Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Programı] 30 Nisan: Nargile-çay-kahve eşliğinde muhabbet...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Desene geç kaldım söylemekte.Ben yazarken sen albüme yerleştirmişsin resmileri.
Sana ve diğer herkese bu güzel zaman için teşekkürler.

Utandım:)
Hepiniz çok şekersinizz,canlarımmmm.

Güzel bi gündü
Kötü bi günüme denk gelmesine ramen sizinle tanışmak sohbet etmek çok hoştu

iyi ki varsınız...

amanınn
buluşma günümüydü o gun

bende ordaydım :)
3 çay içtim
bekledim bekledimn bekledim
baktım gelmiyo
geç olmadan ayrılşayım dedim

bende diyorum gelen giden varmı diyince
yahu ne diyo bu diyorum :):)

amanın
ilk buluşmama katıldım o zaman
yok ya katılır gibi oldum sadece

başka sefere inşallah
ey beni bekleten kişi :)
desene sitenin organizasyonu var diye

neyse başka sefere kısmetmiş

:)

Esracığım,

Organizasyonda birtakım eksiklikler olduğunu söylemişsin. Bence herşey güzeldi. Önemli olan gönüllerin bir olması değil mi?

Sizlerle tanıştığıma sevindim. Gerçi biz çok az kaldık aranızda... Bizden sonra bayağı eğlenmişsiniz... Esila ile tanışmak isterdim. Bu çılgın insanı merak etmiştim kendimce... Sigaralığa fazla yüklendi mi bilmiyorum :) :) :)

EĞLENİN EĞLENİN KRAL BEY IRMAK HANIM SİZ EĞLENİN BEN SİZİ DAHA ÇOK EĞLENDİRECEEEMMM

AMA BAKIN GÖRÜN BANA ŞAKA YAPMAK NE İMİŞŞ BU ŞAKA DEĞİLDİ HALA KAFAMIN ŞİŞİ İNMEDİ
HELE ZAMANA BIRAKALIM İYİCE Bİ UNUTUNN

HEPİNİZİ TANIDIĞIMA ÇOK MEMMUN OLDUM SEYFO GARDAŞ BANA ŞEKER DEME SÜT HAKKIN GEÇTİ BİLİYONYA O HAKKI HELAL ET YA BEBENİN SÜTÜDE ÇOK AZMIŞ Bİ DİKİŞTE HEPSİ BİTTİİ
BEN DOYMADIM O SÜTLE O ÇOCUK NASIL DOTYSUN YAPMA SEYFO KEŞKE MEYVE SUYUNUDA UNUTSA İDİNN SÜT İÇİN TEŞEKKÜRLER SEYFOOO

Canım Kardelenim.
Kendine çok iyi bak..

Bir şey kafandan geçiyorsa, var olandır diyordu Platon… Ben de kafandan geçenlere inanıyorum Esila… İster yalakalık olsun, ister olmasın… Hem ben kalp kalbe karşıdır diyenlerdenim.

Valla! Birbirimizi gördüğümüzde kim çekingen… kim atak olur… bilemiyorum…

Olasılıkları sıralasak mı?

Yok… yok… vazgeçtim…

Eminim ki, ben seni gördüğümde gülmekten kırılırım… Nerden biliyorsun dersen… Kendimi biliyorum diye cevap verirdim…

Ya ! Ben şu kibarlık maskesini kıramadım gitti bir türlü… Yoo…. Ondan değil belki de… Dilimi çok seviyorum…

Sen yine de sigaralığa fazla yüklenme olur mu?

Beni sorarsan… Sigaralıktan dumanlar çıkmaya başladı… Sonumu hiç iyi görmüyorum… Parçalanan taş nereye düşer???

YA ESRA BEN SİZİ TANIYOMU İDİM MASADA HİÇ TANIDIĞIM YOKTU YA NASİP DEDİK SELAM VERİP YANINIZA GELDİK BUNDA NE ÇEKİNİLECEK ŞEY VARR HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİMM

BU HAFTA SONU VAPURA BAKMAYA GİDİCEZ VAPUR ORGANİZEMİZ OLURSA BAK DAHA NASIL EĞLENECEĞİZZ

başka sefere inşallah
ben site organizyonundan habersiz bulunuyordum o mekanda
ama garibime giden garson çay parası almamak için direndi ben vermek için
şimdi anladım neden ole davrandıklarını :)
artı yabancı oluşum nedeni ile geç kalmamak için bekleyemedim
ama her neyse hiç sorun değil gitgide yaklaşşıyorum :):)

sanırım siz 3 kişi cam kenarında oturuyordunuz
başka kişide yoktu zaten :)

başka sefere ...

M.ESRA ERUSTA' Alıntı:
Hay Allah ben bir ara AYKAN Beyi görür gibi oldum :) hatta yanımda oturan Hasan arkadaşa söyledim bir yerden gözüm ısırıyor diye.Oda ya öyle olsa yanımıza gelir deyince birşey soramadım.Keşke sen girişte sorsaydın direkt bize yönlendirirlerdi.Neyse kısmet değilmiş demek.

abdo58' Alıntı:
YA ESRA BEN SİZİ TANIYOMU İDİM MASADA HİÇ TANIDIĞIM YOKTU YA NASİP DEDİK SELAM VERİP YANINIZA GELDİK BUNDA NE ÇEKİNİLECEK ŞEY VARR HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİMM

Ya abdo58 gerçekten hiç tanıdığın yok muydu masada :lol:
Emin misin :roll:
Son kararın mı :roll:
İstersen seyirciler soralım :wink:
Yada telefonla bir arkadaşımıza bağlanalım :roll:
Son şansın 50-50 hakkını kullan :wink: Ne dersinnnnn iyi düşün :wink:

YA IŞIK BENİM NAZARIM DEĞMEZ SAÇINA .....SEN KULLANDIĞIN ŞAMPUANINI DEĞİŞTİRMİŞİNDİR
DÖKÜLME SEBEBİ ONDANDIR
GÜNAĞIMI ALMA KARDEŞİM
KENDİNE İYİ BAK ........İNAN İNSANLIĞINI YÜREĞİNİ SEVDİM [/i]

Ya abdo58 gerçekten hiç tanıdığın yok muydu masada :lol:
Emin misin :roll:
Son kararın mı :roll:
İstersen seyirciler soralım :wink:
Yada telefonla bir arkadaşımıza bağlanalım :roll:
Son şansın 50-50 hakkını kullan :wink: Ne dersinnnnn iyi düşün :wink:[/quote]

YA SİZİN ARKANIZ DÖNÜKTÜ BEN NASIL TANIYIM ARKADAN
SEYİRCİYE SORMAYALIM BEN HATIRLADIMM NE GEREPİ VARR BOŞ YERE JOIKER HAKKINI KULLANMAYALIMBAŞKA ZAMAN LAZIM OLUR

Canım ya,aramızdaki muahbbeti bilmeyenler beni kesh sanacaklar.:)
Hoş sananda sansın yahu.
Hiç yüklenirmiyim?
Keyfim çok yerinde.Dilerim herkese.

esila' Alıntı:
Canım ya,aramızdaki muahbbeti bilmeyenler beni kesh sanacaklar.:)
Hoş sananda sansın yahu.
Hiç yüklenirmiyim?
Keyfim çok yerinde.Dilerim herkese.

ESİLA SEN BENLE TAVLA OYNAMA HATASINA DÜŞSE İDİN HAVAN HİÇ YERİNDE OLMAYACAKTI :) :)
AMA NEYSEKİ TANIŞTIK HEPİNİZİ ÇOK SEVDİM DAHA NİCE GÜZEL ORGANİZELERE

YAPACAĞIZ KRALL YARIN CUMARTESİ ŞU VAPURA BAKALIM HOŞUMUZA GİDERSE DİLLERE DESTAN Bİ ORGANİZE OLACAKKK

Engelliler.biz sitemizde ne kadar çok organizasyon olması o kadar çok aktif olmamızdır
Bu organizasyonların çok sık olması taraftarıyım
ve
kim bir organizasyon yapıyorsa şartlarımı zorlayıp katılmaya çalışıyorum
çünkü
tanışıklığın artırılması, muhabbetin koyulaşması
elbette bu tür organizasyonların sık düzenlenmesiyle mümkündür
kim bir organizasyon yaparsa
onun yanındayım arkadaşlar
sevgi ve muhabbetlerimle

SİZ ORGANİZE İSTEYİN YARIN AKŞAM YAZILIR ORGANİZENİN HASIII

HEWRKESİ BEKLERİMMM

:))))Sen öyle zannededur.
Benimle tavla oynamaya kalkmak bile cesaret ister ya,daha tanımıyorsunuz beni,üniversitede beni tavlada altedebilene''büyüksün''derlerdi:)
Yine güzel zamanlarımız olacak yeterki değerini bilelim.

esila' Alıntı:
Benimle tavla oynamaya kalkmak bile cesaret ister yahu,daha tanımıyorsunuz beni,üniversitede beni tavlada altedebilene''büyüksün''derlerdi:)
Şaka maka,o gün okadar keyifli vakit geçirdimki sizlerle,erken çıkda beraber takılalım diyen arkadaşlarımı ektim,iyide yaptım:)İyiki varsınız.

ESİLA BENDE BU SİTEDE TAVLALARIN EFENDİSİ DİYE TANINIRIM SANA MEYDAN OKUYYORUM . PİKNİK+ MANGAL+ COLA VARMISIN OYUNA KAYBEDEN KARŞILARR:)

ABDO

abdo58' Alıntı:
esila' Alıntı:
Benimle tavla oynamaya kalkmak bile cesaret ister yahu,daha tanımıyorsunuz beni,üniversitede beni tavlada altedebilene''büyüksün''derlerdi:)
Şaka maka,o gün okadar keyifli vakit geçirdimki sizlerle,erken çıkda beraber takılalım diyen arkadaşlarımı ektim,iyide yaptım:)İyiki varsınız.

ESİLA BENDE BU SİTEDE TAVLALARIN EFENDİSİ DİYE TANINIRIM SANA MEYDAN OKUYYORUM . PİKNİK+ MANGAL+ COLA VARMISIN OYUNA KAYBEDEN KARŞILARR:)
ABDO SENİ TAVLADA YENEMEZLER ESİLA SENİN GÖZLERİNDEKİ KARARLIĞI GÖREMEMİŞ OLMALI

Ben yeni yazmaya başladım.Biraz geç oldu ama yeni tanıdığım arkadaşlar için tanıştığımıza memnun oldum.

DAHA ÇOK YAZARSIN İLYAS
BU YAZAMA İŞİ BAĞIMLILIK YAPIYOO :) HŞGGG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt