Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Organizasyonu] 2 Eylül Pazar: Konya buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KONYA

SANKİ VAZ GECECEKGİBİ KONUŞTUN NEYSE BENİ ZEVMİYON ZATEN BEN GİDERSEM SEN GELMEZSİN

Maalesef ben gelemiyorum arkadaslar :( . Biz denizle antalyadayiz o gün.. Size iyi eğlenceler..

KONYA BULUŞMASI

ARKADAŞLAR İİ GELMİŞİM KONYAYA
ETLİ EKMEK YEDİM (GICIK İLYAS)BANA KIYMALIYI ETLİEKMEK DİYE YUTTURDU

çok güzel bir buluşmaydı açıkcası katılan herkese teşekkürler

İLYASCIĞIM FARKEDEN NEKİ ÖYLE VEYA BÖYLE KONYALININ KAZIĞINI YEDİKYA ETLİ EKMEK DİYE KIYMALI PİDEYİ YEDİRDİLERYA

harika bi buluşma oldu kaçırmadığıma sevindim doğrusu:)

bi kaç aksilik dışında ( otobüse yetişemeyip konya da kalmam gibi :p ) herşey iyiydi:) tadını keyfini ben çıkardım diyebilirim konya buluşmasının :) beni misafir edip her türlü eziyetimi çeken, konya sınırları içinde gezdirmedik yer bırakmayan canım kardeşim comandante'ye ve onca yolu gelip beni yalnız bırakmayan dostum ernesto'ya , herşey için çookk çookk teşekkür ederim:)
:wink:

SİZLERİ AGIRLAMAK BÜYÜK ŞEREFDİ...HEM BİŞ YAPAMADIM DAHA

RİCA EDERİM SALİŞ NE DEMEK.. SEN GEL ARA SIRAAA:D

RESİMLER EN KISA ZAMANDA GELECEK ARKDAŞLAR

Merhaba arkadaşlar
O güzel organizasyonda bende vardım, yalnız konuşmakta biraz zorluk çektiğim için başınızı ağrıtmayayım diye muhabbete dinleyici olarak eşlik ettim :p O güzel atmosferden çıktığımda ilk işim siteye üye olmaktı amma, site açılmadığı için hevesim kursağımda kalmıştı, kısmet, üye olmak bugüneymiş. Üye olduğum site her yıl piknik organizasyon hazırlıyor, oraya gitmek bir türlü nasip olmadı, büyük şehirlerde tanışma partileri düzenleniyor, bizim neyimiz eksik dedik 4 spastikler olarak aklımızın bir köşesinde Konyada da bir organizasyon düzenlemeyi düşüyorduk, Allahtan bir göz isterken iki göz verdi, Konya dışına çıkmışız bile. bu tür toplantılar sık sık olur inşallah. Bu güzel organizasyonu hazırlayan, bizim bir araya gelmemizi sağlayan, engelli olmadığı halde ve çok genç olmasına rağmen bizim için çabalaması taktire şayan bir olaydır, Duyarlı COMANDANTE kardeşime şükranlarımı sunuyorum, Allah yolunu her daim açık etsin.

bende çok teşekkür ediyorum sevgili comandante ye :p kendi küçük yaptığı işler şimdiden büyük :p seni seviyoruz COMANDANTE :p :p

asıl ben sizeee teşekkür ederim ablaaaa her zman beklerimmm

katılımıznız için tşk ederimmm...:D:D

Ben istanbulda yasıyorum ama konyalıyım
30 Ağustosta konyadan dondum bu bulusmayı ogrendim
onceden bilseydim 2 gün daha kalırdım
30 ağustos günü Aleaddinde çok güzel saatler geçirdim
Beraber olmak nasip degılmış

arkadaslar bende çook gelmeyi istedim ama arkadasımın babası ameliyat oldu böbrek kanseri ve onun için yardım topladık durumları iyi değildi.bunun içinde gelemedim bir daha ki sefere ne olursa olsun gelcem ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt