Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Organizasyonu] 2 Haziran Cumartesi: İzmir'de Tanışma ve Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben foruma bir suredir ugramıyordum. bilseydim gelirdim bir dahaki sefere inşAllah..

katılamadığım için üzgünüm inşallah bir dahaki sef ere tanışma fırsatı buluruz ..

merak etme shadoww :) bomba gibii organizasyonlarla tekrar karşınızda olucazz :D bizi bekleyinnnn .... dimii cem abiiiii :D dimi muzoo abiii :D
dimi alper abii :D

BİR SONRAKİ ORGANİZASYONU İPLE ÇEKİYORUM CEM ABİİİİİ
ÇEKİMLER ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELİNE SAĞLIK HERKEZ HARİKA: :D :D :D

Valla görmedim mesajını sunburn inanki kaçırmışım ,üzüldüm ama güzel bir gün geçirmişsiniz sevindim bir dahaki buluşmaya katılmak isterim ....

Sanırım baya geç kaldım üzgünüm uzun zamandır girmiyordum siteye o yüzden haberim yoktu inşallah başka sefere giden arkadaşlar baya eğlenmişler bu etkinlikte emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler.
Yanlız bi dahaki sefere özel mesaj yerine mail ile bildirilse daha iyi olmaz mı?
Birde mümkünse pazar günü olmasında sakıncası yoktur umarım.

evet kenan haklı olabilirsin :) bu seferki organizasyon acemiliğimize geldi :) bir dahaki sefere daha koordineli bir çalışma ile karşınızda olucazz :) bizi bekleyinn :D organize komitemiz: alper abi, cem abi ve muzo abinin çeşitli incelemelerinden sonra size dönücez inş :D

BEN GELMEM :D YEMEK YAPACAKSAN GELİRİM YARENNN AMA YANIK OLMASIN LÜTFEEN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt