Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 6 Nisan Salı İzmir'de çay-kahve...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jem

Aktif Üye
Konular
91
Reaksiyonlar
4
Arkadaşlar son dakikada aldığım bir habere göre acilen başlık açıyorum.

İnciraltı Türkevi'ni çalıştıran Affan & Gürhan ERHAN arkadaşlarımızın daveti var. Kendileri bizler gibi, engelli.
İşletmelerinin her köşesi bizler için uygun hale getirilmiş. Burası aynı zamanda tiyatro ve düğün salonu olarakta kullanılıyor. Sahnesinde dahi rampa var.
Denizin içinde desem yeri var, kazayla itiş kakış yaprsanız korkuluklardan denize düşersiniz:)

Bu salı günü öğlen saat 12:00'de canlı müzik eğlence var. Engellilere meşrubat ikramı olacak. (Çay, kahve, kola)

Katılımcılar:

01- Jem + 2
04- Mülkü Aşırt + 4
09- bodrumlu + ?
10- zekhan

Bilmeyenler İçin Uydudan Yer Tarifi

Sayın jem izmire yeni taşındığım için orayı bilmiyorum.karşıyaka dan gelirken konak tan aktarma yapmak gerekir değilmi. Yada doğru otobüs varmı.bide salı günü hariç eş ve çocuklarımızla gelsek kabul ediyorlarmı.çadır kampink bölümü varmı.balık tutabilirmiyiz(balık varmı).cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba jem.
balıkesir edremitten arabamla 2 kişi geliyoz bu istikametten gelen varsa 3 kişilk daha yer var.
Güzel olacak eminim.

Üçkuyular iskeleye denizden gelip, yarım saatte bir kalkan 480 nolu otobüse binerseniz ulaşabilirsiniz. Eshot sitesine girersen, Üçkuyular İskele hatlarını öğrenebilirsin. Ayrıca mavi çizgili yer, 270 ve diğer İnciraltı otobüslerinin kullandığı caddedir.
ÇADIR KENDİNE AİT VARSA KURACAK İMKAN VAR!
Balık olayına gelince.....
Yanına bol bol yem alabilirsin. Denizin gölet gibi içerde kalan kısmında balıklar dans ediyor. Uygun yem ve olta ile, şansında varsa bir sürü balık tutabilirsin.
Orası her zaman açık, çeşitli yiyecekler ve meşrubat servisi var. Dilediğin zaman gidebilirsin.

http://www.facebook.com/people/Inciralti-Turkevi/100000937301996?ref=search

zekhan abi yaw ben mayısdaki pikniğe giderim buna gelmem ben...elmalı kurabiye varken mayıs da kuru kuru bi meşrubat için gitmmmeeemmmm:D

hafta içi bir gün olmasından dolayı katılamıyorum. artık mayıstakine kısmet:)

Arkadaşlar salı günü sahipleri ile görüşme yapacağım. Eğer uygun olursa pikniği orada yaparız. Bakarsınız canlı müzik falan denk gelir, enfes olur...

Sayın jem .ben eşimle beraber katılmak istiyoruz.eğer uygunsa.karşıyaka dan gelecekler varsa onlarıda alabilirim.(münübüsümle gelmeye karar verdim)bu taraftan gelmek isteyen arkadaşlara yardımcı olurum.

salı büyük ihtimalle katılamayacağım gibi görünüyor arabamı sattım manisadan gelmeye çalışacaktım birde bende özürlü olduğuma dair fotokopi var hast.raporu yani kimlik yok geldiğimde ne gibi durumlarla karşılaşabilirim çünkü görünen herhangi bir rahatsızlığım yok kimlik kontrolü varmı :)

hafta içi olması çok kötü oldu ne yalan:( çalışınca zor vesselam...

Orası bir işletme .hafta sonu yoğun bir müşteri trafiği yaşanıyordur.bu şekilde insanların işlerine manı olmamış oluruz .hemde bizimle ilgilenme imkanları olur.böyle düşünülmüş olabilir.

Sayın niko 35 .saat 09,45 te araba iskelesinin orada olurum.yerim bol ona göre. Araba kırmızı wv transporter minübüs.tel. 0 555 305 33 58. Saat 10,00 da vapur varsa ona yetişmiş oluruz.ben oltalarımıda getireceğim.

İyi eğlenceler arkadaşlar kaça kadar orda kalmayı düşünüyorsunuz iş çıkışı da olsa gelelim yanınıza.Cem abi mavi çizgili yer neresi ya tam nerde inicez özdilekte mi

Bodrumlu sana katılmıyorum...Bence hafta sonu yogunlugun olmadıgı bir saatte mesela sabah erken saatlerde buluşulup ogle saati gelmeden dağılabilirdik...boylelikle katılımın daha yuksek olacagını dusunuyorum.. çalıştığım için katılamayacagım ama yine de organizasyonda emegi gecen arkadaslara tesekkur ediyorumm

Sayın niko 35 .saat 09,45 te araba iskelesinin orada olurum.yerim bol ona göre. Araba kırmızı wv transporter minübüs.tel. 0 555 305 33 58. Saat 10,00 da vapur varsa ona yetişmiş oluruz.ben oltalarımıda getireceğim.
saat 11:00 da gemi var 10:00 da yok gemile gececekseniz boşuna 9:45 de gitmeyin oraya

levocum gidemiceksin ahada yaz suraya demedin deeme sona:D:D

Sayın niko 35 gemi ile gitmekmi mantıklı yoksa karayolu ilemi .gemi arabaya 15 tl alıyormuş .ben buraların yabancısıyım bilmiyorum de ondan soruyorum.

Arkadaşlar bu planlanmış bir organizasyon değil. Ben başka bir sebeble mekana gittiğimde, salı günü bir eğlence tertiplendiğini öğrendim. Zaten var olan bir eğlenceyi öğrenince, burada duyurdum. Ben ve Mülkü Aşrt abimiz ailelerimizle orada olacağız. Hazır böyle bir durum var, bende duyarmak istedim. 22 mayısta pikniğimiz hali hazırda bizleri bekliyor. Onun dışında yine bu mekanda müzikli eğlenceler için plan yapabiliriz. Üstelik bu sefer hafta sonuna denk getirir, eğleniriz. Hele bir yarın geçsin, görelim olayı devam ederiz oraya.

levent ve hazan 68 bakın şimdi diyorum 22 mayıstaki buluşmada izmirdeyim allahtan bişi olmazsa ordayım sizleri tekrar görmek beni çok sevindirecek . bilgilerinize..

eyvellah hemşom biraz memleket ve yeni arkadaşlarımı görmek gerekir diye düşünüyorum ayrıcanada izmiri çok özledim valla ..

Sayın niko vapur baya bi tuzluya gelecek en iyisi sahilden gidelim.yarın saat 10 da sizi karşıyaka iskelesinin oradaki pamukkale turuzimin önunden alırım.10,15 kalkış saati olur.bir aksilik olursa bana telden ulaşırsınız. 0 555 305 33 58

Karşıyaka dan başka gelmek isteyen varsa .ksk vapur iskelesi karşısı pamukkale turuzim önünden 10,15 te kalkacağız.

7_ 8 kişi alabilirim.

Bencede Hacer abla bu görüşmeye gitmeli mayıstakine hiç gerek yok:D

destekliyorum canım benim gerekeni sende yaparsın artık.. mayıstaki bulusmaya gidemez levo:))):D:D

levent ve hazan 68 bakın şimdi diyorum 22 mayıstaki buluşmada izmirdeyim allahtan bişi olmazsa ordayım sizleri tekrar görmek beni çok sevindirecek . bilgilerinize..

Corumlu koca insan gönlü güzel insan ; isterdim aranızda olmayı lakin ben gelemicem muhtemelen o bulusmaya.. sen benim icinde eylen ve kadın budu köfte ye bolca..... afiyetle:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt