Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 6 Nisan Salı İzmir'de çay-kahve...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayın niko vapur baya bi tuzluya gelecek en iyisi sahilden gidelim.yarın saat 10 da sizi karşıyaka iskelesinin oradaki pamukkale turuzimin önunden alırım.10,15 kalkış saati olur.bir aksilik olursa bana telden ulaşırsınız. 0 555 305 33 58

Karşıyaka dan başka gelmek isteyen varsa .ksk vapur iskelesi karşısı pamukkale turuzim önünden 10,15 te kalkacağız.

7_ 8 kişi alabilirim.

Bende geliyorum bodrumlu benide alabilirmisin karşiyaka vapur iskelesinden?

saat 9 da orda olurum ben yarın olurmu ?:)

aslinda iş kur gidicektım iş görüşmesi için of nasil olcak

Ahmet abi

seni tekrar görmek çok güzel olcak..kızlar istedikleri kadar gidemezsin desede sırf seni görmek için bütün işkencelerine katlancam artık..sevildiğini bil:D

saol levo cum bende sizleri tekrar görmeyi çok istiyorum beni ekmek yok ona göre
ebru kardeşiminde bu duruma bişi diyecegini sanmıyorum görüşmek dilegiyle sevgiyle kal.

saol levo cum bende sizleri tekrar görmeyi çok istiyorum beni ekmek yok ona göre
ebru kardeşiminde bu duruma bişi diyecegini sanmıyorum görüşmek dilegiyle sevgiyle kal.[/QUOTE

Tamam o zaman Levent gelsin ama beniml birlikte:D

destekliyorum canım benim gerekeni sende yaparsın artık.. mayıstaki bulusmaya gidemez levo:))):D:D

Corumlu koca insan gönlü güzel insan ; isterdim aranızda olmayı lakin ben gelemicem muhtemelen o bulusmaya.. sen benim icinde eylen ve kadın budu köfte ye bolca..... afiyetle:)

Teşekkür ederim Hacer ablacım sende olmasan tek başıma kalacağım bu konu karşısında...

ben başlığı görene kadar buluşma oldu bitti bile. hafta sonu olsun bu buluşmalar gelmemiz daha kolay hafta içi işten izin almak zor....

[SIZE=2]Dün İnciraltı Türkevi'ndeydik. Hafta içi olması ve son anda belli olması nedeni ile katılım beklendiği gibi fazla değildi. Hazır canlı müzik ve sanatçı arkadaşlarımız gelmişken keşke daha çok arkadaşımızla görüşebilseydik, kısmet 22 mayısa artık. Gerçi 30 kadar arkadaşlarla az eğlenemdikte değil hani. İzmirli yerel sanatçılarımızdan Çılgın Cemal ve Teomango performansları ile bizleri bezen coşturdu, bezen hüzünlendirdi. Saz sanatçısı Yıldırım beyde türküleri ile ortama renk kattı. [/SIZE]
Gürhan ve Affan kardeşimize, tüm Türkevi personeline bizler için yaptığı organizasyon için binlerce teşşekürler...
[SIZE=2]22 Mayıstaki pikniği kaçırmayın derim...........[/SIZE]

[SIZE=2]Hava çok güzel, deniz çarşaf gibi...[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Balık varmı bodrumlu?[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Balıklar çok şanslı, dua edin olta başındaki zamanımız kısıtlı:)[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]NOKO35, Bodrumlu, Jem, Mülkü Aşırt[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]NIKO35, Jem, Bodrumlu, Affan, Mülkü Aşırt ve eşi, Gürhan (Gürhan ve Affan kardeşler Türkevi tesislerin sahipleri)[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Bodrumlu, NIKO35, Jem[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Çılgın Cemal, Teomango, Affan[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Mülkü Aşırt[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Yıldırım, Affan[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]10. Yıl Marşı[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Türkevi Manzaraları[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]

vvvvvvvvvvvvvvvv

valla izmiri bende çok özledim hemşom.pikniğe inan bende gitmeyi istiyorum ama şimdi pikniğe gidince kardeşime de gitmem lazım karşıyakada gitmek istesem zamandar :( offf offf ne etsem ki hemşom levo ebru sizleri de görmüş olurum aslında özledim hepiniz :((

duygu bahcesi sen kimden izin aldinda gidiyosun bakalım hee??

sayın cem ve türkevi restorant işletmecilerine bizim güzel bir gün geçirmemize vesile oldukları için çok teşekkür ederim.allah kazançlarını bol etsin.

duygu bahçesi

hacer kendi gidemediği için kıskançlığından yapıyor bu mızıkçıkları..gel sen gel..iyice çıldırsın resimleri görünce:D

levocum sende bol keseden atıp tutma nasılsa gidemiceksin izmir cıkartmasına:)))
izin vermicek sana birisi):))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt