Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Programı] 30 Nisan: Nargile-çay-kahve eşliğinde muhabbet...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OturanBoğa

Yönetici
Konular
676
Reaksiyonlar
940
Organizasyonun Tanımı: Nargile Eşliğinde, Kahve Tadında Dost Muhabbetleri
Sitede Organizasyonu düzenleyen kişi(ler): M.ESRA ERUSTA ve IŞIK
Organizasyona katılım için gerekli katılım ücreti: Herkes kendi masrafını karşılayacak
Organizasyon Tarihi: 30 NİSAN 2006 Pazar
Organizasyon saati: 14:00 - 19:00 arası
Organizasyonun gerçekleşeceği adres: BEYZADE NARGİLE CAFE
ULAŞIM: Çırpıcı Çayırı 3.Kısım TEKZEN yanı Bakırköy osmaniye Tel:0212 466 30 03 (E-5 üzeri zeytinburnu kavşağında Tekzen yanı)
Detaylı tarif isteyenler yukarıdaki telefon numarasını arayıp tarif alabilirler)
Diğer açıklamalar: Geniş bilgi almak isteyen IŞIK'a müracat edebilirler.

Katılımcılar
1- IŞIK
2- M.Esra Erusta
3- esila
5- Pozitif+ ve +1 kişi
7- IRMAK +1 kişi
8- ALACAMLI
9- Hasan Talay
9- Binnur
10- kadir1981 +3
14- ABDO+1
16- KRALİÇE
17- KRAL
18- Cimcime
20- Serseri1984

Arkadaşımla,ne zamandır nargileye gitmedik diyorduk daha dün.Tesadüf etti.
İyi ya...
Bakırköy bana yakın,benide sayarmısın canım.Belki o arkadaşımda gelir,yoksa işi.Muhabbetimiz bol olsun.

ben de gelmek isterim eğer bir aksilik çıkmazsa :)

Bende gelmek istiyorummmmmm :p +1 kişi olarak yazarsanız sevinirim :p

ANKARALILAR SIZDE UYUYUN BAKIN IST ARKADASLAIRN SUREKLI ETKINLIKLERI VAR SENEDE BIR TOPLANIYORUZ ANKARALIALR HADI CANLANIN ARTIK BI GUZLE BULUSMADA BIZDNE OLSUN NE DERSINIZ

esila' Alıntı:
Arkadaşımla,ne zamandır nargileye gitmedik diyorduk daha dün.Tesadüf etti.
İyi ya...
Muhabbetimiz bol olsun.

Eyvallah esila
buyurun efendim, bencede muhabbetimiz bol olsun.

Araştırmacıların 'sohbet medeniyeti' diye tanımladığı Osmanlı ise tütünü tanıdığı 16. y.y dan bu yana nargileyi içine çekip, dumanını göğe savuruyor. Muhabbet erbablarının vazgeçilmez dostu nargile, bu misyonunu günümüzde de hiçbir şey yitirmeden sürdürüyor. Çünkü tiryakilere göre tek başına nargile içmenin hiçbir anlamı yok! Bu nedenle nargile kahveleri hâlâ en koyu sohbetlerin başlıca mekanı olma özelliğini koruyor.

tenji ablamız
Pozitif+
ve
IRMAK
Sohbet koyulaşacak gibi :wink:

:lol:

:))))))
Eyvallah iki gözüm,ciğerüm.

Katılmaya çalışacağım esracım umarım güzel geçer

Saygılarımla

Sevgili Esra, bugünlerde gıcık bir enfeksiyonla uğraşıyorum. Geçen hafta antibiyotik kullandım, ama geçmedi. Şu anda çok sık aralıklarla tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum. Evde bile zor yetişirken, sokakta inan dayanamam :)
Yoksa hem buluşma yeri evime oldukça yakın hem de sizlerle olmak gerçekten keyif verir...

Not: Bu tür program yapan arkadaşlar, özellikle tekerlekli sandalye kullanan üyeler için, buluşulacak mekanın herkes için erişilebilir olup olmadığını özellikle belirtsinler lütfen. Tekerlekli sandalye kullananlar için uygun tuvaletler, merdiven olup olmadığı vs...

Malesef Esracım benim gelmem zor kısa aralıklarla olan bir buluşma malum ben de çalışan bir insanım işimden olcam sonunda bu kadar gezmeye. :wink: İzmir- İstanbul mekik dokuyorum. :wink:

Biz tanıştık Esra galiba ben öyle hatırlıyorum Wettabede geçen yıl yanlış aklımda kalmadıysa eğer. Size iyi eğlenceler.

ARKADAŞLAR NARGİLENİN MERKEZİ TOPHANE. TOPHANE DE OLSA DİYORUM. GERÇİ GEÇTİ AMA OLSUN BİR TAFSİYEDE BULUNUYUM DEDİM.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
SUUTANAHMET TE GÜZEL BİR YER... :roll: :roll:

M.ESRA ERUSTA' Alıntı:
Aslında ben yaklaşan doğum günümü sizlerle kutlamak adına bir organizasyon düşünüyordum ama ne yazık ki bu hafta sonu görevliyim. Ben hep beraber tarihi bir mekanda Sultanahmet v.s. gibi bir buluşma yapalım derim??Bu konuda görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum :)

sevgili çelik Esra hanım 16.04.2006 tarihinde sizlerin görüşlerinizi almak istedi ama kimse görüşünü beyan etmedi.
Keşke o zaman biri iki kelime yazsaydınız daha makbule geçerdi.

Sevgiyle kalınız

CANLARIM BENDE GELMEK İSTERİM.TİYATRO CALISMALARIM VAR.OYÜZDEN BASKA SEFERE İNSALLAH KATILANLARA İYİ EGLENCELER DİLİYORUM.BENİM İÇİNDE EGLENİN SOHBET EDİN. :cry: :cry:

Maalesef hesapta olmayan ve erteleyemeyeceğim bir durum ortaya çıktı. Gelemeyeceğim sanırım. Kusura bakma Esracım :?
İyi eğlenceler diliyorum herkese..

selam

merhaba ışık esra demek orgnizyon var güzel sitedeki herkez yardımcı olursa organizyon buluşmalar çok olur benim gelmem yeni çıkan otobüslere baglı galiba bakırköye giden yok birsen demek sende gidiyon negüzel bende gelmek isterdim ama işte galba yeni otobüsler gittiyo gelemesemde herkeze iyi muhabbetler keşke taksimde beşiktaşta sultan ahmette kadıköyde olsa etkinliklere gelirdim yeni çıkan otobüsleri olara gidiyo benim için binmesi kolay oluyo

ISIK KARDEŞ SENLE TANIŞALIM YAZIN BENİDE SİZE ZAHMET AMA EĞER İMKAN VARSA ABDO+1 YAZARSANIZ DAHA MMN OLURUM EĞER MECİDİYE KÖY TARAFINDAN GİDECEK ARKADAŞ VARSA ARAC KONUSUNDA YARDIMCI OLABİLİRİZ GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE

M.ESRA ERUSTA' Alıntı:
Ne yazık ki hava dan yana şansımız yok :( Yarında böyle olacakmış,yani bahçe muhabbetti yatar.Mecburen kapalı mekanda oturacağız :(

NE YAĞMUR NE ÇAMUR
ENGEL OLMAZ ENGELLİYE
SABAH YESEDE HAMUR
ŞİŞKİNLİK OLMAZ ENGELLİYE

ELİNE ALIRSA BASTONU
SORA SORA BULUR BOSTON U
KİMSE DURDURAMAZ O NU
NARGİLE KEY VERİR ENGELLİYE

TANIŞIP KAYNAŞACAZ
BERABER BULUŞACAĞAZ
YAĞMURLARDA ISLANACAĞAZ
ABDODAN SEVGİLER ENGELLİYE

GECE VAKTİ GELEN İLHAM ANCA BUKADAR ŞİİR YAZDIK HOŞ GÖRÜNÜZE SIĞINIYOZ YAĞMUR BİZE ZARAR VERMEZ ŞEKERMİYİZ ERİYELİM ESRA

Arkadaşlar,
Şimdiye kadar evlerinize dönmüş olmanız gerekiyor. Neler yaptınız nasıl gecti, anlatın bakalım. Umarım cok eğlenmişsinizdir...

