Katılımcılar;
1-) eyüp1987
2-) Princes
3-) EFSANE-52
4-) Hasan301
5-) Asterunya
6-) ömürtörpüsü
7-) Never
6 misafir
9-) Lethe
10-) ŞAHİN35
11-)Kral
12)-gül_gonca
Degerlı dostlarım katılmayacak olan arkadaslarımız lutfen bu baslığa hiçbir yorum yapmasın Rica ediyorum.Örneğin soykankaan bey ve diğer arkadaşlar lütfen gereksiz yere yazmayın elbette bizlerde isteriz siteyi takip etmek ancak çalıstıgımiçin yogunum fırsat buldukça giriyorum siteye ve Buluşmayı Düzenleme deki Amacım Aynı il sınırlar içerisinde olmayan ve Kaderleri hep aynı olan bende dahıl olmakkaydılla Bırgünde olsa Farklı ama hoş birgün için düzenliyoruz.Benim elimden gelen bu kadar eğer sizlerde bırgun düzenlerseniz ozaman buyuk bıryerde herkesın dedığı gibi yaparsınız
----------
herşeye Ragmen umarım katılım yuksek olur dıye beklıyoruz.
----------
Adaparka gitmek için
Eminönünden gelecekler peron 4 te 32 cevatpaşa otobusune binilecek,Fatih ve civarında oturan arkadaşlar da bu otobus ile gelebilir,
Beyazıttan ve çevresinden gelecekler 32 A otobuslerine binecekler,
Taksim ve çevresinden gelecek arkadaşlar da 32 T otobusleriyle gelebilirler.
İneceginiz durak yıldırım duragı, yıldırım mahallesi duragı.Ordan indikten sonra yüz metre ileridedir park
Metro ile gelecek arkadaşlar kocatepe duragından inip kartaltepe-karadeniz otobüslerine binip parkın hemen önünden inebilirler.
Metrobüs ile gelecek olanlar topkapıda inip ordan geçen 32 A, 32 T, 32 otobuslerine binebilirler...