Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Üye buluşması] Antalya Olimpos Organizasyonu 13-18 ekim 2014
bence saçma bir organizasyon güzel antalyamın çok daha güzel harika yerleri varken hiçmi düşünmezsiniz tekerlekli sandalyedeki arkadaşlarımızı tüm engelli arkadaşlarım adına tekerlekli sandalye kullanan arkadaşlarım olmadan bir buluşmamı aslaaa yapacaksanız adam gibi buluşma yapın delal hannım
Olimpos Harika bir yer,ama tekerlekli sandalyeli arkadaşlarımıza uygun değil,sakin ve huzurlu bir tatil geçirmik isteyenler için mükemmel,sahilide bitkilerle kaplı antik kenti de çok güzel.görmenizi tavsiye ederim.Belki 2 gece katılabilirim.
14-16 Mart tarihleri arasındaki Antalya Olimpos'da düzenlenen 81 ilden gelen engelli buluşmasına 29 kişilik bir gurupla katılıp çok eğlenmiştik.Ağaç evlerin kendine has kokusu,havası ve doğası bizleri büyülemişti adeta.Hele buluşmayı organize eden Hacer ablamızın bizleri sıcacık karşılaması herkesle tek tek ilgilenmesi Türk misafirperverliğini sergilemesi takdire şayandı.Buluşmayı organize eden Hacer ablama Delal arkadaşıma başarılar diliyorum.Katılımcı arkadaşlarımız lütfen bizim yerimizede eğlenin.
Bu seferki buluşmaya 31 Ekim_2 Kasım tarihleri arasındaki yapacağımız İzmir/Ödemiş buluşmasına hazırlandığımız için katılamıyorum.Ayrıca bu buluşma sonrasında hepinizi İzmir/Ödemiş buluşmasına davet ediyorum.Emin olun gelemesekte yüreğimiz sizinle...