EWET DAHA YENİ DÖNDÜK
TEK KELİME İLE ANLATAYIM HARİKA İDİ

BU GÜN ÇOK GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİM 30 NİSAN YANI BU GÜN ORGANİZASYONDA ARKADAŞLARI BİR ARAYA GETİRİRKEN BENİDE UNUTMAYIP DAVET EDEN SEVGİLİ ARKADAŞIM ESRA YA SEYFETTİN BEYE ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
BUNU SAYMAM........ HER ZAMAN DAVETE AÇIĞIM

Tabiki harika ve süper geçmiştirde, neler yaptınız detay bilgi anlatın merak ediyoruz :)

Öncelikle tanımadığım arkadaşları tanıma fırsatı bulduğum için memnun kaldığım bir organizasyondu :p
Hava'nın soğuk olması içeride kapalı bir ortamda kalmamıza sebep oldu biraz oturup sohbet ettikten sonra soğuk havaya aldırmadan Luna Park Eğlencesine gitmeye karar verdik fakat dışarıya çıkınca nedense donduk ve vazgeçtik :lol: :lol:
Bu eğlence burada sınırlı kalmamlı düşüncesi ile her zaman eğlenmekten büyük keyif aldığımız Ada Park ta eğlencemize devam ettik ..
Zeynep arkadaşımızın Nargilemi düşürüp orayı yakma girişimde bulunmasıda cabasıydı :lol:

Hele bazı arkadaşlarımız vardı ki o kadar çok sohbet muhabbet ettiler muhabbetlerine doyum olmadı :lol:

Güzel bir pazar günüydü :p

BEN HİÇ BU KADAR EMMİN MORT OLMAMIŞTIMM !!!
ABDO DAN KARA LİSTE
1: IRMAK
2:KRAK
3:KRALİÇE
4:CİMCİME
5ÜYE OLMAYAN BİR ARKADAŞ ADINI VERELİM
TOLGA BEYY (KARANLIK GECELERİMİN AŞKI)

BU ANADOLU ÇOCUĞUNADA YAPTINIZYA ŞAKA HEMDE KAFAYI VURDURDUNUZYAA HEPİNİZİN KAFASINDA ŞİŞ OLACAK
GERÇİ KRAL KARDEŞİN KAFASINA TAVLADA YİNE VURDUM AMA
,
ŞAKA HARİCİ HER ŞEY ÇOK GÜZELDİİİİ

GERÇEKTEN DÜZENLENEN ORGANİZASYONDA O KADAR CANDAN VE OYLESİNE UYUM İÇİNDE İNSANLAR VARDİKİ BİRBİRİYLE KAYNAŞIP SANKİ YILLARDIR DOST MUŞ GİBİ SAMİMİ VE İÇTEN DAVRANILIŞLAR SERGİLENDİ
SİTEYE DAHA ÖNCE ÜYE OLMAMANIN PİŞMANLIĞINI YAŞADIM
IŞIK BEY SAÇLARINA HASTA OLDUM
MANYAK GÜZEL YEMİNLE.....
SİZLERLE TANIŞMAK BENİ GERÇEKTEN MUTLU ETTİ
HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM

Benim içinde çok güzel birgündü,çok keyif aldım.
Ve Esra,lütfen avatarındaki o resmi değiştir,sen resminden çok daha güzelsin.

:lol: :lol: :lol:

Hatırlayınca hep tebessüm edeceğim bir organizasyon oldu
bizleri onurlandıran dostlarımıza teşekkür ediyorum
ayrıca
İsimleri yazılan arkadaşların yanındaki +1 lere özellikle teşekkür ederim.
süpriz yapan arkadaşlara
kızıma dadılığı üstlenen Cimcime'ye
Pozitif+'ya (senin +1 çok karizmatik :wink: )

çok şeker arkadaşım abdo'ya (abdo senin +1'e saygılarımı ilet)
karizmatik arkadaşım hasan talay'a (Hasan nazar ettin saçıma dökülmeye başladı, benim hakkımda ne düşünürsen allah on katını versin diye bir söz var bilir misin? :lol:
Sevgili esra hanım sizide tanımak harikaydı
esilaaaaaaaaaa
ne şeker bir arkadaşsın sen öylee :wink:

Resim demişken aklıma geldi.
Böyle güzel zamanları siteye koymak çok güzel bir mantık ama bugüne kadar internette hiçbir siteye resmimi koymadım.Lütfen benim olduğum fotoğrafı albüme koyma .

Kadir canım kardeşim ,bu arada,dün gelememene üzüldüm,sende olacaksın sanmıştım.Arkadaşları bulsaydım arabayla gelir seni alırdık ama tek başıma bunu yapamam biliyorsun.Seni unuttuğumu sakın düşünme,senin yerin çok farklı biliyorsun.
Ama ilk fırsatta başka bir zaman yine hep beraber olacağız.

Öpüyorum canım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt