Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyku apnesi hastalığı kiloya bağlı obezite için rapor alabilir miyim?

Saglik kurulundan aldınız raporun arka yuzunde faydalana bileceginiz haklarin hepsi yazar yuzde kirk ve uzeri raporla devletin engelli kadrosunda calisma imkaninizda olabilir tabi gerekli şartlari yerine getirmek kaydiyla (sinav atama ne bilim ne gerekiyorsa)

cok tesekkur ederim en mantıklısı vergı ındırımı sanırım anlattıklarınızdan bunu anladım...

Heyete girmek için tetkıkler yaptıracağım bilginize ihtiyacım var...

Arkadaşlar bir sorum olacak yarın sabah heyete girmek için hastaneye gideceğim 5 yıldır cpap cihazı kullanıyorum askerliğe
barışda seferde elverişsiz raporu vermişlerdi.by ;1,78 kilo;121.

Heyete girerken hangı tetkıklerden gececeğimizi onlar mı belırlıyor yoksa bana neyın varmı dıyecekler?

En son seker kolestrol sınırdaydı suan durum ne bılmıyorum ne yapmalıyım sizce?

%35 rapor verdiler ne yapabilirim?

Merhaba arkadaşlar 24.10.2014 de heyete girdim.

Boy.180 kilo 123 yaş 25

ağır uyku apnesi verdiler.%35 kilodan vermedıler.
Kan falanda almadılar.en son şekerim sınırdaydı ama kan yazmadılar.ne yapsam bilmiyorum.

%35 le hiç bir hakkım olmuyor demi?

En az %40 almanız gerekli. %35 rapor ile engellilere tanınan haklardan faydalanamazsınız

Hocam uyku apnesi hastasıyım ayrıca boyum 179 kiloda 116 engelli raporu alabilirmiyim?

Üst Alt