Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] Afyon sandıklı kaplıcalarında buluşma | 12 Eylül 2014

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 nımaradaki fatma hanım da ona yardım ve yataklık mı yapacak abi :D + 3 numaradaki lela diye bir isim duymadım leyla mı olacaktı acaba :D

Gelecek olan arkadaşlar hangi saatte burada olacaksınız.lutfen belirtin

Bu listenin alt alta iki kere kopyalanmış hali vardı arkadaşlar.bu haline şükredelim :-D hACER kurşuncu ve fATMA ertaş cinayet işleyecek tipler değil rahat olun :-D bence lela'da halinden hiç şikayetçi değil buna inanın ;-) bence herşey güzel olacak. Saygılar...

cuma sabahı 9 da yoldayım bakalım saat kaçta ulaşırım otele.

TSK. yola çıkacak arkadaşlar hayırlı yolculuk kalın giysi alın yanınızaaaaaaaa

Bu listenin alt alta iki kere kopyalanmış hali vardı arkadaşlar.bu haline şükredelim :-D hACER kurşuncu ve fATMA ertaş cinayet işleyecek tipler değil rahat olun :-D bence lela'da halinden hiç şikayetçi değil buna inanın ;-) bence herşey güzel olacak. Saygılar...
cinayet işlemiyeceklerinden bende eminim zaten cem abi şakasına takılınca bende yazayım dedim :)

çok tşk

arkadaşlar kim hangi saatte gelecek lütfen bildirin benim numaram olan beni arasın yoksa serkanı ararsanız sevınırım. sızı orada bekleyecem. Jem bey bana kızıyor valla çok kelime yanlışım varrrrr

Ben gece 12.00 biniyorum kısmetse sabah 7.30 da sandıklı da olacağım.

ilk misafirimizi yerleştirdim çok beğendi inşallah sizlerde aynı şekilde memnun kalırsınız yolda olan arkadaşlarım allahım sağ salim gelip gitmenizi nasip etsin

Harika bir buluşma oldu.otel çok güzeldi.elif_kız a emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürler. ..unutamıyacağım bir buluşma oldu.süprizlerle doluydu :))) antep grubuna da emeklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederiz.hayatımda geçirdiğim en guzel doğum günümdü.beni çok duygulandırdınız. İyiki varsınız arkadaşlar

Aslında neden böyle bir duyguya kapıldım bilmiyorum. Ben sandıklıya yeni geldim ondan mı kaynaklandı yine bilmiyorum. Bu veda beni öyle etkiledi ki. Beni bu yabancısı olduğum yerde yalnız bırakmayan yanımda olan buralara kadar gelen can dostlarıma çok tşk. Antep Grubu(Çetin Bey, Mahmut Abim, Hayri, Fethullah) çiğ köfte partiniz için tşk. Katılan tüm can dostlarıma çok tşk. sizden ayrılmak beni üzdü. Sizlerle dolu dolu 2 gün geçirdim.

Serkan (tolga 06) kardeşime gösterdiği ilgiden emeklerinden hatta işini bile tehlike atarak geldiği için tşk.

Son düzenleme:
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...:) İyi ki varsınız arkadaşlar...

Her şey çok güzeldi.... Çok eğlendik keyif aldık ve sıcak dostluklar kurduk... Bizleri bir araya getiren başta meleğe ve diğer emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...

Hersey çok güzeldi meleğim başta olmak üzere Otel çalışanlarına kadar ilgi alaka sonsuz du, cok teşekkür ederim kendi adıma, dinledim keyif aldım emeğine sağlık tüm ilgilenen dostlarımızın ... :)

Melekciğim ve bu organizasyona gelen tüm arkadaşlara teşekkürler, Ben şu kadarını söyleyeyim otel süper herşey süperdi.Tek kelime ile yüreğinize sağlık Ahmet ve Tamer beylerede sonsuz teşekkürler.
Safyan otel çalışanlarına da ayrıca teşekkür etmek gerek herkes çok ilgilendiler.
Çok ana çok güzeldi ne kadar teşekkür etsem az Melek bu Safran otelin ilk buluşması olsun lütfennnnnnnnnnnn ;)

Bu organizasyonda beni yalnız bırakmayan can dostlarıma çok tşk. Sizlerin buradan memnun bir şekilde ayrılması beni daha çok sevindirdi. Sibel'im anlaşmadık mı tabiki ilkti nezaman isterseniz buradayım siz yapın deyin ben emrinizdeyim canım. Akşama yanındayımm)))

Son düzenleme:
arkadaşlar çok geç haberim oldu bende katılmak isterdim :( şimdi otele baktımda fiyatlar çok yüksek biz ayrı olarak gitmek istersek indirim olurmu acaba ?

beş yıldızlı otelde beş yıldızlı bir buluşma oldu çok güzeldi ben çok memnun kaldım. herşey süperdi: ) emeği geçen tüm arkadaşlara Teşekkür ederim.

Meleğim bize gece gündüz demeden zaman ayırıp harika iki gün yaşattığın için .. emeği geçen herkese özelliklede otel görevlilerin göstermiş olduğu ilgi alakadan dolayı çokkk teşekkür ederim...özellikle belirtmek istiyorum otel biz engelliler için çok uygun hiç bir sorun yaşanmıyor

Nazlım sizleri buradan memnun göndermek beni çok mutlu etti. Arkadaşlar sibeli ziyarete gittim otel sahibiyle tanıştım. arkadaşların yılı beklemesin gelmek isteyen olursa sayı önemli değil istedikleri zaman gelsin dedi gelmek isteyen olursa bana bildirin olurmu

Vallah arkadaşlar Melek haklı çok şeker insanlardi her beyefendi ve eşi.Sizlere kapımız her zaman açık dedi, Ben de çok memnunum otelin tüm çalışanlarına çok ama çok teşekkür ederim.Sandıklı Safran termal otel süperrrrrrrr.Buradan gelmek isteyen arkadaşlara duyrulur.

Güzel bir organizasyondu emeği geçen tüm can dostlarıma teşekkür ederim....

Melek buraya resim konsa herkes bizlerin nasıl güzel bir yerde iki gün geçirdiğimize anlar :)
Resim olan ve koymayı bilen arkadaşlara duyrulur lütfen :)

onca çabası, ilgisi, alakası bizlere gösterdiği ev sahipliği, engin hoşgörüsü, bu güzel insan, melek kardeşime çoook çok teşekkürler. tadı damağımızda kalan bi buluşma oldu.....ayrıca antep gurubundaki arkadaşlara da çook teşekkürler bitmez tükenmez enerjileriyle buluşmamızın her anına hareket aktivite coşku kattılar.

Canım abim o güzellik sizlerle geldi ve gitti. Sizlerden ayrılmak beni nasıl üzdü bilseniz. Herzaman beklerim. Allah bana burda kalmayı nasip ettiği sürece burda bir kardeşiniz var unutmayın canınız nezaman istedi gelin. Antep grubu (Mahmut Abim,Hayri, Çetin Bey, Hasan Kökmen, Fethullah) bende tşk gecemize renk kattığınız için

hepinize çok tşk ederim herşey çok güzeldi eksiksiz keyifliydi eglenceliydi dostlarla olmak çok güzel emeğine sağlık sevgili dosdum elif kız :)

harika bir organizasyondu canım arkadaşım meleğin eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt