Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
M.ESRA ERUSTA' Alıntı:Hay Allah ben bir ara AYKAN Beyi görür gibi oldum hatta yanımda oturan Hasan arkadaşa söyledim bir yerden gözüm ısırıyor diye.Oda ya öyle olsa yanımıza gelir deyince birşey soramadım.Keşke sen girişte sorsaydın direkt bize yönlendirirlerdi.Neyse kısmet değilmiş demek.
abdo58' Alıntı:YA ESRA BEN SİZİ TANIYOMU İDİM MASADA HİÇ TANIDIĞIM YOKTU YA NASİP DEDİK SELAM VERİP YANINIZA GELDİK BUNDA NE ÇEKİNİLECEK ŞEY VARR HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİMM
Ya abdo58 gerçekten hiç tanıdığın yok muydu masada :lol:
Emin misin :roll:
Son kararın mı :roll:
İstersen seyirciler soralım :wink:
Yada telefonla bir arkadaşımıza bağlanalım :roll:
Son şansın 50-50 hakkını kullan :wink: Ne dersinnnnn iyi düşün :wink:
AYKAN' Alıntı:sanırım siz 3 kişi cam kenarında oturuyordunuz
başka kişide yoktu zaten
IŞIK' Alıntı:AYKAN' Alıntı:sanırım siz 3 kişi cam kenarında oturuyordunuz
başka kişide yoktu zaten
Harbiden yaaa
nerden biliyorsun?
inanmamıştım ama inandım şimdi :shock:
esila' Alıntı:Canım ya,aramızdaki muahbbeti bilmeyenler beni kesh sanacaklar.
Hoş sananda sansın yahu.
Hiç yüklenirmiyim?
Keyfim çok yerinde.Dilerim herkese.
esila' Alıntı:)))Sen öyle zannededur.
Benimle tavla oynamaya kalkmak bile cesaret ister yahu,daha tanımıyorsunuz beni,üniversitede beni tavlada altedebilene''büyüksün''derlerdi
Şaka maka,o gün okadar keyifli vakit geçirdimki sizlerle,erken çıkda beraber takılalım diyen arkadaşlarımı ektim,iyide yaptımİyiki varsınız.
Yine güzel zamanlarımız olacak yeterki değerini bilelim.
ABDO SENİ TAVLADA YENEMEZLER ESİLA SENİN GÖZLERİNDEKİ KARARLIĞI GÖREMEMİŞ OLMALIabdo58' Alıntı:esila' Alıntı:)))Sen öyle zannededur.
Benimle tavla oynamaya kalkmak bile cesaret ister yahu,daha tanımıyorsunuz beni,üniversitede beni tavlada altedebilene''büyüksün''derlerdi
Şaka maka,o gün okadar keyifli vakit geçirdimki sizlerle,erken çıkda beraber takılalım diyen arkadaşlarımı ektim,iyide yaptımİyiki varsınız.
Yine güzel zamanlarımız olacak yeterki değerini bilelim.
ESİLA BENDE BU SİTEDE TAVLALARIN EFENDİSİ DİYE TANINIRIM SANA MEYDAN OKUYYORUM . PİKNİK+ MANGAL+ COLA VARMISIN OYUNA KAYBEDEN KARŞILARR