durum belirsizzzzzz
S serkanabi Yasaklı Üye Üyelik 6 Eki 2008 Konular 22 Mesajlar 469 Reaksiyonlar 0 14 Nis 2009 #31 durum belirsizzzzzz
ECOnomiST Üye Üyelik 28 Eyl 2007 Konular 8 Mesajlar 156 Reaksiyonlar 0 9 May 2009 #32 ist daki arkadaşlarda bişey var... yaz gelmiş heryer cıvıl cıvıl neden bir buluşma yapılmıyor... yani çevresi geniş ve davet ettiğinde katılımı yüksek olacak bazı arkadaşların bu işe önayak olmaları gerekmezmi? kendi arkadaş çevrenizle 3-5 kişi bir araya gelip buluşuluyordur elbette ama arada bir toplu şeylerde yapılsa da bizlerde iştirak edebilsek... bu konuda bi çalışma yapılsın lütfen... yoksa ben bi tane yapıcam ve gidip tek başıma oturucam orda walla...
ist daki arkadaşlarda bişey var... yaz gelmiş heryer cıvıl cıvıl neden bir buluşma yapılmıyor... yani çevresi geniş ve davet ettiğinde katılımı yüksek olacak bazı arkadaşların bu işe önayak olmaları gerekmezmi? kendi arkadaş çevrenizle 3-5 kişi bir araya gelip buluşuluyordur elbette ama arada bir toplu şeylerde yapılsa da bizlerde iştirak edebilsek... bu konuda bi çalışma yapılsın lütfen... yoksa ben bi tane yapıcam ve gidip tek başıma oturucam orda walla...
Edoş Yeni Üye Üyelik 2 May 2009 Konular 3 Mesajlar 16 Reaksiyonlar 0 13 May 2009 #33 ben gelmek isterdım lakinnnnnn aksam olması yuzunden gelemem daha erken bı saat olsaydı gelırdım tüh ya
ben gelmek isterdım lakinnnnnn aksam olması yuzunden gelemem daha erken bı saat olsaydı gelırdım tüh ya
S salim52 Üye Üyelik 13 Eyl 2005 Konular 27 Mesajlar 326 Reaksiyonlar 0 13 May 2009 #34 slm tamam arakadaşlara biraz hareketlenelım yaz geldi özledık güsel günleri
veysel çelebi Üye Üyelik 7 May 2008 Konular 5 Mesajlar 175 Reaksiyonlar 0 17 May 2009 #35 ben de gelebilirim aslında işlerim vardı sınavlarım işim falan çoğu azaldı bu aralar buluşmalara daha rahat katılırım
ben de gelebilirim aslında işlerim vardı sınavlarım işim falan çoğu azaldı bu aralar buluşmalara daha rahat katılırım