Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
kismet işte şirine dünya küçük taniştikEsatla tanışmaya nail oldum vallaaaa aklımın ucundan geçmesdi bir gün esatla karşılaşacağım
yoo ben reeldede aynıyım konuskanim baya konustuk eco ile beni anlayan tek kişibugun yagmur soguk demeyip gelen Arkadaşlarıma çok teşekkur ediyorum sizleri tanımak güzeldi.Prens MickeyMouse tanıdıgımda o olduguna inanamadım burda sinirli ,agresif vede konuşkan bir arkadaşımız lakin reelde ise sessiz uslu birisi )yeniden bir araya gelmek ümidi ile
evet ya niye resim çektirmedik aslinda ben söylüçektim toplu bir foto çekelim ama olmadiEvet esat sessiz sakin uysal bir çocuk
güler yüzlü ayrıca HER DEDİĞİME TEBESSÜM ETTİ
tüh esat keşke senle resim çektirseydik skandal olurdusitede yılın fotoğrafı olurdu yemin ederim
çok güzel çok tatli çok cana yakin çok konuskan çok güler yüzlü tam beklediğim bir şirineyi buldum kalbin çokk temiz valla herşey gönlünçe olur inşallah herşeyin en güzelini hakkediyorsunEsat yorumlarını bekliyorum
nasıl bir şirine vardı karşında
çok güzel çok tatli çok cana yakin çok konuskan çok güler yüzlü tam beklediğim bir şirineyi buldum kalbin çokk temiz valla herşey gönlünçe olur inşallah herşeyin en güzelini hakkediyorsun
mesela hangi bahar şirine
ya taa bahara kadar beklemeyin en kısa zamanda yenisini yapın lütfen gelemedim içimde kaldı
merak ettim niye şaşırttim seniGüzel bir gündü...Esat beni şaşırttı ya artık kimse beni şaşırtamaz
Güzel bir gündü...Esat beni şaşırttı ya artık kimse beni şaşırtamaz
Levent ne sanssız birisin sen ya.Nişan alsaydım tam 12 den vuramazdım emin ol
merak ettim niye şaşırttim seni
güzel bir gündü sizleri tanımak ve birlikte vakit geçirmek te güzeldi.bir sonraki organizasyonda buluşmak dileğiyle
Evet özellikle ikinizi tanıdığıma 1 günlük memnun oldum
Hey aynaya bak önce
Bir latife ettim Güzel dost eline yüregine saglık.elimden gelen buydu kusura kalmayın