Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 31 Ağustos 1-2 Eylül (3.Geleneksel) Kayseri Engelliler Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ekibin olayları çözüm hızına hayran kaldım... Sorulara sorunlara en kısa sürede çözüm yolu bulan bir ekip... Unutulmaz bir buluşma olacağına inanıyorum... Şimdiden iyi eğlenceler...

Bu ekibin olayları çözüm hızına hayran kaldım... Sorulara sorunlara en kısa sürede çözüm yolu bulan bir ekip... Unutulmaz bir buluşma olacağına inanıyorum... Şimdiden iyi eğlenceler...
tş ederiz ömür hanım bizler bu işleri yapıyorsak gelen arkadaşlarımıza hertürlü sorunları cözmeliyiz vede cözmek zorundayız dıye düşünüyoruz ekip olarak..

Teşekkürler Kayseri,emeğinize vede (ayaklarınıza) sağlık sevgiler...

gelecek arkadslar bize geliş saatlerini bildirırseniz iyi olur..

[SIZE=2]Not: Arkadaşlar listede ismi olupda gelemeyecek olan arkadaşlar varsa lütfen bize bilgi versin ismini sildirsin tam listeyi bugun yapacağız bilginize...

Not: kayseriye geliş saatinizi bildirirseniz otogara gelince telefonlarımızı arayın sizi otogardan alacağız ...

[/SIZE]Not: telefon numaralarımızı kayıt edin kayseri otogarına ulaşınca bizi arayın biz gelip sizi alacaz ...

merhaba. benim +1 iptal oldu. dün akşam belli olduğu için şimdi haber vermek zorunda kaldım . bende biletimi aldım bu gece yola çıkıyoruz yarın sabah 7 gibi kayseri terminalinde olacağız inşallah. gene de size telefonla bilgi veririm . kolay gelsin :)

muhteşem buluşmaya son 24 saat kaldı arkadaşlar terminale gelince bizi aramayı unutmayın .

cuma sabah 09.00'da biniyorum otobüse 12.00 gibi otogarda olurum. görüşmek dileğiyle saygılar...

artık buluşmamıza sayılı saatler kaldı arkadaşlar kayseri yolcusu kalmasın :eek:

Haydi hayırlısı olsun, herkese iyi eğlenceler...

dostlar çıkmış yola,arada vermişler mola,yolunuz açık olsun muhabbetiniz bol olsun..
ben aranızda olamıyorum..malum istanbula ev kurmakla telaşeliyim..siz dostlar eğlenin ben uzaktan bile mutluluktan uçarım..
"sevgi selinde boğulmanız dileklerimle",,,

sizlere iyi eğlenceler arkadaşlarım.benmde tayinim mersine onaylandı.taşınacağım o nedenle aranızda olamadım iyi eğlenceler...

gelen bilğiler çok çoşkulu bizde buralarda sizin çoşkunuza uzaktan tam destek vererek katılıyoruz...mutluluklar sizlerin olsun..
"sevgi selinde boğulunuz"""

Evet,her güzel buluşma gibi Kozaklı buluşmasıda kendine has güzelliğiyle mutlu sonla bitti.Yeni dostluklar oluştu,eskilerle hasret giderildi.Teşekkürler Kayseri....

güzel bir buluşmaydı dostları görmek harikaydı teşekkürler Hakan Abi Öner Abi....

Biz teşekkür ederiz arkadaşlar renk kattınız ayaklarınıza yüreğinize sağlık,yine görüşmek dileğiyle

ewet biz tş ederiz geldğiniz için bi hatamız bi kusurumuz olmussa afola özellikle ben özür dilerım bu güzel gunlerde yanınızda olamadığım için ..

güzeldi.baştan sona pozitif enerji aldım.başkanından üyesine kadar ve gönüllüsüyle beraber herkezin özverili olduğuna dikkat ettim. bu güzel ilgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum.emeğinize yüreğinize sağlık ,hepinizi seviyorum.oraya gelen arkadaşlarla tanışmak ayrı bir güzellikti.insanları gözlemlemeyi seviyorum,her insan ayrı bir dünya.bu gezide gelişimime katkısı olacak çok şey bulduğuma inanıyorum.tekrar teşekkürler. :eek: ÖNERCİM SENİ AYRICA KOCAMAN ÖPÜYOR,HUMANİST YAKLAŞIMINDAN ÖTÜRÜ KUTLUYORUM:eek:

güzel bir organizasyondu. ilginize emeğinize çok teşekkür ediyoruz.hepinizi görmek güzeldi.tabi gelemeyen özlediğimiz dostların eksikliğini hissettik.inşallah herkezi bir arada görmek dileğiyle....

belliki çok eğlenilmiş buluşmanın resimlerini merak ettim doğrusu

çok güzel bir ortam vardı buluşmada emegi geçen herkese tşkller ederim

öncelikle gelen işlerinden dolayı gelemeyip gönlü yüreği bizlerle olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim ayağınıza yüreğinize sağlık bizleri yanlız bırakmadınız...
bir elin nesi var iki elin sesi var siz dostların sayesinde böyle güzel bir buluşma oldu...eğer bir kusurumuz eksikliğimiz olduysa affınıza sığınıyorum...
yeni dostluklar edinmek eski dostları tekrar görmek çok güzeldi :)

bir başka buluşmada tekrar görüşmek dileğiyle...

düzenleyen arkadaşların emeklerine sağlık. dostlukların pekişmesi adına gerçekten olumlu bu organizeler. :) dernekteki arkadaşların koşuşturmaları ,ilgisi gerçekten dört dörtlükdü. güzeldi ,çok yoruldunuz.yeni arkadaşlar edinmek bu buluşmanın en güzel yanı oldu :) emekleriniz için tekrar teşekkürler. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt