuz var, orada yönetim kurulu üyesi olduğunu bile unuttu... katılması şart. :)

dün ,gelemeyeceğimizi gül hanım anlayamadı sanırım eyüp bey...listede hala ismimizi görünce şaşırdım:confused:

başka zamana artık büyümm...:) bende gelemek sterdim tabi ama şartlar uygun değil henüz:p...

hee bide fazla süslenme sonra kaçırmıyalar seni :p

2gündür diyorum iptal olur diye beni dinleyen yokki naber buyucu

Arkadaşlar önümüzdeki yani 30 ocak cumartesi günü buluşmamız olsa daha iyi olur diye düşünüyorum hem önümüzdeki hafta hava dahada güzel olacakmış ..... Ne dersiniz arkadaşlar ??????????

merhab ben yüzde 34 engelliyim ama yakında yüzde 40 ka çıkartıcam işallah:) bende gelebilirmiyim:) öteki açtığım konularda arkadaşlarımın sorularını kendi adıma sordum yanlış anlaşılmasın!!

istanbula gelirdim ama ben izmirde olduğum için gelemiyorum

ha gayret ınsallah olacak ıstanbul bulusması:D

----------

evet esat ın ılkdefa haklı cıktıgını goruorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt