Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Organizasyonu] 2 Eylül Pazar: Konya buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

COMANDANTE

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Organizasyonun Tanımı : 1.KONYA Buluşması
Sitede Organizasyonu düzenleyen kişi(ler) : COMANDANTE
Organizasyon için irtibat telefonlar:
Organizasyona katılım için gerekli katılım ücreti: Herkes Kendi Üçretini Karşılıyacak
Organizasyon Tarihi: 2 EYLÜL pazar
Organizasyon saati: 13.00
Organizasyonun gerçekleşeceği adres: ALAATTİN Çay Bahcesi

Diğer açıklamalar: Organizasyonun amacı engelliler biz ailesine üye olan birbirine yakın illerdeki arkdaşların tanışmasıdır. Çok kapsamlı bir buluşma olmasa da genede bir birimizi tanıyacagımız muhabbet edebilecegimizz bir gün düzenledik....

Katılımcılar:

1- COMANDANTE +2
4- Arzu_77 +2
7- gülpembe-10
8- BEKTAŞ
9- mustican
10- BARIŞ ÖZCAN +1
12- Barış01
13-Roaccutane
14-FATOŞ42
15-melpomene
16-ilyascura
17-serdarserdar
18-Forza
19-mehmetcitir+2
22-polat979
23-E R N E S T O
24-Denizce
25-Çetin
26-ALEW
27-ayşenaz+1
29-

comannn neden o kadar gec yaa bulusma saatii:(( ogle saatleri olsa katilabilirdim belki ablam yaa:(

canim gardasim benim pazara erkene almis saati ablasi gelsin diye. eh gelmezsem ayip olur ekle beni de :D

O TARİHTE TOKATTTA OLACAM AMA TEYZEM VAR ORADA KONYA YI SEFVVERİMM ALATTIN TEPESİNİDE BİLİRİMM NE GUNLERDI O TEYZE OGULLLARIYLA GEÇİRDİĞİM GÜNLER

AH BE BENDE GELMEK İSTERDİM DE AMA NERDEEEE .SİZLERLE YAKINDAN TANIŞMAK GÜZEL OLURDU EMİNİM

konyayi zaten gormustum gelmesem daha iyi olur :lol:

SEVGİLİ COM,
ORGANİZASYONUNA KATILMAYI İSTERDİK.HATTA BEN TAKIMI TOPLAR GELİRDİM:) ATOM KARINCA,BULUERUSH,MİNERVA,KONAK....
O TARİHLERDE TATİLE ÇIKIYORUZ.
SİZE ŞİMDİDEN İYİ EĞLENCELER
HER ZAMAN ANKARA'YA BEKLERİZ ABLACIM,ORGANİZASYON OLMASI ŞART DEĞİL

vay atomum nickin çok şirin 8) , eh atom söylemiş kendi aramızda bir kiritik yaptık ama dediği gibi o hafta tatile denk geliyor, sizlerle birlikte güzel bir sohbet ortamını paylaşmak bizim içinde çok güzel olurdu ve yüzyüze görmek comandante ve ekibini ama başka zamana inşallah,hepinize iyi eğlencelerrrrrr :wink:

Katılan arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler dilerim...

TEŞEKKÜR EDERİM ATOM ÖNEMİLİİİ DEGİL AMA

SİZLERİ 2.KONYA BÜYÜK BULUŞMAYA BEKLERİM İŞTE O ZAMAN KESİN GELİN ÇÜNKÜ ÇOK GÜZEL OLACAKK

DESTEGİNİZ İÇİN TŞK EDERİM MİNEVRA ABLA

SANA DA TEŞEKKÜR EDERİM ABDULLAH ABİİİİ

inşallah bende orda olacağım görüşürüz arkadaşlar

nerde konyalilar yaww bu kadarcik misiniz arkadaslar :)

tarih ve saat degisti ondan mi acep :roll:

Bende gelmek istiyorum ama bakalım gerçekleştirebilirsem eğer gelmeye çalışacağım. Tabi bir akslilik olmazsa..

roaccutane' Alıntı:
nerde konyalilar yaww bu kadarcik misiniz arkadaslar :)

tarih ve saat degisti ondan mi acep :roll:

[url=http://www.engelliler.biz/forum/viewtopic.php?p=89294#89294' Alıntı:
İki yıl kadar önce Baben[/url]]...
Ben, 1,5 yıldır evden çıkabilmiş değilim. En kısa yolu ben yapıyorum yani. :wink: Bu yüzden bütün Konya'lı arkadaşlarımdan özürler dilerim. :oops: Organizasyonlarda beni hesaba katmasınlar.. :cry: :cry:

Hâlâ sözümdeyim. ;)

Gönül isterdi ki, böyle bir organizasyonda ev sahibi olarak sevgili COMANDANTE'yi yalnız bırakmayayım, misafirlerimizi en iyi şekilde ağaırlayalım..

Ama sadece "istemek"le kalıyor, bazı şeyler. :(

Fotoğraflarınızı (belki video görüntülerinizi) site albümünde izlemekle yetineceğim. ;)

Hepinize şimdiden iyi eğlenceler dileyeyim. :D

taa buralardan oraya gelmisken seni de tanimak isterdim babür abi katılsaydın tam süper olacaktı :)

napalım kısmet :)

MERHABA ARKADASLAR O GUN DUNYA KADAR ISIM OLACAK BUYUK BIR IHTIMALLE AMA HER NE SART VE KOSUL OLURSA OLSUN ORADA OLMAYA GAYRET GOSTERECEGIM. AYRICA BOYLE BIR FIKIR ICIN HERKESE AYRI AYRI TESEKKUR EDIYORUM. SAYGILARIMLA..

ILETISIM: 0 505 667 5770
E-MAİL: forza_dk@hotmail.com // http://forzaxion.spaces.live.com/

insaallah orada olacagız arkadaslar bızlerı bızden baskası tam bılemez bulusmak dılegıyle

Ben de gelmeyi çok istiyoruuum :!: fakat şu an Konya dışındayım. Ne zaman döneceğim belli değil :cry: ama yetişmeye çalışacağım.

tatilimi bitirdim ayağımın tozuyla geldim :p :p benide yazdınızmı listeye :p görüşmek üzereee :p

ANKARADAN GELEN OLURSA BENDE GELİRİM

değerli site arkadaşlarım çok güzel yapmışşınız sevindim bende gelmek istiyorum ama yalnız değil ankaradan gelen arkadaşlar olursa bende gelecem.

cafer ben ankaradan gidecegim. baska gitmek isteyen arkadaslar olursa beraber gidelim topluca

..

engelli değilim ama en azında engelliler için calışan biriyim inş. aranıza kabul edersiniz bi aksilik olmazsa bende ordayım 2 eylülde...

foruma sık sık yazamasamda sürekli takip ediyorum. konya buluşmasıda beni çok heycanlandırdı ama ne yazıkki o tarihte konyada değilim. katılamayacağım, ama buluşma sonrası yazılarınızı sohbetlerinizi forumdan takip edeceğim. hepinize iyi eğlenceler...inş. 2. buluşmaya katılırım.

MUSTİCAN KARDEŞŞ BURADA OTEL İSMİ İSYORSAN ALLAATTİNE YAKIN OTEL YOK ASLINDA AMA KALACAK YER LAZIMSA TEMİN EDEBİLİRİZZZ

TŞK EDERİM bilgehan UMARIM 2. ORGANİZASYONU DA YAPARIZZ

UMARIM GÜZEL BİR GÜN GEÇİRİRSİNİZ. İYİ EĞLENCELER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt