Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye organizasyonu] Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde 2 gün...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasankrmn

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
Kemer Le Chateau De Prestige Resort ile görüşüldü. Yapabilecekleri en uygun durum. Herşey dahil sistemde
ilk gün için karşılama kokteyli, 09:00 ile 23:00 arası herşey dahil açık büfe içki de dahil. Gece çorbası, ikindi gözleme partileri.
Denize 100 mt.1 kapalı 3 açık havuz. Oteli netten araştırabilirsiniz....
Gecelik fiyat 60 tl...

GELMEK İSTEYENLER ÖNCEDEN REZERVASYON YAPACAKLAR.
Transfer olayı da çözüldü. 2 gün için 120 tl Antalya dışından gelenler için yol masrafı. Havaalanı yada otogardan transferleri sağlayacağız.
Şimdi bu şartları kabul edip gelmek isteyenleri,listeye isimlerini yazdırsınlar. tarih olarak mart ayının sonu. Büyük ihtimalle 26 mart öğleden sonra girip 28 mart öğleden sonra otelden ayrılacağız.... Eğer ki daha iyi şartlar olursa o otel ile değiştireceğiz.

Katılanlar:
1-Kuyucak (1)
2-Çiğdem Kuyucak +1 (3)
3-Mediha (4)
4-Emel (5)
5-Dante (6)
6-Murat07ant (7)
7-Ümit07 (8)
8-Koca çorumlu +2 (11)
9-Prens mickeymaouse (12)
10-hasankrmn (13)
11-asabi cadı ve eşi (15)
12- levent retinis pigmentoza+2 (18)
13- Kalpsiz+1 (20)
14- güller diyarı +1 (22)
15- style (23)
16- iremay (24)
17- konyalı (25)
18- zehirliyaprak+1 (27)
19-sırdaş (28)

otel süper herşey süper anilarimizda yer oluçak 2 gün tatil ve fotograf karelerine tek tek yansıcak çok güzel bir hatira :)
bu tatil firsati kaçmaz kesinlikle

ben katılıyom antalyadan ama otelde kalmayabilirim

Abi 26 mart cuma öğleden sonra gelmem zor olur ya .Cuma akşamı otobüse binsem ctesi ordayım .Ctesi kalsak pazar ayrılıcaz otelden yeter ya ne yapalım ptesiyide izine bağlarız yaz abi beni de ama ben ctesi giriş yapıcam sorun olmaz herhalde

ben pek bişey yapmadım, veli bey saolsun yardımcı oldu.

Yurt dışında olmasaydım gelirdim, ama kısmet başka sefere..

iyi eğlenceler

üçret konusuna gelince sanirim öğlen 3gibi otelde oluruz topluca girişte receptıonda toplaniriz herkes tek tek otel üçretini öder anahatrini alir sanirim işlemler 1saat sürer sonra herkes odalarina dağilir 1saat sonra aşağida buluşuruz...zaten otele yatmaya gelmedik eğlenmeye çoşmaya geliyoruz valla benim planim en fazla 4saat uyurum diğer saatleri otel içinde değerlendirmeliyiz ;)

prens ücret erken rezervasyon olarak öncedem ödenecek.Rezervasyon sayısına göre oda ayrılıp,transfer için otobüs ayarlanacak....

bir an önce ayarlansa şu işlerde havaalından otobüsün kaçta hareket edeceğini bilsek..uçak biletini şimdiden alcam ucuza ama saati belli olmadan karar veremiyorum..

Haklısınız arkadaşlar ama önce rezervasyon yapacak kişilerin net listesi gerekli...Olmazsa önceden ismini yazdıran arkadaşlara öm atıp son durumdan haberdar edelim....

hocam söyle yapalim diğer başlikta bende katiliçam diyen arkadaşlari tek tek mesaj çekmeli katilma istegi hala devam ediyormu diye sorup bu başliğin linkini vermek...ayrica diğer önerim bence ilk 15gün bekliyelim belki yeni katilmak isteyen arkadaaşlarda olabilir eski ve yeni katilimcilarin sayisini toplayip otele öyle rakam verelimm hemen 50kişi ile sinirlandirmak iyi olmaz hem ben rahat 75kişi katilicağinina inaniyorum...otel belirlendi yeni katilmak isteyen arkadaşlarin olaçağini düşünüp katilip sayisini artaçağini düşünüyorum..hasan hoçam önce bence yeni bir başlik açmalisin ön kayittlar diye mesala 01,06,2010-01,21,2010 tarihine kadar kesin katilman isteyenler ön kayit için adini listeye yazilmasini talep etsin gibi.

sizlerle olmaktan mutluluk duyucam arkadaşlar benide ekleyin birde saat açısından kesin bişi söylerseniz hava alanından transfer hakkında ona göre uçak rezarvasyonumu yaptırcam

hocam söyle yapalim diğer başlikta bende katiliçam diyen arkadaşlari tek tek mesaj çekmeli katilma istegi hala devam ediyormu diye sorup bu başliğin linkini vermek...ayrica diğer önerim bence ilk 15gün bekliyelim belki yeni katilmak isteyen arkadaaşlarda olabilir eski ve yeni katilimcilarin sayisini toplayip otele öyle rakam verelimm hemen 50kişi ile sinirlandirmak iyi olmaz hem ben rahat 75kişi katilicağinina inaniyorum...otel belirlendi yeni katilmak isteyen arkadaşlarin olaçağini düşünüp katilip sayisini artaçağini düşünüyorum..hasan hoçam önce bence yeni bir başlik açmalisin ön kayittlar diye mesala 01,06,2010-01,21,2010 tarihine kadar kesin katilman isteyenler ön kayit için adini listeye yazilmasini talep etsin gibi.
hocam ayrica kesin olarak katilacağini belirten arkadaşlarin özeline kendi hesap numarasini verirsen herkes sana üçreti öder senin hesabina havale yapan arkadaşlar yine özel mesaj yoluyla yada cep telefonunzdan arayip sana bilgi verilir;)

arkadaşlar uçakla gelenler sadece istanbuldan gelmeyecek ki, örneğin biz izmirden bineceğiz uçağa. eee saatler çakışmazsa ne olacak?:confused:

----------

murat sen de mi geliyorsun:) erol abin de sevinecek buna... uçakla mı gideceksin sen de? eğer öyleyse sen de izmirden bineceksin, napıcaz:confused:

aaa sen otobüsle gidecekmişsin, şimdi gördüm.:)

evet asabi hanım gelicem ama 1 gün kalıcam ya mecburiyetten aslında hiç gelicek durumum yok ama sırf sizlerle tanışmak için orda olucam.Levo abi ile cemi kandırabilirsem belki de gurup olarak araba ile gelebiliriz

asabi abla illa saatlerin çakişmak zorunda değil yani imkansiz gibi bişi yani belirlenen saatten 1-1,5 saat önce havalimaninda olmaniz daha isabetli olur illa saati saatine gelirim diye inat yaparsaniz aksilikler olur moraller bozulur bu sefer 3-4saaat otele gelmek için ordan oraya koşturmacalar başlar bence 1-2saat önceden gelin hem sorun çikmaz hem kafaniz rahat olur hem erken gelen diğer arkadaşlarlada kaynaşirnisiz;)

arkadaşlar tarih olarak kesin 26 sımı tam kesin bişi söylerseniz sevinirim

Kesin liste belli olmadan tarih ve diğer ayrıntılar kesinleşemez...Asgari sayıya ulaşalım ki diğer ayrıntılarda kesinleşsin...

Nedendir bilmiyorum ama bu otel işi bana biraz yaşmış gibi gelmeye başladı

hasan abi, beni de ekleyin ölmezsem büyük bir zevkle gelirim. benim için iyi moral olur sınavdan önce. hasan abi 2 kişi yaz beni arkadaşımla gelmeyi düşünüyorum.

listete ismim yok ekleyin dememe rağmen birde şu durum var affınıza sığınırak belirtmek isterim.evet doğrudur erken rezarvasyondan yaralanmak için ödemeyi erken yapmalısınız. fakat kaç kişi bir başkasının hesabına para yatırır açıkcası bilemiyorum.nasıl yapmayı düşünüyorsunuz?

Katılanlar:
1- asabi cadı ve eşi (2)
2- levent retinis pigmentoza+2 (5)
3- Koca çorumlu +2 (8)
4- Kalpsiz+1 (10)
5- güller diyarı +1 (12)
6- style (13)
7- iremay (14)
8- konyalı (15)
9- zehirliyaprak+1 (17)
10-sırdaş (18)

Sevgili sırdaş normalde erken rezervasyon nasıl yapılıyorsa o şekilde olacak.Bir başka kişinin hesabı derken heralde beni kasdediyorsunuz.Zaten böyle birşeyi bende uygun bulmuyorum.Otelin yada tur şirketine hesabına yapılacak.

sevgili murat

neye dayanarak böyle bişey söyledin bilmiyorum ama biraz acele karar verdin bence.hasan hocam iyiniyetli olarak böyle bir organizasyona kalkıştı bizde ona yardımcı olamıyoruz maalesef uzakta olduğumuz için..hiç olmazsa moral bozucu ifadeler
kullanarak şevkini kırmamaya özen gösterelim derim ben.

Levent abi yok ben alınmam sorun değil.Ben organizasyon konusunda uzman biri değilim bir iddiamda yok.Belki de başaramayacağız.En baştada dediğim gibi biz Antalya ekibi olarak böyle bir buluşmayı kesinlikle yapacağız.Dedik ki biz toplanmışken diğer Engelliler biz ailesinin güzel fertleride bize eşlik etsin.Eğerki hep birlikte gidemezsek biz Antalya ekibi olarka yapıcaz bu işi...Ama olmaması için şuanda bir sebeb göremiyorum.Hiçbir sorun yok şuan.18 kişi geleceğini söylemiş.Bu rakamın en az 50 ye ulaşcağını düşünüyorum.40 kişi bile olsak süper bir organizasyon olur....

Hemşocum benim ismimide yazarmısın listeye.. Biz zaten orada olacağız ama yinede listede ismimiz olsun değil mi :)

Haklısın hemşom eklemeleri yapalım diğer hemşolara ulaşınca onlarıda ekleriz...
Katılanlar:
1-Kuyucak (1)
2-Çiğdem Kuyucak +1 (3)
3-Mediha (4)
4-Emel (5)
5-Dante (6)
6-Murat07ant (7)
7-Ümit07 (8)
8-Koca çorumlu +2 (11)
9-Prens mickeymaouse (12)
10-hasankrmn (13)
11-asabi cadı ve eşi (15)
12- levent retinis pigmentoza+2 (18)
13- Kalpsiz+1 (20)
14- güller diyarı +1 (22)
15- style (23)
16- iremay (24)
17- konyalı (25)
18- zehirliyaprak+1 (27)
19-sırdaş (28)
20-elif_kız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt