buluşmalarda ki amaç tanışma kaynaşma,sosyal içerikli işlerin bu sayfalarda yazmakla birşey elimize geçmez..çünkü toplam 50-60 kişinin o otelde nasıl bir sosyal içerikli katkısı olur.onu bilemiyorum...bu işlerin yapılması için medya desteği ve stö lerin de detek vermeleri lazımki ses getirsin..bu işlerin en güzel adresi Başkent Ankara dır..Amasya da ki 50 kişi nasıl bir örğütlenme yapılması gerekli oda ayrı bir konu...
özet olarak bu buluşma stö olarak görevli insanların toplantısı haline gelecektir..
burda ise dostluğun sanaldan reele dönmesi ,tanışma ,yeni dostluklara yelken açmaktır..ben ankara da kök hücre için buluşma yaptım..sitemizde duyurular bölümün de duyurdum...dostlarımdan bilinen kişilerden hariç bir destek görmedim...bunlar ayrı platformda duyuru yapılarak yapılmalıdır...düşüncelerinizde haklısınız..siz bir başlık açın önderlik edin site dostlarımızın destegi ile ne yaparız..onları o sayfada düşünelim..
buluşmada eğlenme ve dinlenme dostlukları pekiştirmeye devammmm..çoşku başlasın........sevgi selinde boğulunuz..