Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Organizasyonu] 2 Haziran Cumartesi: İzmir'de Tanışma ve Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Laus_Deo

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Organizasyonun Tanımı: İzmir'de Tanışma ve Sohbet
Sitede Organizasyonu düzenleyen kişi(ler): y@ren & sunburn
Organizasyona katılım için gerekli katılım ücreti: Herkes kendi masrafını karşılayacak
Organizasyon Tarihi: 02 haziran 2007 cumartesi
Organizasyon saati: 14:00
Organizasyonun gerçekleşeceği adres: İnciraltı Engelliler Eğitim ve Kültür Merkezi İZMİR

KATILIMCILAR:

y@ren
sunburn
muzox5
semino
DİNÇ
leventgüleç
mısri
aysima
devrim
Mavisim

NOT : Büyükşehir Belediyesi Engelliler Eğitim ve Kültür Merkezi ( İnciraltı ) Kafeteryasında yapılan alış verişlerde Engelli kimlik Kartı olan üyeler yanlarında bir misafirleri ile gittiklerinde yapacakları harcamalardan %50 indirimli olarak yararlanmaktalar.Bilgilerinize sunarım.

Merhaba arkadaşlar,
Cumartesi saat 13 te eşimin alsancakta dr ile randevusu var. Büyük bir ihtimalle orada olacağım. işallah bir sorun çıkmaz yer ve mekan uygun. Teşekkürler organizasyon için.

EVETTT....
İZMİRLİ VE İZMİRE YAKIN OLAN BÜTÜN DOSTLARIMIZI C.TESİ GÜNÜ İNCİRALTINA BEKLİYORUZZ :) GELİN TANIŞALIMMM HADİİİİ :)

HEYYYYYYYYYYYY BENİ UNUTMAYIN SAKIN BENDE ORDA OLACAGIM İNŞALLAH

İZMİR

YA KEŞKE BENDE GELEBİLSEYDİM. BENİM YERİMEDE EYLENİN OLURMU. İYİ EYLENCELER.

a.ö.f sınavı varmış muzo; o yüzden engeltanımaz , tarih konsunda üzgün biraz :(

bir dahaki sefere ben de katılırım inş. iyi eğlenceler :)

SUNBURN ; AYSİMA VE DEVRİMİ DE EKLERMİSİN LİSTEYE :)

Çok kıskandım çokkkkkkkkkk

Ama siz yine de eylenmenize bakın sizleri sevgiyle kucaklıyorum.

Bir yanım sizlerle olacak.

Yaren e kesin türkü söyletinnnnnnnnnnnnnnnnnn :D

arkadaşlar çok üzgünüm şu anda yazlıktayım inşallah bi dahaki sefere size iyi eğlenceler.

Gelmek isterim. Aksi durum olmazsa orada olacağım.

davetiniz için çok teşekkür ederim ama o saatlerde çalısıyo oluyorum insallah baska sefere.saygılar

Arkadaşlar Davetiniz için Çok Teşekkür Ederim yarın Şehir dışında olucağımdan Gelemicem Sizlere İyi Eğlenceler İnş. Başka zaman görüşmek dileğiyle Saygılar

Merhabalar

Herkese bu organizasyonda iyi eğlenceler dilerim.

gelemiceğim için çok üzgünüm arkadaşalar :cry: size ii eğlenceler...

henüz gelemiyorum çok üzgünüm size iyi eglenceler :) :wink:

SEVGİLİ DOSTLARR :)

SİZİNLE TANIŞMAK İNANIN BENİ ÇOK MUTLU ETTİ :)
TOPLANMA İŞİNİ AKLINA GETİREN SUNBURN YANİ CEM ABİME
( YEŞİL GÖZLÜ DEVVV :) ) ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMM :))

DAHA NİCE BİRLİKTELİKLERE İNŞALLAHH :)

BİR DAHAKİ TOPLANTIYA GELEMEYEN ARKADAŞLARIMIZI DA BEKLİYORUZZZ :)

yakınlaşmak

slm dostlarım insallah birgün yüz yüze tanısırız.. gününnüz güzel geçmiştr innıyorum yürekten . insallah başka sefere yakın mevki olursa nasipse gelirim. MASUM ÇOCUK ALİ DOĞAN /MERSİN

Bugünkü buluşmaya gelen değerli arkadaşlar, sizleri tanımakve sizlerle olmak büyük zevkti. İşallah daha büyük bir buluşmada yine hep beraber oluruz. Selam ve sevgilerimle öpüyorum.

Buluşmayla ilgili ilk resimler aşağıdaki linkte verilmiştir. Bilgilerinize.

http://www.engelliler.biz/forum/viewtopic.php?t=24862

BULUŞMADAKİ ARKADAŞLAR ÇOK SAMİMİ CANA YAKIN KİMSELERDİ SİZLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM BİDAHA Kİ BULUŞMAYA DAHA FAZLA ARKADAŞIMIZI BEKLİYORUZ SİZLERLE OLMAK ÇOKKKK GÜZELLLLL

BENDE TÜM HEMŞEHRİLERİME TÜM İÇTENLİĞİM İLE TEŞEKKÜR EDİYORUM.BÖYLE GÜZEL BİR İZMİR CUMARTESİ GÜNÜN DE HEP BERABER OLDUK.İNŞALLAH YAKIN BİR ZAMANDA DAHA FAZLA İZMİRLİ HEMŞEHRİLERİMİZ İLE VE BU SEFER DAHA FARKLI BİR MEKAN DA TEKRAR BULUŞUR SOHPETLERİMİZİ DAHA DERİNLEŞTİRİR VE ARKADAŞLIKLARIMIZI PERÇİNLERİZ :)

KATILIMCI OLAN TÜM ARKADAŞLARIMA TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM.

BULUŞMA İLE İLGİLİ VİDEO GÖRÜNTÜLERİ EN KISA SÜREDE BURADAN SİZLERLE PAYLAŞACAĞIZ :)

ÖZELLİKLE MELEK ARKADAŞIMIZIN ( YAREN )'İN BİZLER İÇİN NEŞRETTİĞİ İKİ GÜZEL TÜRKÜYÜ BURADAN SİZLERLE PAYLAŞMANIN MUTLULUĞU İÇERSİNDE OLACAĞIZ :D

SAYGILARIM.

Oooo videolarımızda eklenmiş, kameraman cem ve filmmaker alper kaya tarafından. teşekkürler abiler kardeşler. güzel seyirler. :)

Canım dostlarım!!!!

Hepiniz ama hepiniz bir harikasınız. Mutluluğunuz hep büyüyerek artsın.

Yaren im o güzel sesini bir daha duymak ayrı bir sevinç kaynağı benim için. Sana teşekkür ederken büyük kameraman sunburn a ve tabikii bunu bizlere ulaştıran canım dostum alper e de sevgilerimi iletmeden geçemeyeceğim.

Sizleri sevgiyle kucaklıyarak öpüyorum.

emeği geçen herkese teşekkürler.... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt