Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 8-9-10 Temmuz Kapadokya engelliler buluşması...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevğili kadir yine emek ve özveri istiyen güzel bir buluşma olacağından hıç koşku duymadıgım olayı gerçekleştirmek üzeresin emeğinize yüreğinize sağlık katlımcı tüm arkadaşlara güzel neşe dolu eğlenceler dilerim

Adaşım elimde olmayan yani işle ilgili sebeplerden dolayı aranızda olamayacağım.İyi eğlenceler diliyorum ;)

sevğili kadir yine emek ve özveri istiyen güzel bir buluşma olacağından hıç koşku duymadıgım olayı gerçekleştirmek üzeresin emeğinize yüreğinize sağlık katlımcı tüm arkadaşlara güzel neşe dolu eğlenceler dilerim

Güzel duygu ve düşüüncelerinden dolayı, teşekkür ederim Mahmut abii... selamlar...

Adaşım elimde olmayan yani işle ilgili sebeplerden dolayı aranızda olamayacağım.İyi eğlenceler diliyorum ;)

Tamam adaş; seni siliyorum listeden, kendine iyi bak....

Evet arkadaşlar süpeer buluşmaya az bir zaman kaldı....
Müsait olmadıklarından dolayı son anda gelmek istemeyen arkadaşlarımız yerine 2 kişilik kontenjanımız vardır...

Kapadokya'yı merak eden, doğa ile başbaşa farklı mekanlar görmek isteyen, gezmeyi eğlenmeyi seven arkadaşlarımızı bekleriz... İlk olarak beni arayan, mesaj atan veya buraya yorum yapan şanslı 2 kişiyi bekliyoruz....

Arkadaşlar size konaklayacağımız yerin linkini de atıyorum, ben gördüm çok güzel yer olup inşallah sizlerde beğenirsiniz....

Konaklama yerimiz : Sebahat Erol TOKSÖZ MYO Uygulama Oteli

Öncelikle böyle bir organizasyona emek harcayan arkadaşlara çok tşk. Bu organizasyonun güzel geçeceğinden eminim gelmeyi okadar çok istiyordumki kayserili kardeşlerimle tekrar bir araya gelebilmek umuduyla, ancak işlerimin yoğunluğu nedeniylen gelemiyorum. Ama işlerimi ayarladığımda sizlerle özlem gidermek için geleceğim. Kayseri grubu olarak ben çok sevdim harika insanlar iyiki varsınız iyiki tanımışım sizleri. Lütfen kusuruma bakmayın.

Slm Cemil Bey;

Sizi listeden çıkartmak gözmüzden kaçmış şimdi hemen çıkartıp yedekte gelmek isteyen arkadaşlarımız dahil edeceğim. Gelebilseydiniz bizler mutlu olurduk ama kısmet değilmiş diyelim, inş. başka bir organizasyonda buluşmak dileğiyle, sağlıcakla kalınız....

(Liste güncelleşmiştir)
Teşekkür ederim bol bol eğlenin gönlüm sizlerle inşallah başka buluşmalarda tanışmak üzere hoşçakalın

cafer ülgen+1
aliye +1
fatih aslan +1 ankara dan kayseri ye uğramadan ürgüp e gelecez.

ben geliyorummmmmmmmmmmmmmmmm:eek::eek::D:eek:

Merhaba Yörükoğlu;

Çok katılmak isteyen arkadaşımız olmasına rağmen ne yazıkki kontenjanımız tamamıyla dolu, ne yazıkki yerimiz yok...

Geç kaldın be hocam, inş. bir başka etkinliğimizde görüşmek üzere..

cafer ülgen+1
aliye +1
fatih aslan +1 ankara dan kayseri ye uğramadan ürgüp e gelecez.

Tamama anlaşıldı Cafer bey, sizlere hayırlı yolculuklar diliyorum....

Ürgüp.de görüşmek üzere....

Sevğili dostlar son gün geldi çattı , bizlere bu etkinlikte destek veren gelen veye çeşitli sebeplereden gelemeyen gönül dostlarına çok teşekkür ediyoruz. Biletlerini alıp yola çıkacak olan arkadaşlarada , hayırlı yolculuklar! yolunuz açık olsun diyoruz.Her zaman olduğu gibi yine hep birlikte çok güzel 3 gün geçireceğiz, yeni yerleri görüp, yeni dostluklar kuracağız. Her günün güzel geçmesi dileği ile herkese sevğilerimizi yolluyoruz.

ah be ne güzel programmış ama olsun hepinize hayırlı eğlenceler dilerim

Organizasyona katılan arkadaşlarla telefonda görüşüyorum sürekli harika bir buluşma olmuş. Katılamamının ve organizasyonu düzenleyen güzel insanlarla görüşemememinn üzüntüsünü yaşıyorum. Emeklerinize sağlık.

başta gökhan bey saygı değer eşi nilay hanım kadir can gökalp mustafa kahveci ve aytekin durmuş beye ve emeği geçen tüm gönüldaşlarımıza teşekkürlerimi bir borç bilirim sizleride unutmadık feridun ve eyüp kardeşlerim burada en renkli abimde osman buz abimdi kayseriye ilk geldiğimde onu göreceğim şimdiden özledim osman buz abim ve sizleride organizasyona katılan arkadaşlarım kalın salıcakla

Bu etkinlikte bizlere gönülden desdek veren , onlarca yolu göze alıp, gelip bizlerle birlikte olan arkadaşlara çok teşekkürler . Ufak tefek eksiklerimiz olduysa enğin hoşgörünüze sığınıyoruz.Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için yola çıktık! yine kanımca çok güzel günler geçirdik.Yeni yerler görüp yeni dostluklar edindik, gönlümüzce eğlendik,hepsinden önemliside yüzlerde lülen gülücükler görmek bizleri onurlandırdı.Bizlerde seni çok sevdik fatih kardeşim, şimdiden hepinizi özledik , iyiki varsınız iyiki sizleri tanımışım

Selam dostlar. Kayseri -Ürgüp dayanışması ile hazırlanan Kapadokya gezisi süperdi arkadaşlar. İlgi, alaka, samimiyet, anlayış ve dostluk süperdi. Çok mutlu oldum, çok memnun kaldım. Tüm emeği geçen dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu gibi organizasyonlarda buluşmak umuduyla. Hoş ve mutlu kalın.

Güzel yorumlarınız için çok çook teşekkür ederim. İyiki geldiniz, iyiki tanıdık sizleri, sizler harika insanlarsınız.... Gönül isterdi ki kontenjanımız daha fazla olsaydıda diğer katılmak isteyen arkadaşlarımızda katıla bilseydi ama ne yazıkki kontenjanımız bütün zorlamamızla en son 70 kişi ile sınırlı idi ve 70 kişilik kontenjanımızı 3 kişi fazlalıkla yani 73 kişi ile çok güzel bir şekilde, hep birlikte yapmış bulunmaktayız... Katılımcı arkadaşlarımızın hemen hemen hepsiyle organizasyon bittikten sonra görüştüm, hepside sağ salim memleketlerine gitmiş bulunmaktadır... Dünyanın bir çok ülkesinden gelerek Kapadokya bölgesini gezen, gören turistlerin yanısıra bizler dibimizde sayılan kendi memleketimizde ki kapadokyayı tanıyıp göremiyorduk ama bu vesile ile çok güzel yerleri görüp, gülerek eğlenerek dostluk içinde çok güzel 3 günü hep birlikte geçirmiş bulunmaktayız... Bize bu güzel yerleri görmemizi sağlayan Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Ürgüp belediyesine sonsuz teşekkürlerimizi sunar, İnşallah bundan sonraki etkinliklerimizde hep beraber olmak dileğiyle...

Fotoları facebook; azra müzik yapım, tekerlekli sandalyeliler platformu veya kendi şahsi sayfam olan kadircan gökalp adresinden görebilirsiniz....

Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için....

sağlıcakla kalın...

erciyes; şimdi buraya kadar herşey iyi güzel ve hatta harika...
Emeklerine sağlık, zor iştir bilirim... Ne mutlu sana ve katılan tüm arkadaşlara ki, harika bir olayı yaşayıp tanık oldunuz.
Paylaştığınız tüm güzellikler, tadından yenmez anılar oldu...

İyide kardeşim;
Organizasyonu bu sitede düzenledin mi? Evet...
Katılımcılar bu siteden mi? Evet...
Peki...
Neden fotoğraflar "Albüm" forumunda burada da paylaşılmıyor?

kadircan bey sen ben davasında biz demeyi de inşallah öğrenecek:mad:

erciyes; şimdi buraya kadar herşey iyi güzel ve hatta harika...
Emeklerine sağlık, zor iştir bilirim... Ne mutlu sana ve katılan tüm arkadaşlara ki, harika bir olayı yaşayıp tanık oldunuz.
Paylaştığınız tüm güzellikler, tadından yenmez anılar oldu...

İyide kardeşim;
Organizasyonu bu sitede düzenledin mi? Evet...
Katılımcılar bu siteden mi? Evet...
Peki...
Neden fotoğraflar "Albüm" forumunda burada da paylaşılmıyor?

Slm CEM;
Bir güzel etkinliğimizide sizlerin sayesinde bir araya gelip, gülerek eğlenerek, sağsalim bir şekilde bitirmiş bulunmaktayız. Güzel yorumların ve bize olan yardımlarından dolayı sana ve diğer yönetici arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Fotoğraf konusuna gelincede; diğer konularda birçok yardımın olduğu gibi foto konusunda da daha etkinlik başlamadan önce senden özel mesajla bu konuda da yardım istemiştim ama senin verdiğin link ve adresi uygulamaya çalıştığımızda açılmadı ve bizlerde beceremedik yoksa tabikide burda da fotoğrafların paylaşılmasını çok istemişizdir... Eğer bize bu konuda tekrar yardımcı olursan sevinirim....

Saygılarımla-Kadircan

SİZE GÖNDERMİŞ OLDUĞUM ÖZEL MESAJ VE SİZDEN GELEN YANIT:

Benim özel mesajım-Tarih(16.06.2012) :
slm CEM;
Ben KAPODOKYA ile ilgili fotoğraf paylaşmak istiyorum ama beceremedim bu konuda bana yardımcı olurmusun...

Sizin bana yazmış olduğunuz özel mesajınız:
Bu linke tıklayıp resmi yükleyin. Sonra gelecek pencerede 3 ayrı kod olacak. Siz forumlar için olanı kopyalayıp alacaksınız.
Bu aldığınız kodu bizim sitede foruma yapıştırınca resim çıkacak.

http://www.hizliresim.com/

Bana attığınız mesajda, ortada daha olmayan resimleri yüklemeyi beceremediğinizi söylemişsiniz?
Neyse...
İlkokul 3. sınıf birinin dahi anlayacağı kadar detaylı bir şekilde yeniden yardımcı olayım.
Yapacağınız tek şey, siteye gidip "resim yükle" ile resimlerinizi yüklemek.
Kolay gelsin...

Verdiğim linkte gelen sayfada ilk önce
1-dosya seç butununa tıklıyorsunuz.
2-Buluşma fotoğrafları bilgisayarınızda neredeyse, gelen pencerede o fotoların ilkini seçiyorsunuz.
(Daha sonra sırayla tüm fotoğraflar tek tek seçilerek albüm oluşacak)

3-Dosya seç yazısının yanında, seçtiğiniz resimin adını göreceksiniz
4-Şimdi "resim yükle" butonuna basıyoruz.

5-Fotoğrafı burada size gösterecek.
6-Resim yükle butonuna bastıktan sonra 3 ayrı kod gelecek, siz ortadaki kodu kopyalayacaksınız.

Bizim sitede bizbize forumunda albümler var. Burada yeni bir konu aç butonuna basınca bu pencere gelecek.
7-Albüme başlık yazın
8-Kopyaladığınız kodu buraya yapıştırın.

Bundan sonra her fotoğrafı bu şekilde yüklemeye devam edin. Her resim için verilen kodu alt alta yeni açtığınız başlığa ekleyin.
SADECE BU KADAR...

Slm CEM;

Her ne kadar üniversite okusamda, sizin foto yükleme olayı o kadar karışık ve zaman alıcı ki ancak ilkokul 3. sınıf seviyesinde anlatmanla anlayabildik :) Yardımların için çook teşekkür ederim...

Arkadaşlar:
Kapodokya fotolarımızı aşağıdaki linkte görebilir sizlerde aynı şekilde fotolarınızı bu linkte paylaşabilirsiniz....

http://www.engelliler.biz/forum/sit...mmuz-2012-kapadokya-engelliler-bulusmasi.html

Sağlıcakla Kalın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt