Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 4 Ekim İstanbul Balon Cafe buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kim susmuyor bilmem ki :S ESAT MI NE DEDİKODU ETTİ BİZ KAÇIRDIKK AYTAÇ DÖKÜL :D

sen bana özelden damla bi bakemmmm açık açık yaz bekliyorum !

anlaştık :D
GELDİK BURAYA GONCA :D

Esatla tanışmaya nail oldum vallaaaa aklımın ucundan geçmesdi bir gün esatla karşılaşacağım :D
kismet işte şirine dünya küçük taniştik :D
bugun yagmur soguk demeyip gelen Arkadaşlarıma çok teşekkur ediyorum sizleri tanımak güzeldi.Prens MickeyMouse tanıdıgımda o olduguna inanamadım burda sinirli ,agresif vede konuşkan bir arkadaşımız lakin reelde ise sessiz uslu birisi :))yeniden bir araya gelmek ümidi ile
yoo ben reeldede aynıyım konuskanim baya konustuk eco ile beni anlayan tek kişi :p
ayrica ben reelde de agrefsif ve konuskanim ama siz gonca hm baya uzak kaldiniz masann diğer ucundaydiniz gelseydiniz seninlede sohbet ederdik kismet artik başka bahara kaldi ;)

Esat yorumlarını bekliyorum :D
nasıl bir şirine vardı karşında :D

Evet esat sessiz sakin uysal bir çocuk :D
güler yüzlü ayrıca :D HER DEDİĞİME TEBESSÜM ETTİ :D
tüh esat keşke senle resim çektirseydik skandal olurdu:Dsitede yılın fotoğrafı olurdu yemin ederim :D
evet ya niye resim çektirmedik aslinda ben söylüçektim toplu bir foto çekelim ama olmadi

Esat yorumlarını bekliyorum :D
nasıl bir şirine vardı karşında :D
çok güzel çok tatli çok cana yakin çok konuskan çok güler yüzlü tam beklediğim bir şirineyi buldum kalbin çokk temiz valla herşey gönlünçe olur inşallah herşeyin en güzelini hakkediyorsun ;)

Ehh napalım başka bahara :D

----------

çok güzel çok tatli çok cana yakin çok konuskan çok güler yüzlü tam beklediğim bir şirineyi buldum kalbin çokk temiz valla herşey gönlünçe olur inşallah herşeyin en güzelini hakkediyorsun ;)

teşekkür ederim esat çok güzel düşüncelerin için sende hak et...
Aynı şekilde davet et....başarıcaksın...ben sana güveniyorum....çok iyi bir esat gördüm ben....lüften aynı şekilde davet et...;)

sızlerı tanımak guzel guzel bır gundu sag olun

Güzel bir gündü...Esat beni şaşırttı ya artık kimse beni şaşırtamaz:)
Levent ne sanssız birisin sen ya.Nişan alsaydım tam 12 den vuramazdım emin ol:)

fenerli levent :D
levent seni süper vurdu tam 12'den...
en güldüğüm anlardandı
tam kameralıktı hani...
istese denk gelmezzzz...
LEVENT ACIDIMI ACI VARMI ACI :D:eek::D

----------

merak ettim niye şaşırttim seni :confused:

efendiliğinle sessiz sakinliğinle :D
gözlerimize inanmak durumundayız ama :D
esat gerçekti :D:D:D

terbiyesissssssssssssssssssssss :D

şimdi bişi derdimmmm ama neysee :D
SATEN SENİN MELEĞİN OLAN YOK BUGÜN BERABER TAKILDIĞIMIZA SANA ÇARLİ DEDİM :D

Aman tamem beee...huysuzluk etmee :D

hava çok kötü deildi azdı yağmur. vakit azdı tabi mekanda gürültülüydü, fakat yinede değdi. en azından tanıştık. babalık şaşırttı beni daha önceki yazılarda haklı olarak şikayetciydi. az gözlemledim gizliden, buluşmanın sıcağıyla sakince sohbet ediyordu, sevindim .
geldimde daha uygun mekanlar seçileceği sohbeti vardı
uzatmayım güzeldi

Aranızda çok fazla kalamadım ama sizi tanıdığıma çok memnun oldum arkadaşlar.

yabangülü7234 Arkadaşım azda olsa seni tanıdıgıma çok memnun oldum Geldigin için tekrar teşekkur ederim. inşallah başka buluşmalarda görmek dilegiyle.

grnt0963.jpg

grnt0962.jpg

grnt0961.jpg

grnt0959.jpg

grnt0960.jpg

levensarıtaş birinci resimde varım sadece aşkolsun cekmedinmi beni :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt