Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 30 Eylül 2012 İstanbul Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar adım yazılmamamış beni de alı ben de geliyorum benide yazın ben de geliyorum

Memlekete qitmezsem ben de qelicem insallah.

Ya nekadar sosyalsiniz böyle ,nerdeyse hiç buluşma kaçırmayan arkadaşlar var , maşallah , maşallah allah bu içinizdeki gezme hevesini tüketmesin:)

bende çok gelmek isterdim ama pazartesi iş kurun açmış olduğu bilgisayarlı muhasebe kursuna başlayacağım :((

evet gidersem tek gidecem ( lilyum_12 ) sen kiminle gidiyorsun ?

ümraniyede yaşıyorum aksilik çıkmazsa gelicem. listede ismim yok. isim olmayınca sorun olmuyordur heralde. gelirsem ilkkez bu tür bir organizasyonunuza katılmış olucam

yok

gonca kız bu ısmını yazdıranların hepsı gelırse bı cok kısı kapıda kalıcak hee napcan ozamn:) bence yenı bı yer ayarla sen okadr ınsanı agırlamak koly deıl:) kolay gelsın ısın zor valla

ben de nasipse geliyorum

listeye beni de ilave edin. teşekkürler

gonca kız bu ısmını yazdıranların hepsı gelırse bı cok kısı kapıda kalıcak hee napcan ozamn:) bence yenı bı yer ayarla sen okadr ınsanı agırlamak koly deıl:) kolay gelsın ısın zor valla

Bende katılayım düşünüyorumda , o cafeye sığmayız diye bi çekingenim :)

bi aksilik olmazsa bende yanınızda olacağım :)

yahu bu KAA kişi olduk.Facebook ta da bir sürü arkadaş geleceğim demiş
nasıl sığıveğcez gücçücük fokurtuya ...
aklım almıyor...
ben bu kadar çok kişinin geleceğinide zannetmiyorum amma
inşallah çok güzel bir gün bizi bekliyordur...entrikalar gruplaşmalar...kin dolu bakışlardan uzak olmamız dileğiyle... :):confused::confused::confused::confused:

Aranızda olmak isterdim ama;malesef :(başka proğramlarım var.:)
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle:)

bdrttn.85;

bence siz kadıköy fenerbahce şükrü saraçoğlu stadında buluşma yapın daha iyi olur:D şaka bir yana güzel bir buluşma olacak gibi hepinize hayırlı eğlenceler

Dostlarımız gelsinde varsın sıgmasın caddelere taşarız artık :))

Bu kadar kişi o cafeye sığmaz.Ayakta kalan olur çünkü cafenin bu kadar kişiyi ağırlayabileceğini düşünmüyorum.Bence net bir liste al,kesin gelecekler belirtsin.Yer değişikliği yapabilirsin bu şekilde... Size iyi eğlenceler ;)

Yer değişikliği olmazda genişletiriz cafeyi artık:)))

Yanında sandalye ve masa götür bence :) :p

çok kalabalık olucak inşallah güzel bir gün geçirecegiz. uzun zamandır buluşmalara katılamadım. inşallah yaza veda buluşması olucak şimdiden iyi eğlenceler diliyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt