Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye organizasyonu] Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde 2 gün...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antalya da ikamet edenler sadece otelde kalmamak şartıyla diğer etkinliklere katılabileceklermi ? bu konuda bilgi verirseniz memnun olurum

Otel dışında herhangi bir etkinlik olmayacak.Dolayısı ile otelde kalmayanlar katılamayacaklar...

hasan bey bende katılacam ınsallah benıde eklermısınız alcım cıktı ınsallah ozamana kadar rahat yururum

hocam söyle fikir düşünüyorum otel yöentimi bize tolerans sağlar mi yani otel girişinde ehrkez üçreti öder yani her şekilde otel yönetimi üçreti aliçak ha peşin ha otele giriş yaparken yani bize küçük bir tolerans sağlayabilir diye düşünüyorrum otel yönetimi ama yinede olmazsa dediğn gibi ya tur şirketine yaada otel yhesabina parayi yatirçazz;)

asabi abla illa saatlerin çakişmak zorunda değil yani imkansiz gibi bişi yani belirlenen saatten 1-1,5 saat önce havalimaninda olmaniz daha isabetli olur illa saati saatine gelirim diye inat yaparsaniz aksilikler olur moraller bozulur bu sefer 3-4saaat otele gelmek için ordan oraya koşturmacalar başlar bence 1-2saat önceden gelin hem sorun çikmaz hem kafaniz rahat olur hem erken gelen diğer arkadaşlarlada kaynaşirnisiz;)

haklısın prens, ayarlamaya çalışırız kendimizi. daha olmazsa otomobille geleceğiz artık:)

prens durup durup kafana göre şeyler çıkarıyorsun.Sen yorma kendini elimizden geleni yapıyoruz....

tmm hoçam maksat sana yardimci olmak biliyorum çok zor ve büyük bir organizyasyona imza atiyorsun azda olsa yükünü hafifletmek için fikir önerisi sunuyorum

hasan bey ben maksatlı sormadım sorumu özür diliyorum yalnış anlaşılmışsam.sadece düşüncemdekini belirtmek istedim. inşallah ben ne olursa olsun o programda olucam ayrıca burdaki kimseyi tanımıyor sayılırım uzun zamandır sitenin üyesi olsamda çok sık girmiyorum. bu organizasyona katılma amacım sizlerle birebir tanışmak.

Ah ah bende gelebilsem de önce sırdaş ablamla bir kavga edebilsem de mutlulukların mutluluğunu ve seyredenlerin bunlar neyapıyon dercesine seyretmeleri ile yazmış olduğu duyğulu sevda çiçeği kadınlara dair yazdıklarını bir kendi dilinden dillete bilsem..diye içimden geçiyor ama aile ortamım ve rahatsızlığımın uzun mesafeli ziyaretlere el vermemesi beni bazı ortamlardan uzak tutuyor.
Ama övgüye değer uğraşıların verildiği fedakarlıkların en üst seviyede olduğu bu birliktelikle hasan hocanın çabaları inşaallah boşa gitmez.
Inşaallah sizlerin boy boy resimlerine bakarakta bizler mutlu oluruz.
Hasan hocam rabbim kolaylıklar ihsan eylesin...
Sayğılar

sevgili nurullah abiciğim ne güzel sözler bunlar çok teşekür ediyorum beni onure ediyorsun.

Hasan Karaman patlama noktasına nasıl ve nezaman gelir acaba diye düşünürken galiba sınıra az kalmış.
Arkadaşlar Hasan eğer bizlerden bu konuda yardım isterse elimizden geleni yapmaya çalışalım ama bu arkadaşımız bir organizasyon yapıyor; isteyen ,gelebilen gelir.
Memnun olup olmadığımızı da daha sonra burada yazar paylaşırız.
Sürekli bir öneri kafa karaştırmaktan başka bir şey değil.

Not:Hasan ,sen nerede yaparsan yap bu organizasyonu isterse pansiyon olsun biz geliyoruz.

budur Çiğdem ablacım ;) çadır bile olabilir hatta :) bakalım biz de kankayla elimizden geleni yapacağız organizasyona katılabilmek için...

Sevgili Cigdem Kuyucak :)

İşte yorum budur :) Evet nerde olursa olsun ben inanıyorum ki küçük şeylerden güzellik bulan herkesle heryerde mutlu olunur. Hasan biz geliyoruz :)

çigdem yenge yazının altına bende imzamı atıyorum .. bizim için yer ve mekanın bi önemi yok. maksat gönüller bir olsun antalya ekibi olarak hasan hocamın gayretine cok teşekür ediyorum elimizden herhangi bir şey gelirsede yapmaya hazırım..sevgiyle kalın..

Şimdi bu yazılara bende katılmazsam olmaz.. Bizler zaten bir arada olduktan sonra her yeri güzelleştiririz o sohbet o muhabbet varmı daha ötesi..
Hemşocum Finike belki biraz uzakta kalıyor sana hiç bir yardımım dokunmuyor bu buluşma organizasyonunda ama yinede yapabileceğim bir şey olduktan sonra her zaman hazırım..

Hemşom biliyorum teşekkür ederim...:)
Çiğdem ablam herzaman ki gibi harikasın.Güvenin ve desteğin için çok teşekkür ediyorum.Arkadaşlar iyi niyetli olarak fikir sunmak istiyorlar ama diğer arkadaşların kafasını karıştırdıklarını farkedemiyorlar malesef...
Hemşolarımın güzel düşünceleri,destekleri ,inançları bana onur verdi güç kattı.Hepinize çok teşekkürler...
En geç 10 gün içerisinde kesin tarih ve ayrıntıları organizasyon tanımlamaları ile tekrar sizlere sunacağız.Şuan için bize sadece kesin sayı lazım...
Not:Sayımız kesin belirlendikten sonra kesinlikle listeye kişi eklenmeyecektir.

engelliler biz canlı sohbet otasına giremiyorum kabanmuşmi bilgilerinize sunarım

Antalaya ya TAYTIS ta gelmek isterrrrrrrrrr
Glesin mi canlar
saglıcakla....

Benide ekleyin lütfen listenize...............

Bende gelebilir miyim ? Çok isterim sizlerle beraber olmayı....

E hadi ekleyin listenize lütfennnn:D
sevgiler
TayTIS

ben de katılmak istiyorum mehme:t ismimin yazılmasını istiyom tesekkürler

Dostlar..
Dün adaşım Hasan Karaman ile beraber uzun bir fikir alış verişi yaptık.. Kısa zamanda uzun sayılabilecek birde yolculuk yapıp bazı şeyleri kesinleştirdik.. Kemer tarafından vaz geçtik..
-Bir kere tarih kesinleşti.. 26.03.2010 öğle giriş.. 28.03.2010 öğle çıkış..
-Kalış tarihinden önce gelmek isteyenler, sonra gitmek isteyenler yada bir gün kalmak isteyenler için şartlar aynıdır..
-Çünkü Otele transfer olayı bizi zorlayacaktı.. Şu anda kesin karar kıldığımız otel hem havaalanına hem de Otogara yakın..İhtiyacı olan kişilere buradaki bizler elimizden gelen yardımı yapabileceğiz..Kendi adımıza buna sevindik.. Çünkü Transfer şartları gelenleri zorlayacak bir olaydı..
Otelimiz Lara yolu üzerinde/Falcon oteldir..
-Kapalı Havuz hizmeti Falcon otelde mevcuttur..
-Mart olması dolayısıyla Denizden manzara olarak yararlanacağız.. En güzel falez ve Torosların manzarası bu çevrededir..
-Şehrin içinde kalmak Antalya’yı tanımak için fırsat isteyen arkadaşları sevindirir dedik..
-Bir yıldız az olsun ama keselere de uygun olsun noktasında birleştik.. Şu anda Otelin teklifi 45 tir..Biz ise 40 olması için bastırıyoruz.. Fiyat en kötü ihtimalle 45 tl/ 1 gündür..
-Otel tam pansiyondur..Açık büfe, sınırsız yerli içki ve akşamları saat 23;00 kadar canlı müzik hizmeti verecektir..
Katılacak arkadaşlara eğlenceli ve bol sohbetli, ekonomik ve kolay bir ortam sağlamaya çalıştığımıza inanıyoruz.. Lütfen gerçekten gelecek olanlar kendilerini bildirsinler ve artık tarih ve fiyatlar kesinleştiğine göre en geniş katılım için kollarlı sıvayalım..
Buyrun Antalya’ya diyorum.. Felekten Güzel iki gün çalmak için buyurun Antalya’ya..

NOT; Oturan boğa kişisel olarak davetlimdir..

kuyucak bey cok guzel emeklerınıze saglık ınsallah bende gelecem.emegı gecenlere sımdıden tşk.

hasan abim emegi gecenlere cok teşekürler. sayenizde harika bi hafta sonu olacak. inşallah antalya ekibi olarak firesiz katılırız. sevgilerimle görüşmek üzere..

hasan abi teşekkürler yazini sürekli güncellemekte fayda görüyorum her sayfa başi yazini güncellemek lazim tüm arkadaşlar bilgilensin gözünden kaçmasin diye;)

Ben de gelmeyi çok istiyorum kısmetse ama henüz kesin değil
iş yerime bağlı hayırlısıyla gelirim işallah sizleri tanımayı çok istiyorum kısmetse

prens acele etme kardeşim herşey netleştiğine göre organizasyon tanımlarına uygun başlık şimdi açılabilir.....Organizasyon tanımlarını yapıp otelin fotolarını koyacağım.Sonra güncellersin.

Hasan abinin yazısı arkada kaldı herkes okusun diye alıntı yapıyorum..
Dostlar..
Dün adaşım Hasan Karaman ile beraber uzun bir fikir alış verişi yaptık.. Kısa zamanda uzun sayılabilecek birde yolculuk yapıp bazı şeyleri kesinleştirdik.. Kemer tarafından vaz geçtik..
-Bir kere tarih kesinleşti.. 26.03.2010 öğle giriş.. 28.03.2010 öğle çıkış..
-Kalış tarihinden önce gelmek isteyenler, sonra gitmek isteyenler yada bir gün kalmak isteyenler için şartlar aynıdır..
-Çünkü Otele transfer olayı bizi zorlayacaktı.. Şu anda kesin karar kıldığımız otel hem havaalanına hem de Otogara yakın..İhtiyacı olan kişilere buradaki bizler elimizden gelen yardımı yapabileceğiz..Kendi adımıza buna sevindik.. Çünkü Transfer şartları gelenleri zorlayacak bir olaydı..
Otelimiz Lara yolu üzerinde/Falcon oteldir..
-Kapalı Havuz hizmeti Falcon otelde mevcuttur..
-Mart olması dolayısıyla Denizden manzara olarak yararlanacağız.. En güzel falez ve Torosların manzarası bu çevrededir..
-Şehrin içinde kalmak Antalya’yı tanımak için fırsat isteyen arkadaşları sevindirir dedik..
-Bir yıldız az olsun ama keselere de uygun olsun noktasında birleştik.. Şu anda Otelin teklifi 45 tir..Biz ise 40 olması için bastırıyoruz.. Fiyat en kötü ihtimalle 45 tl/ 1 gündür..
-Otel tam pansiyondur..Açık büfe, sınırsız yerli içki ve akşamları saat 23;00 kadar canlı müzik hizmeti verecektir..
Katılacak arkadaşlara eğlenceli ve bol sohbetli, ekonomik ve kolay bir ortam sağlamaya çalıştığımıza inanıyoruz.. Lütfen gerçekten gelecek olanlar kendilerini bildirsinler ve artık tarih ve fiyatlar kesinleştiğine göre en geniş katılım için kollarlı sıvayalım..
Buyrun Antalya’ya diyorum.. Felekten Güzel iki gün çalmak için buyurun Antalya’ya..

NOT; Oturan boğa kişisel olarak davetlimdir..

Hasan Bey merhaba, bende yazıları dikkatle takip ediyorum ama kafamı karıştıran bir soru oldu. Ben çalışan biriyim ve mart 26 cuma günü oluyor ve ben o gün çalışıyorum. Hesabıma göre cuma akşamı yola çıkıp c.tesi sabah orda olmak ve 1 gece kalmak, pazar öğlene doğruda tekrar istanbula dönüş yapmak. Özel araba olduğu içinde transfer olayı sorun değil. Anlayamadığım konu 2 gece parası vermek zorundamıyım. Bilgi verirseniz sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt