İzmir buluşmasını;
canla başla düşünen dostları ile birlikte bunu hayata geçiren,emeğini esirğemeyen,gönüllü olarak dostları uğruna yollarına,emirlerine köle olan.sayğıyı ve sevgiyi fazlası ile hak eden gönlü güzel dostlara kendi adıma teşekkür etmeyi bir borç bilirim..kendilerini sanalda tanıdım.fiilde tanışmadım ama gönlü yüce olan can dost oldukları her hal ve hareketlerinden belli..
bir buluşma düzenlemek ve onun sonunu getirmek kolay iş değil.buna cesaret etmek bile büyük onur kişi için.
her yaşanılan dakika bir birine uymadığı gibi ,inişli çıkışlı yolarda sıkıntı olduğu gibi, hiç bir düşüncede birbirine uymuyor.
insan oğlu teşekkür kavramını neden direk kullanmazda illa dolaştırarak hedefe varır bunu anlamak biz engelli camiasında tam bir muamma...ne olur birde pozitif bakın hayata güzelliklerden bahsedin.emeği geçen insanlar burada özveri içinde yapıyor..burdan bir çıkarları yok.hemde olamaz olmasıda mümkün değil...
buradaki karları ;ellerinize sağlık,teşekkür ederim vede ALLAH RAZI OLSUN...bu 3 cümleyi söylemek bu kadar mı zor.zor ise bu buluşmayı yapanlar engelli bireyler ve bu işin eğitimini almamış,gönülden gelen sevginin açıklığı ile yapmayı ,dostlarının güler yüzünü görmeyi seven fedakar insanlar..burada eksik gedik olabilir.çoğu zaman tuzu ,çayı,şekeri unutupta piknik alanında tanımadığımız yan komşumuzdan istediğimiz hiç mi olmadı..bunun için aile façiası mı yaşadık evimizde,hayır....e ozaman sorun ne....orada yetkili olan dostumuza şikayetini iletmiş iseniz...bu formda yeniden dillendirmenin ne alemi var...
""bir laf vardır..""ortam sana uymuyorsa,sen ortama uy.."" oda olmuyorsa nezaketinle oradaki birlikteliği bozmama adına izin iste ve müsade al ve ayrıl...kendinize yakışan da budur...
çünkü o ortamdaki dostlar o olaydan rahatsız değilse,o olay onların tercihine kalmıştır...sayğı duy,sanada sayğı duyulsun...olayı alenen dillendirmekteki kazancınızı hala anlamış değilim...belki bende o ortamı sevmeyecektim ama edebimle bir bahane bulup müsade isteyip ayrılacaktım...
yani,,,ne şiş yanacak ,nede kebab..olğun olmak ,farklı yaklaşmak ,insanın sevmesini tam bilmesiyle olur...inşaallah bir dahaki buluşmaya katılacakken ortamı sorar ona göre hareket edersiniz...biz sizi canı gönülden seviyoruz vede seveceğiz..
neyse buluşmaya emeği gecen ,gelerek şereflendiren,renk katan ve bizlere doyumsuz birlikteliğin an ve an yaşananlarını fotoğraflarla ileten tüm dostlara "CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM...""BU UNUTULMAZ ANLAR, ANLATILMAZ YAŞANIR SLOGANI " ile yeni buluşmalara yelken açmanız dileğiyle her birininize ayrı ayrı teşekkürler...
sayğılarım la,